most értem haza kunmadarasról, de nem úgy ahogy elképzeltem. . a drágaság cserbenhagyott.
(odafelé, minden OK. motoron minden rendben. leállítom, megveszem a jegyet. felteszik a karszalagot. indítok, 1-es, azt hittem szétesik a blokk. mintha kalapáccsal verték volna. azonnal leállít. üres, újraindít, OK. üresben lassan engedem ki a kuplungot és már félúton kalapál. megint leállít. gyújtás le- és beteszem 1-be. behúzom a kuplungot és tolni próbálom, de nem lehet. kattogó hang, nem emel ki. mintha be sem húztam volna a kuplungot. valami tört benne.
tehát indul, szépen jár a motor, de ahogy üresben elkezdem kiengedni a kuplungot, már baj van. járó motornál már nem is mertem sebességbe tenni mégegyszer. ennyi. .
szerintetek?
ha olvasod feket663, vagy még valaki hozzáértő véleményét, javaslatát szívesen venném.
Nagyon szép a busa ha tavaj nem vetem volna most elvviném töled .Tyson07 lene egy kérdésem elcserélnéd az xx et busára,Mihelint van a enyémen és tejesen jó csak hamar elfogy
Igen én is hallottam hideget meleget de nagyrészt gondolom a csuklótól függ mennyire tapad
az új gt-t nagyon reklámozzák viszont ismerős azt mondta egy rakat szar de ez is csak egy vélemény az igazi az vna ha lehetne tesztelgetni
Én most vettem Angel ST-t. De nem vagyok elájulva tõle,pedig sokan ajånlottàk. Hidegen nagyon nem tapad. Melegen kissé javul a helyzet...de még meleg guminàl is vigyàzni kell, a gàzzal. Elõtte Rosso II volt, nekem az jobban bejõtt. Persze ez CSAK egy sport-túra gumi.
Nekem Michelin Pilot Power 2ct van fenn 1 éve, igaz nem Busán hanem 600-as GSXR-en, nagyon elégedett vagyok vele, számottevő kopás még nem látszik rajta és sem utcán sem eringen nem mozdult meg alattam még soha, csak javasolni tudom :)
Prop-Tech motorszerviz.