hahóóóóó, van valaki? tudnátok segíteni abban, hogy hol érdemes vásárolni bukógombát, busa markolatokat és tankpadot? még a tél idején szeretném megajándékozni vele.
sziasztok. bartokatosz, kösz.
ma is tuti gurulós idő volt, de én sajna gályáztam. talán még holnap.
a hideg engem sem igazán zavar, de ahogy írtátok én sem szeretem sárral összemocskolni a drágámat. más ha elkap egy eső, meg ez a téli mocsok is. üdv.
na,mi van papa?vettél egy motort,ami megy is,aztán rájöttél,hogy 30 év kimaradt az életből?
vegyél egy kabriót is
a fiatal lányt nem mondom,mert azzal csinálni is kell valamit,nem csak a bajszát húzni
Én se rakom le a gépet soha,van 8-10 fok,száraz az aszfalt már megyek is egy kört,mondjuk hóesésben még nem próbáltam ,vizes utat is főleg azért utálom mert tiszta kosz lesz a gép,meg a tempobol is vissza kell venni azt csak gurulgat az ember,a kocsik meg teledobálják a képem sárral!
Nekem nincs olyan, hogy szezon vége! Pl: Tavaly Hóesésben motoroztam. Mikor be értem Budapestre mutogattak az autósok nem hittek a szemüknek! Esztergomba többször is eljártam Dobogókőn keresztül a hegyek között.
Én tegnap még övatosan felgurultam Mátraházára,napsütés 12 fok tiszta száraz aszfalt,motor 1 szál se,ugy néztek rám mint az ufóra ,de nagyon király volt.
tegnap elkapott a remegés és mentem egy jó kis kanyart a drágámmal. nem volt melegem, de az érzés az kárpótolta. az aszfalt hideg, a gázzal óvatosan kellett, de nem éreztem, hogy megcsúsztam volna. asszem az idén ennyi volt
béke
örülök,hogy ilyen önérzetese vagy,de a barátaimmal légy kedves megengedni,hogy olyan stílusban beszéljek,amilyenhez kedvem tartja
gab200gab200
A kor nem dicsőség ,DE nem is szégyen ....az egy állapot ! ! !
ÉRTED "SERTÉS" ? ? ?
ma is tuti gurulós idő volt, de én sajna gályáztam. talán még holnap.
a hideg engem sem igazán zavar, de ahogy írtátok én sem szeretem sárral összemocskolni a drágámat. más ha elkap egy eső, meg ez a téli mocsok is. üdv.
vegyél egy kabriót is
a fiatal lányt nem mondom,mert azzal csinálni is kell valamit,nem csak a bajszát húzni