Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Kicsit mikulásoztunk 6.-án!
Igazad van! Nekem 8 éves kinai quadom van,200-as négyütemű,nemtudom hanyadik gazdája vagyok,de még mindig megy,világit veszi a sebességeket,stb...,most is zavartam egy 20 percet a hóban,120-ért vettem egy éve,csak gyertyát cseréltem benne,Átlagos használatra jok a kinai cuccok,extrém igénybevételnél már nem annyira,de az meg ritka átlagembernél.
Mivel már mindent Kínában gyártanak, felesleges előítéleteskedni... Én, amit rendeltem onnan, még minden jól működött (fék-, kuplungkar, sisakplexi, elektronikai cuccok, modellalkatrészek, stb.)
Bús ati
nagyon szépen megvan csinálva. bevállalnám szívesen.
tegnap elkezdtem én is. teljesen visszavágtam az irányjelzőkig, aztán szépen kireszeltem. már most megvagyok vele elégedve. a rendszámon még gondolkodom, de van még idő. szerintem kjó lett.
a levágott darabot elraktam, ha szükséges összehegesztetem, oszt lefújom. üdv.
szevasztok.
feket663 lehet, hogy igazad van, egy kicsit szakítanom kellene az előítélteimtől. tudod, én úgy gondolom, hogy ők inkább a mennyiséget részesítik előnyben a minőséggel szemben. ha csak tehetem, kerülöm őket. a pénz, az meg a legkevesebbbb. hehe. köszi azért. ha eldöntöttem, majd kereslek.
Boldog Busati napot itt is!
Busati
ÁÁ

Nem cserélem le.
Gyönyörű helyeken voltunk együtt.
No meg az asszony nem is engedné
Menya odaadta az új haját kb 400 km-re ,de sportosabb kényelmetlenebb....annyira nem.
Egyszer volt egy kls kilengésem majdnem a bmw-k fele de már nem megyek annyit, hogy + 1 milla álljon a garázsba.

Mellékesen nincs rajta már hitel sem
A bankoknak meg
Inkább újabbat vegyél és azt csicsázd fel!
De még lehet az enyém
Köszi a kimerítő választ, sokat segített
Gyárit meg csak a Suzukitól tudsz venni, az alkatrész kereskedő hálózatukon keresztül
A black az tutira gyengébb, az kb a Ferodo platinum szériának felel meg, erősen felejtős, a hh gold az kb ugyanaz a kategória lehet, mint az ST, bár igazándiból nem ismerem az EBC betéteket, de úgy látom ez is egy sima utcai szinterbetét. Esetleg tehetsz egy próbát még a Pink Motorsnál kapható AP racing szinter betéttel is, anno nem tűnt rossznak az sem
Köszi szépen a választ! Ha nem gond vetnél erre a kettőre még egy pillantás? Érezhetően jobb lehet az általad írt FERODO ST-nél vagy ugyanaz a kategória?

EBC FA188 Blackstuff Kevlar-Aramid
EBC FA188HH Goldsuff Sintermetall

A gyárinak mi a típusa vagy honnan tudnám kikeresni?

Köszi
A Ferodo ST egy viszonylag biztonságos választás előre, kb a gyári betéttel megegyező fékhatást nyújt moderált áron. Persze lehet komolyabb betétet is venni, csak az harmincx-ezres árcédulával bír (Vesrah SRJL17). Hátra meg szinte tök mindegy, hogy mit veszel, vedd meg a legolcsóbbat.
Hali!

Szeretnék fékbetéteket cserélni a motoron elöl és hátul is(2000-es). Tudnátok tanácsot adni, hogy sima utcai használatra milyen típusút vegyek és hol?
Köszi
Ez nem a Biri gépe... De nekem ilyesmi van a motoromon, és egy picivel jobb az is, mint a gyári.
Holnap meg pláne
Isten éltessen Busati!
Azok a hullámos féktárcsák érezhetően jobbak a gyárinál?
Csak az alja érkezett üresen.

De ez még mindig tetszik:
Csak az alja érkezett üresen.

De ez még mindig tetszik:
A tied gyárilag nem lámpás volt?