Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A motort ujjá lehet építeni! Szerencse hogy ennyivel megúsztad.
Sziasztok! Én vagyok a nem túl szerencsés, aki mátraházai balesetben aktívan részt vett... Végignéztem a forumot és láttam, hogy érdeklődtök, amit köszönök szépen!
Jól vagyok, agyrászkódással megúsztam, csak nem emlékszem semmire a balesettel kapcsolatban... Nem tudom mi lehetett a baj, 4 héten belül harmadszorra mentem a busával a Mátrába... És már 7500 km-t mentem vele a szezonban (első Busa)... Előtte Honda CBR1000 RR em volt.
21 éve (13 éves koromtól) szinte folyamatosan van motorom. Nem vagyok tapasztalatlan, de mégis megtörtént a baj. Ezelőtt soha semmilyen balesetem nem volt, pedig sok km van mögöttem..
Egy ilyen motoron senki nem bízhatja el magát!

Köszönöm szépen mindenkinek az érdeklődést!

Gergő
Köszönöm!
A mérést néztem én is, de a leírásban 480ml (each leg) volt, és nem tudtam eldönteni, hogy 0,5l kell vennem, vagy 1l olajat a 2 telóhoz.
De, ha száranként kell, azt legalább megtudtam
Ezt így nem lehet meghatározni, mert hiába mondom meg, hogy 480 ml kell száranként, ha nincs tökéletesen szárazra pucolva a belseje, akkor, ha ennyit töltesz bele, nem lesz jó. A pontos adat egyébként 98 mm a teleszkóp tetejétől az olaj szintjéig mérve, rugó nélkül, légtelenítve a patront.
Valaki nem tudja hogy egy hayabusa első teleszkópjába mennyi olaj kell összesen?
Szia. Dobj egy emailt, lehet tudok olcsóbban.
Néha valami mást? Esetleg.....
Kössz! Ilyen is volt rajta de valamiért elfüstölt! De veszek rá mégegyet!
Jó Estét Uraim! Tanácsot kérnék milyen fokozatkijelző a legjobb a busára?
Szia!

Neked ki van fúrva? És jó is lett, nem csörög, zizeg, ciripel?
Jó is, csak egy probléma van, a piros jel miatt nehezen látszik a fordulatszámmérő. (még szerencse, hogy nekem van egy tuti váltófényem )
Nézd meg a 78317-es, valamint a 78368-as hszt. Ott is ekkora.
Lehet, hogy csak az elmosódott kép miatt, élőben tuti jó lehet :)
Nekem nem.
Hollo: fúrni kell, az oldalsó idomrögzítő csavar elé.

Haya: a fordulatszámmérő azzal a hatalmas kanjival kicsit nem bazári?
Rendelek egy ilyen készletet. Esetleg érdekel még valakit, 11e-be jönne ki akkor 1 készlet.

Plasma
Gyári tudtommal az LSL éle, de azt is fel kell fúrni az idomra. amit meg nem kell fúrni, az kb. annyit is ér...
Gondoltam, hogy nem jelentett különösebb problémát az ára, csak ha valaki ilyenben gondolkodik, gondoltam jelzem :)
Sziasztok!

Első generációs Busára van gyári bukógomba szett vagy univerzális kell rá némi kis idom fúrással?

Ha a 2. megoldás van, azt ajánlja az akinek ilyen van?

Mert a Zizimre tettem univerzálisat idom fúrással és utánna egy bizonyos fordulaton ciripelt a műanyag a bukógomba körül ! És azt nem igazán LIKE-oltam !

Előre is köszi az infót!
Az USA Suzuki importőrnek szerintem nem jelentett gondot kiköhögni az árát, pláne, hogy ez ajándékba volt "Bubba" Stewart részére, hogy hozzájuk szerződött.
Az a két felni együtt kb. mint egymillió forintot kóstál.