A hosszú dobok nem annyira "hangosak/"üvöltősek", inkább mélyebbek...
Nem tudom milyen tipus/méretben gondolkozol, de...
"hivatalosan" 430-as dob való rá, de nekem az már túl hosszú esztétikailag
"sportos" dob rá a 290-es
Sokan a kettő közé lövik be, mondjuk egy 350-360-ast.
Veled?! Semmi?! Miért is lenne?! Vagy lenni kéne?!
Bárhol, bármilyen kérdés felemrül, Ti (apád, anyád, haver, kutya, macska, tyúkok) leírjátok, hogy mennyivel jobbak vagytok bárkinél.
Senki nem kérdezte, hogy mennyit megy egy 1000 és Ti azt a példát hoztáok fel véletlenül,ahol pár századdaljobbat mentetek.
Ha lenne kis inteligenciátok, akkor esetleg leírtátok volna azt, hogy pl. egy 1000 motor jó versenyzővel kb. 9.5-öt tud. Ennyi.
Ez korrektebb lett volna, mint amit Ti mindenhol csináltok.
Ennyi véleményem.
Az, hogy nektek a Jani a szerelőtők, azzal meg mi bajom lenne?! 1000 éve az a szerelőtők, örülök neki hogy jól megcsinálja a motorotokat, csak hőát kicsit a körítés sok(k) hozzá!
Miért ez a két verseny ami számít?! Mert Ti ott mentek?! Vannak olyan versenyek, ahol jóval több a néző, az induló, a tuningolt gépek, mint Lacházán... Erről sem szeretnék pont veletzek vitát nyitni!
Miért nem akartam kiállni Ricsi ellen SuperStreet-ben az utolsó Lacházi futamon?! Nem fogod elhinni. Azért mert nem voltam ott, mivel az nap két verseny is volt és átmentem a másik versenyre. De nincs harag érte...
Ágó azért nem indul SuperStreet-ben Kunmadarason, mert mire Ágó a célba érne, addig a többi SuperStreet versenyző már túl lenne a díjátadáson is, sőt lehet hogy haza is érnének!
Február elejére tervezem a dolgot, hogy márciusra összeálljon a kép (gép). Két darab, csupán hosszát tekintve eltérő végdob áramlástanilag számít valamit, vagy a teljesítményt nem befolyásolja, csak esztétikai a különbség (PentaTec vs. P-TEC II)?
ago!
mi a bajod velem, nem bántottalak én még téged soha!
gondolom az a baj hogy nekünk végh jana a szerelőnk!
egy kérdés neked: 2012-ben neked k.madarason vagy k.lacházán sikerült bajnokságot nyerned?
mert hát ezek azok a versenyek amik itthon számítanak!
BUÉK!
ÁGÓ!
Te gondolkozol?
Azért írtam a két legjobb 1000-es időt a ZZR-el szemben, hogy az 1000-esek mit tudtak akkor! Csak 1 század volt közöttük!
De ha annyira Ricsit bírálod (18 éves) már megint, akkor te az öreg "Vén Róka", miért nem akartál a"Superstreet" motoroddal az utolsó előtti Lacházán 09.01. a kvalifikációban Ricsi mellé állni, (mosolyogtunk is rajta), aki ugye street 1000-ben indul, pedig nem egy kategória a kettő?
Válaszolok!
Ezért: Kvalifikáció: ÁGÓ Superstreet 9.606 sec. 235.53 km/h
Ricsi Street 1000 9.589 sec. 245.83 km/h
HOPPÁ!
De ugye ezért nincs harag, mert mi sem haragszunk!
Ha van a lenti raktárban, akkor pár nap.
Ha nincs, akkor megmondják mikorra csinálják meg. Nálunk eddig nem volt gond méh, hogy nem csinálták volna meg addigra...
Elnézést, úgy emlékeztem ment vele ennyit, de lehet akkor a Jimmy 1000-vel tudott annyit.
Amúgy szerinte - ha jól emlékszem - kb. 9.8 körül lehet vele menni, mivel az a motor nem volt átállítva "drag" módra (leültetve az eleje, kerék hátra, stb..), rosszul volt beállítva a PC-je - valaki "érdekesen" állította be, és talán 1* tudott menni úgy, hogy nem volt bekapcsolva a kipörgésgátlója.
Amúgy ismét sikerült leírnotok, hogy A Ricsi mennyivel jobb másnál...
Sikerült valamelyik bajnokságot megnyernie?!
Hát, lóbaszónak még ugyan nem hívtak, de akkor ez is megvolt :D
F-es Hondám van, magasabb kormánycsutka barátságosabb lábtartó, az egész motor nagyobb valamivel mint az RR. Jobban el lehet rajta ücsörögni.
A fehér is alakul tavaszra,remélem el jutok a végére...