Igazad van! Nekem 8 éves kinai quadom van,200-as négyütemű,nemtudom hanyadik gazdája vagyok,de még mindig megy,világit veszi a sebességeket,stb...,most is zavartam egy 20 percet a hóban,120-ért vettem egy éve,csak gyertyát cseréltem benne,Átlagos használatra jok a kinai cuccok,extrém igénybevételnél már nem annyira,de az meg ritka átlagembernél.
Mivel már mindent Kínában gyártanak, felesleges előítéleteskedni... Én, amit rendeltem onnan, még minden jól működött (fék-, kuplungkar, sisakplexi, elektronikai cuccok, modellalkatrészek, stb.)
nagyon szépen megvan csinálva. bevállalnám szívesen.
tegnap elkezdtem én is. teljesen visszavágtam az irányjelzőkig, aztán szépen kireszeltem. már most megvagyok vele elégedve. a rendszámon még gondolkodom, de van még idő. szerintem kjó lett.
a levágott darabot elraktam, ha szükséges összehegesztetem, oszt lefújom. üdv.
szevasztok.
feket663 lehet, hogy igazad van, egy kicsit szakítanom kellene az előítélteimtől. tudod, én úgy gondolom, hogy ők inkább a mennyiséget részesítik előnyben a minőséggel szemben. ha csak tehetem, kerülöm őket. a pénz, az meg a legkevesebbbb. hehe. köszi azért. ha eldöntöttem, majd kereslek.
Nem cserélem le.
Gyönyörű helyeken voltunk együtt.
No meg az asszony nem is engedné
Menya odaadta az új haját kb 400 km-re ,de sportosabb kényelmetlenebb....annyira nem.
Egyszer volt egy kls kilengésem majdnem a bmw-k fele de már nem megyek annyit, hogy + 1 milla álljon a garázsba.
Mellékesen nincs rajta már hitel sem
A bankoknak meg
A black az tutira gyengébb, az kb a Ferodo platinum szériának felel meg, erősen felejtős, a hh gold az kb ugyanaz a kategória lehet, mint az ST, bár igazándiból nem ismerem az EBC betéteket, de úgy látom ez is egy sima utcai szinterbetét. Esetleg tehetsz egy próbát még a Pink Motorsnál kapható AP racing szinter betéttel is, anno nem tűnt rossznak az sem
Köszi szépen a választ! Ha nem gond vetnél erre a kettőre még egy pillantás? Érezhetően jobb lehet az általad írt FERODO ST-nél vagy ugyanaz a kategória?
A Ferodo ST egy viszonylag biztonságos választás előre, kb a gyári betéttel megegyező fékhatást nyújt moderált áron. Persze lehet komolyabb betétet is venni, csak az harmincx-ezres árcédulával bír (Vesrah SRJL17). Hátra meg szinte tök mindegy, hogy mit veszel, vedd meg a legolcsóbbat.
Szeretnék fékbetéteket cserélni a motoron elöl és hátul is(2000-es). Tudnátok tanácsot adni, hogy sima utcai használatra milyen típusút vegyek és hol?
Köszi
tegnap elkezdtem én is. teljesen visszavágtam az irányjelzőkig, aztán szépen kireszeltem. már most megvagyok vele elégedve. a rendszámon még gondolkodom, de van még idő. szerintem kjó lett.
a levágott darabot elraktam, ha szükséges összehegesztetem, oszt lefújom. üdv.
feket663 lehet, hogy igazad van, egy kicsit szakítanom kellene az előítélteimtől. tudod, én úgy gondolom, hogy ők inkább a mennyiséget részesítik előnyben a minőséggel szemben. ha csak tehetem, kerülöm őket. a pénz, az meg a legkevesebbbb. hehe. köszi azért. ha eldöntöttem, majd kereslek.
Nem cserélem le.
Gyönyörű helyeken voltunk együtt.
No meg az asszony nem is engedné
Menya odaadta az új haját kb 400 km-re ,de sportosabb kényelmetlenebb....annyira nem.
Egyszer volt egy kls kilengésem majdnem a bmw-k fele de már nem megyek annyit, hogy + 1 milla álljon a garázsba.
Mellékesen nincs rajta már hitel sem
A bankoknak meg
EBC FA188 Blackstuff Kevlar-Aramid
EBC FA188HH Goldsuff Sintermetall
A gyárinak mi a típusa vagy honnan tudnám kikeresni?
Köszi
Szeretnék fékbetéteket cserélni a motoron elöl és hátul is(2000-es). Tudnátok tanácsot adni, hogy sima utcai használatra milyen típusút vegyek és hol?
Köszi
De ez még mindig tetszik:
De ez még mindig tetszik: