Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megéri bevállalni mert kényelmes a háttámla!
Ha eladod, felülsz a párod mögé?
így van
Árulod a roncsot?
iszom szavaid kedves öreg mesterem
Na látod! ez az amit nem akartam leírni de most már kénytelen vagyok vele: szerénységből még naponta kellene legalább félórát edzened a megfelelő eredmények érdekében :-)
Ne mar gezaaaa
Ne add fel
KAWABUSA:

szavaid élesek mint a penge. . Zsenge korod ellenére tied minden tiszteletem
Azt is mondjak kedves pipas hogy a tiszteletet ki kell erdemelni nem pedig a korral jar automatikusan..
De igazad van, veled udvarias leszek es hagyom hogy elottem vanszorogj a palyan..
Na szoval mikor mutatod meg mit tanultal a gepkonyvbol..csak hogy elindulj a tiszteletre valas utjan..
KawaBusa,

azt mondják hogy a kor az nem érdem hanem állapot. Viszont most, hogy ismered a koromat, remélem több tisztelettel fogod szívni a vérem :-).
Azt is mondják hogy a hosszú élet titka hogy minél több szülinapot kell gyűjteni. Szóval.... tessék udvarias lenni és gyűjtögetni a szülinapokat.
Most h szoltal. .
Majd irok az emailedre..Egyebkent geza te ilyen oreg vagy?
ki vagytok rúgva
Alma, megjött a könyv, köszönöm szépen.

Jaa, csak jelzem minden Busa tulajdonosnak hogy mostantól vállalok mindenféle problémamegoldást :-).

Ki kell próbálnom hogy mit tanultam a könyvből és az én motorom nem elég minden probléma szimulálására. :-)

KawaBusa, nincs semmi javítanivalód a motoron? Neked olcsón számítom :-)
Sziasztok Urak !

Eladnám motorom /ill cserélem sportmotorra (GSX_R 750 esetleg 600,CBR 600 RR ,Yam R6 /R6R)

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Alma,

esetleg próbáld meg ezt:

69kovacsgeza@gmail.com

Ennek elvileg nagyobb a tárhelye
Miért is ne lehetne 51- lovat kihozni? Ha a körítést is bele számoljuk ott van az!
"Delivery to the following recipient failed permanently:

kovacsgeza69@citromail.hu

Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain citromail.hu by server30.citromail.hu. [91.83.45.30].

The error that the other server returned was:
552 sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4)"

Kéne egy másik email....
Iszom szavaidat mester
Le is cserelem a busat egy szinyora
KawaBusa,

a gond a motoroddal és a motorozási technikáddal van. 300-zal az autópályán motorozni az menő dolog. De a csajok nem bírják a Busa gyorsulását és tempóját. Őket csak egy Simson gyorsulásával és sebességével környékezd meg, hamarabb célba érsz. :-)
kimásoltam. Köszi Tamás
Ez is igaz
Marmint tobbbet kellene motorozni mint csajozni
Bizonyára ìgy van
De aki Elhiszi az 51 loerot...az meg is erdemli
De legalabb boldogan pattan fel ujra es ujra a motorjara