szevasztok. nézegettem a neten fehér, csak búrát hátra (irányjelző), meg az elejére komplettet, de nem sok szerencsével. csak sárgát találtam. illetve ledeset, de az marha drága. hol lehet szerezni?
szerintem jól néz ki. kicsit fiatalítja is a mocit. amúgy tényleg nagy a csend. lehet, hogy behavazódtak a hayabusások?
amúgy elég nagy a kontraszt. kívül ez a tetves hó és ahogy megnyitom a garázyajtót, a szárazból ott néz rám a drágám bánatosan. hát megsimogattam a lámpáját a búbjánál. hát ennyi egyenlőre. üdv.
Ez a bukógomba dolog is sokban a szerencsén múlik. Haverom eldőlt a motorral, ugyanolyan LSL gombával, mint az enyém, az oldal és a farokidom is megsérült, nekem is ledőlt egyszer az oldaltámaszról, csak a nem gyári farokidom sérült meg.
köszönöm énis a véleményeket. ha reálisan nézzük a dolgokat, akkor valahol van igazság benne. inkább egy esztétikai tárgy rajta a bukógomba. (ékszer? dobok egy piercinget a gépemre )
elesni senki nem akar, ha meg megtörtént, háááát nem tudom. egyszer a füvön mostam a gépet (mert olyan jól nézett úgy ki) és eláztattam a sztender alatt. mire észbe kaptam elterült. szerencsére semmi nem történt. ha lesz rá felesleges lőszer veszek, de egyenlőre "C" vágányra helyezem az ügyet. üdv.mindenkinek.
Ezen tényleg megoszlanak a vélemények, nekem is mondták hogy főleg annak jó ez aki pályán használja, mert ha városban zakózol akkor elakadhat csatornafedélben, úthibában ás már el is húzta vagy törte a vázat.
Én olyan felindulásból teszem fel, ha esetleg lassú manőverezésnél, vagy állóhelyben eldőlök vele akkor ez sokat tud fogni. Dobogókőn pl majdnem azért dőltem el mert kavics volt a csizmám alatt és mikor löktem magam be a parkolóba kicsúszott a lábam, na akkor levert a víz mire visszahoztam egyensúlyba a gépet.
Nagy zakónál meg max a védőangyal ami megvédhet engem vagy a mocit!
Én úgy gondolom, hogy felesleges pénzkidobás a bukógomba! Ha elesel vele rakhatsz te arra lóf@szt is! Volt egy 600 as GSX-R ami esett egy csikket nem ért a bukó gomba. De ez csak az én véleményem. Aztán lehetne ezen még csámcsogni. De engem ezzel kapcsolatban már nem lehet meggyőzni.
Hát én is! Ezzel az idom furással nagyon nehezen barátkozom meg, kicsit gányolásnak érzem! Főleg hogy a 600-asomon az idomfúrás után ciripelt, zörgött a műanyag !
De ez majd csak jövőre fog kiderülni!
Én tegnap rendeltem meg az LSL gombaszettet. Első busához nincsen póklábas felfogatású csak a direkt. 10 körül mozog a felfogatás a fej pedig színtől függően 10-16 körül. Aztán ha ezek megvanak akkor egy picike kis lyukacska a moci oldalára és már fenn is van.
Remélem csak dísz lesz rajta, más funkciót sose kell ellátnia !
szerintem jól néz ki. kicsit fiatalítja is a mocit. amúgy tényleg nagy a csend. lehet, hogy behavazódtak a hayabusások?
amúgy elég nagy a kontraszt. kívül ez a tetves hó és ahogy megnyitom a garázyajtót, a szárazból ott néz rám a drágám bánatosan. hát megsimogattam a lámpáját a búbjánál. hát ennyi egyenlőre. üdv.
elesni senki nem akar, ha meg megtörtént, háááát nem tudom. egyszer a füvön mostam a gépet (mert olyan jól nézett úgy ki) és eláztattam a sztender alatt. mire észbe kaptam elterült. szerencsére semmi nem történt. ha lesz rá felesleges lőszer veszek, de egyenlőre "C" vágányra helyezem az ügyet. üdv.mindenkinek.
Én olyan felindulásból teszem fel, ha esetleg lassú manőverezésnél, vagy állóhelyben eldőlök vele akkor ez sokat tud fogni. Dobogókőn pl majdnem azért dőltem el mert kavics volt a csizmám alatt és mikor löktem magam be a parkolóba kicsúszott a lábam, na akkor levert a víz mire visszahoztam egyensúlyba a gépet.
Nagy zakónál meg max a védőangyal ami megvédhet engem vagy a mocit!
JA és nem győzködök senkit!
De ez majd csak jövőre fog kiderülni!
Én tegnap rendeltem meg az LSL gombaszettet. Első busához nincsen póklábas felfogatású csak a direkt. 10 körül mozog a felfogatás a fej pedig színtől függően 10-16 körül. Aztán ha ezek megvanak akkor egy picike kis lyukacska a moci oldalára és már fenn is van.
Remélem csak dísz lesz rajta, más funkciót sose kell ellátnia !