Ne haragudj, hogy így rákérdezek, de a CBF-es meg az XX-es srác (GaborXX) ugye ugyanazok, akik elmentek hóban motorozni a Tátrába ? Óriási arcok, ezerszer láttam már a videót! :DDD
Csütörtöki nap kész lett a motorom és gondoltam megírom a történetem végét. Két hete vettem egy motort a váci ER-Mobil kereskedésben, amivel mire hazaértem voltak problémák (pl. néha leállt, nem indult be). Felhívtam a kereskedést és nagyon segítőkészek voltak. Két nap múlva a motort visszaszállították, hogy megnézzék mi lehet a probléma. Folyamatosan tájékoztattak telefonon, hogy halad a dolog, majd a héten visszakaptam a motort. Azóta amikor csak lehetett kihoztam és próbálgattam, mentem vele elég sokat és semmi problémája. A kereskedéstől bónuszba kaptam egy olajcserét is. Maximálisan meg vagyok elégedve az ER-Mobil Kft-vel és csak ajánlani tudom mindenkinek, mert azon kevés kereskedés közé tartozik, akiknek az is fontos, hogy a vevő meg legyen elégedve a vásárolt gépjárművel.
Szia! Nekem a héten lett kész a motor és ugyanezeket a problémákat tapasztaltam! A probléma az volt, hogy a test kábel nem volt megfelelően rögzítve a vázhoz és ezért volt, hogy néha indult, néha nem! Próbáljátok meg ezt megnézni! Sok sikert!
Hát nem de ezt ember fia ki nem védi,hazajöttem vele 40 km-t mikor előjött a hiba,bármilyen ovatos próbakörön átment volna,de lényeg az hogy komolyabb probléma nincs vele,ezt az elektromos xarakodást meg csak kiszűrjük egyszer!
Szevasztok! Ki lett cserélve az AC erre előjött valami érintkezési hiba,hol megy a gép hol nem,ha megy akkor tökéletesen jár de megáll magátol és nem akar indulni,majd mozgatjuk lökdössük beindul,tiszta szívás!
Repelik Józsi Tudnál adni egy elérhetőséget? Köszönöm előre is!