Jaham, az undertail kitekkel én is szemezek, csakhát minden pénzbe kerül :) Magyarországon kaphatóak? Mert én a hotbodies-on láttam. Szerintem a vámos kollégák ki vannak hegyezve a külföldi rendelésekre, és (asszem) 50K fölött szépen kicsapják rá a vámot is ...
Szerintem ez a lehető legjobb megoldás a seggére, és a forma is megmarad.(már aki szeretné) Sokat segít az utólagos undertail. Azt a fekete műanyagot ki kell dobni a francba belőle. Nem utolsó sorban annyi helyed lesz a hátsó ülés alatt mintegy kisebb tanktáska. A kipuffját picit fel és befelé húzni és sokkal sportosabb tőle.
Szerintem király! A rendszámtáblatartót tavasszal én is lecserélem, a popója meg nekem tetszik így masszívan, nem is tudom, hogy a K8-asokhoz van-e egyáltalán ilyen idom. Amúgy a segédváz jóval magasabb is az eredetinél, ugye?
Én a rendszámtarto furatok alatt kb. 3 centivel vágtam el a sárvédőt,e rendszámot 2 db fekete csavarral közvetlen a sárvédőre fogattam keret nélkül + két ledes index,látszik az egész hátsó gumi,király lett.Nekem 87 óta heródom van a lelógó hátsó sárvédőtől akkor is az volt az első dolgunk az ETZ-n hogy elvágtuk,meg is büntetett a rendőr mert nem volt rajta kiegészítő gumi sárvédő! csavaroztunk rá egy 5 cm széles csíkot,ugy már jó volt
kár szétvágni a gyári hátulját... ha már alakítasz érdemesebb lenne venni egyet ami már kokeszolt,maximum tovább alakítod egyéni izlésed szerint...
Aztán ha mégse jó,még vissza alakíthatod,ami eladásnál sem hátrányos...szerintem..
nyáron láttam egy busát, melyen a rendszámtábla tartó műa. nyúlvány teljesen vissza volt vágva szépen az irányjelzőkig. nagyon vaddisznó volt. rendszám betűzve az irányjelzők közé. ezáltal teljesen nyitott a hátulja. rendesen látszik az izmos kerék. akkor elhatároztam, hogy énis megcsinálom. szerintem holnap nekiállok, mert szabadnapos vagyok. meg motorozni úgysem megyek. majd dobok egy képet üdv.
Szevasztok! Én a hátso irányjelzőket lecseréltem mert az egyik törött volt,kicsi 3szög alaku ledesekre,a kettőt 5000-ért adta a szerelőm és fel is rakta,szerintem jól néz ki Én is minden nap megnézem a Solymot,megpaskolom a tomporát azt ennyi!
katt ide!
kár szétvágni a gyári hátulját... ha már alakítasz érdemesebb lenne venni egyet ami már kokeszolt,maximum tovább alakítod egyéni izlésed szerint...
Aztán ha mégse jó,még vissza alakíthatod,ami eladásnál sem hátrányos...szerintem..