Na látod! ez az amit nem akartam leírni de most már kénytelen vagyok vele: szerénységből még naponta kellene legalább félórát edzened a megfelelő eredmények érdekében :-)
Azt is mondjak kedves pipas hogy a tiszteletet ki kell erdemelni nem pedig a korral jar automatikusan..
De igazad van, veled udvarias leszek es hagyom hogy elottem vanszorogj a palyan..
Na szoval mikor mutatod meg mit tanultal a gepkonyvbol..csak hogy elindulj a tiszteletre valas utjan..
azt mondják hogy a kor az nem érdem hanem állapot. Viszont most, hogy ismered a koromat, remélem több tisztelettel fogod szívni a vérem :-).
Azt is mondják hogy a hosszú élet titka hogy minél több szülinapot kell gyűjteni. Szóval.... tessék udvarias lenni és gyűjtögetni a szülinapokat.
"Delivery to the following recipient failed permanently:
kovacsgeza69@citromail.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain citromail.hu by server30.citromail.hu. [91.83.45.30].
The error that the other server returned was:
552 sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4)"
a gond a motoroddal és a motorozási technikáddal van. 300-zal az autópályán motorozni az menő dolog. De a csajok nem bírják a Busa gyorsulását és tempóját. Őket csak egy Simson gyorsulásával és sebességével környékezd meg, hamarabb célba érsz. :-)
Ne add fel
szavaid élesek mint a penge. . Zsenge korod ellenére tied minden tiszteletem
De igazad van, veled udvarias leszek es hagyom hogy elottem vanszorogj a palyan..
Na szoval mikor mutatod meg mit tanultal a gepkonyvbol..csak hogy elindulj a tiszteletre valas utjan..
azt mondják hogy a kor az nem érdem hanem állapot. Viszont most, hogy ismered a koromat, remélem több tisztelettel fogod szívni a vérem :-).
Azt is mondják hogy a hosszú élet titka hogy minél több szülinapot kell gyűjteni. Szóval.... tessék udvarias lenni és gyűjtögetni a szülinapokat.
Majd irok az emailedre..Egyebkent geza te ilyen oreg vagy?
Jaa, csak jelzem minden Busa tulajdonosnak hogy mostantól vállalok mindenféle problémamegoldást :-).
Ki kell próbálnom hogy mit tanultam a könyvből és az én motorom nem elég minden probléma szimulálására. :-)
KawaBusa, nincs semmi javítanivalód a motoron? Neked olcsón számítom :-)
Eladnám motorom /ill cserélem sportmotorra (GSX_R 750 esetleg 600,CBR 600 RR ,Yam R6 /R6R)
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
esetleg próbáld meg ezt:
69kovacsgeza@gmail.com
Ennek elvileg nagyobb a tárhelye
kovacsgeza69@citromail.hu
Technical details of permanent failure:
Google tried to deliver your message, but it was rejected by the server for the recipient domain citromail.hu by server30.citromail.hu. [91.83.45.30].
The error that the other server returned was:
552 sorry, that message size exceeds my databytes limit (#5.3.4)"
Kéne egy másik email....
Le is cserelem a busat egy szinyora
a gond a motoroddal és a motorozási technikáddal van. 300-zal az autópályán motorozni az menő dolog. De a csajok nem bírják a Busa gyorsulását és tempóját. Őket csak egy Simson gyorsulásával és sebességével környékezd meg, hamarabb célba érsz. :-)
Marmint tobbbet kellene motorozni mint csajozni
De aki Elhiszi az 51 loerot...az meg is erdemli
De legalabb boldogan pattan fel ujra es ujra a motorjara