Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Géza !

Itt van a használati utasítás /kézikönyv ,de közben leesett ,hogy van egy pár év a motorok között :) az enyém 1 generációs :))
KawaBusa,

hozzászólásaidból úgy tűnik hogy sok kellemetlen tapasztalatot gyűjtöttél nők területén. Lehet hogy kevesebbet kellene motorozni és többet udvarolni?
Gondolom azt is észrevetted, hogy a kipufogó és az elektronika cseréjétől "csak" 10.7LE növekedés jött, ellentétben az itthoni "20-30LE" növekedésektől.
Lehet szólni kéne ezeknek, hoyg jöjjenek ide tanulni, hogy kell több LE-t "kihozni"

Amúgy tényleg bénák, mert itthon valaki +51LE-t hozott ki slip-on-nal meg elektronikával...
Szia Alma,

Nagyon megköszönöm ha átküldöd azt a pdf. file-t. Persze nem tervezem hogy konkurenciát csinálok a Proptech-nek de jó dolog néha utánanézni alapadatoknak ha valamit vásárolok a net-ről illetve az sem gond ha látom hogy hogyan lehet szétszedni egyik vagy másik alkatrészt.
( összerakni majd úgyis beviszem a szakszervízbe :-))

Ha mailben küldenéd át akkor a kovacsgeza69@citromail.hu - ra tedd azt.

Köszi előre is
Van kulonbseg. .
Az utcan hagyott motort elviszik deficit
De az utcan hagyott no profi(t..)
Termeszetesen csak a szojatek kedveert...
Egy jó nő olyan mint egy utcán hagyott motor..., előbb vagy utóbb valaki elviszi...!
Hat õõõ
A lany tobbe lenne..s ha vege meg eladni se tudod..
Vagyis csak deficit..
kb. mind a kettőt ugyanannyi fenntartani...!
Azert na
Kibujtatni belole ket szep domboru mellet...na az az az na az igazi elmeny...
Biztos nem sértődnék meg, ha hozzám "vágnának" eggyet!
Azert nem rossz motor a triumph. ..
Igaz eddig csak csajokrol szedtem le triumph fehernemut..de most mar lattam hogyvaloban csinal 2 kereku motorkerekpart is..
Hááát én ilyet nem mondtam...!
Ja merthogy az er vmit rajta...
Azzal ne is foglalkozzatok, az csak a gumik miatt van rajta...!
Te figyu
Vmi baj lehet a gepeddel mert belekeveredett a kepek koze a busak koze egypar triumpppos kep..
Lőttem én is pár képet a talin, amiket megosztanék veletek és ITT megtekinthetőek!
KEZELÉSI ÚTMUTATÓ 2008-tól!

Hali! Nekem 2007-es a régi bódés van, de az első tulaj annó új korában véletlenül 2008-as magyar kezelésit kapott hozzá!

Mivel az enyimhőő nem jó így ingyé odaadom akinek esetleg kell!
sziasztok itt is pár kép
na srácok itt a videon látszik 1.15-nél hogy a busás visszavett a rajtnál..
kb itt úszott el a hayabusa

http://youtu.be/9v2_FCSdfT8
Jojo
De a geza ugy gondolja szeretne igazi motoros lenni..es valtani neha..
Na az nincs. De ha valaki a hivatalos service manualra gerjed, hogy lenyomja a méregdrága márkaszervizes csávót tudásban, na az van.
Már megbeszéltük, hogy automata, ne zavarjatok össze.
Gepkonyv kell a pipasnak..hasznalati mutato..
Nem valtott meg 2 . Fokozatot es szeretne tovabb lepni a motorossa valas kovetkezo fokozataba..
Szervizkönyv kell vagy "használati útmutató"? Me nem ugyanaz...