Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bukógomba: LSL vagy gyári a szalonból, markolat a Motor Line-tól Harris, tankpad gyári vagy Danger Bikes
Motostyling Bp. 1042. Árpád ut 90-92 Ha jó árban kiváló minőséget szeretnél csak ajánlani tudom!
fékkart,bukógombát meg ilyeneket én az e-bayről rendelek,van egy hong-kong-i gyártó,kurva jó dolgokat gyárt fillérekért,azt hiszem danmoto a neve
A bukogomba engem is érdekelne,de csak olyan ami ér valamit,nem olyanok amik az idomra vannak csavarozva.
lemaradt. köszi. üdv.
hahóóóóó, van valaki? tudnátok segíteni abban, hogy hol érdemes vásárolni bukógombát, busa markolatokat és tankpadot? még a tél idején szeretném megajándékozni vele.
Nem kell ilyen durván beszólni a barátomnak mert mi fricskázzuk egy kicsit egymást,először irjál magadrol valamit,meg ismrej meg valakit közülünk!
sokkal nagyobb sértésnek tartom az adatlap nélküli kommenteket én...ez nem az index anonim topicja
béke
kedves ha solo!

örülök,hogy ilyen önérzetese vagy,de a barátaimmal légy kedves megengedni,hogy olyan stílusban beszéljek,amilyenhez kedvem tartja
Elsősorban elnézést szeretnék kérni a "belevau" miatt , de nem birom ki szó nélkül....
gab200gab200

A kor nem dicsőség ,DE nem is szégyen ....az egy állapot ! ! !
ÉRTED "SERTÉS" ? ? ?
Én délután szaladtam egy 180 km-t egyseggel király volt
sziasztok. bartokatosz, kösz.
ma is tuti gurulós idő volt, de én sajna gályáztam. talán még holnap.
a hideg engem sem igazán zavar, de ahogy írtátok én sem szeretem sárral összemocskolni a drágámat. más ha elkap egy eső, meg ez a téli mocsok is. üdv.
Majd rá döbbensz te is fiam 40 fölött inkább a motorozás mint az asszony,halgass Al Bundy.ra
na,mi van papa?vettél egy motort,ami megy is,aztán rájöttél,hogy 30 év kimaradt az életből?
vegyél egy kabriót is
a fiatal lányt nem mondom,mert azzal csinálni is kell valamit,nem csak a bajszát húzni
Köszönöm a hozzászólást "ablakok doktora"a motor tolása fejleszti a fizikumot,növeli az izomtömeget,ami neked is van a zsírréteg alatt!
vagy ha más nincs,akkor tologatod
Én se rakom le a gépet soha,van 8-10 fok,száraz az aszfalt már megyek is egy kört,mondjuk hóesésben még nem próbáltam ,vizes utat is főleg azért utálom mert tiszta kosz lesz a gép,meg a tempobol is vissza kell venni azt csak gurulgat az ember,a kocsik meg teledobálják a képem sárral!
Olasz csodák?.....hmmm Nincs olyan smile
Nekem nincs olyan, hogy szezon vége! Pl: Tavaly Hóesésben motoroztam. Mikor be értem Budapestre mutogattak az autósok nem hittek a szemüknek! Esztergomba többször is eljártam Dobogókőn keresztül a hegyek között.
Én tegnap még övatosan felgurultam Mátraházára,napsütés 12 fok tiszta száraz aszfalt,motor 1 szál se,ugy néztek rám mint az ufóra ,de nagyon király volt.
Üdv! Sok balesetmentes km-t kívánok!
Üdv!;-) Nekem már a vágott slickjeim olyan kemények mint a bakelitlemez! "Lehet, hogy meg kéne hallgatni mi van rajtuk?! "
tegnap elkapott a remegés és mentem egy jó kis kanyart a drágámmal. nem volt melegem, de az érzés az kárpótolta. az aszfalt hideg, a gázzal óvatosan kellett, de nem éreztem, hogy megcsúsztam volna. asszem az idén ennyi volt