Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,

Szerinted érdemes lenne átnézni az én 2007-esemen is ezt a kuplung dolgot? Ahogy olvasgatom ez típushibának mondható, nem örülnék ha hasonló módon járnék :S.
A 3-4 cm szerintem már elég lenne, már ezzel is kezd megbarátkozni a barátnőm, ha meg magasabb lenne, nehezebb lesz bebújni a plexi mögé.
Milyen árban van? A vezetékeket sem kell cserélni, a 3-4 cm még belefér nekik?
szia HoGo

ha k8-ra kell szerintem van nekünk olyan, kb 3-4 cm-t emel és ha jól emléxem semminek sem ütközik neki.
de ha túrásabbra akarod venni akkor keresd icehawk-ot ő profi ebben
Dunaharaszti, de bárhol szivesen találkoznék vele.
Szia HoGo! Fateromé a motor, én csak hirdetem neki. de az üzenetet át adom neki. Amúgy hétvégente szokott el menni csesznekre, nem tudom hogy te szoktál e. hol laksz amúgy?
így igaz
Szia Csubi! Motorom már van, viszont a kormánymagasító érdekelne. Mármint a megoldás. A párom miatt vennem kell majd valószinűleg, de jó lenne megnézni ezt a megoldást is. Nem ütközik a gyári plexinek? Lenne esetleg időd találkozni valahol?
és pestről lesz indulás az m1-m7 kivezetőről agyip kut
Felszereltség:
Chip tuning – dupla tárcsafék elöl – fém fékcső – fordulatszámmérő – plexi – sport kipufogó – tankpad – tárcsafék hátul – xenon fényszóró.

Egyéb információ:
Azonnal elvihető – garázsban tartott – keveset futott – rendszeresen karbantartott – szervizkönyv – törzskönyv.

Kihasználatlanság miatt eladóvá vált motorom. Amit tudni kell róla: Sérülésmentes gyári idomok 350000FT extra van rajt. -emelőszemek -új michelin pure 2 komponensű gumipár ( hátul 200-as ) -xenon szett -power komander -sportdobok + gyáriak -fémfékcsövek -vezetett leinformálható szervizkönyv - kormánymagasító szett - Busa markolatok - sötét plexi - ledes indexek - tuning hátsólámpa és sárvédő ív - kadmiumozott lábtartók - 1000KM futott motul 300V faktori olaj - friss műszaki - bukógomba - felnicsíkok - 45 éves korrekt tulajdonos I. Á: 1450000 Extrák nélkül az ár megegyezés szerint ( Terepjáró csere érdekel! esetleg még nagy robogót beszámolok! )
Nem a motor pesten van..
te egerből indulsz majd?
ha valakit érdekelne ez a kis túra kérem iratkozzon fel

a versenyzők:

1. Icehawk
2. Egry Gabi
3. Kawabbusa
4. Hayajózsi
5. Hollo
6. Bartokatosz
7. Pupos
8. Busafater
9. AngelT
10. PipásGéza
11. Zizó
12. HoGo
13. FrenkiBusa
14. arpivanda

hol lehet feliratkozni?
dehonnem leszel . csak tiszteld őt. előbb utóbb összeszoktok.
Iííííígyekszem
Akkor szervezd ugy
Remeljuk ez velunk sosem lesz igy
Ezeket a komoly dolgokat egy cola mellett megbeszeljuk 7-en
Szia
Háááát,de szeretnék csak még nem tom pontosan hogy hogyis lesz az a nap ,de egyenlore ugy van hogy megyek
Akár egy robogó is. Majd neki lesz ciki, amikor a következő kanyarban segítek neki kihúzni az árokból.
FrenkiBusa

te nem jössz 7-én?
ne vagánykodj
még nem is mentél 160-al
de azért nem ciki ha egy 125-ös cbr megelőz?
ugy,ugy
Nem fel, le :)
Felfele váltogatni hatvannál nem poén. Lefele 160-nál már kicsit más :D
hhhhidd el ha hozzászoksz már fel is fogsz váltani 3.-ba..
aztán jön a 4. 5. 6. észre sem veszed