Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ágó!
Czinder Robi legjobb idelye K.MADARASON 10,0021-et sec., 237.22 km/h sebességgel az új ZZR 1400-el, és slip-onok is voltak rajta!

Czinder Robi ZX 10 R 08. 9.5531 sec. 244.84 km/h
Fekete Ricsi GSX-R 1000 k7 9.5430 sec. 246.19 km/h
Hát az 1000-sek!
szia

én voltam életemben először idén több helyen és meg kell mondjam jó rajttal 10.4-et mentem nem alap busával.
több ago vagy véghjana által épített pl Egri Gabi barátom 9.5-öt ment
szerintem az alap busa jó rajttal sem tud 10 alatt..talán egy-két komoly versenyzővel
Szia ago!

Mennyi átfutási idő van rendelést követően a kipufogóknál (Bódis)?

Köszi,

Fada
charlie856,

Azt hiszem "eléggé" kompetens vagyok a témában.

Alapban tud esetleg a Busa 10 alatt, de ahhoz egy nagyon, de nagyon tapasztalt versenyző kell. Egy amatőr talán 10.5-öt tud.
Czinder Robi (többszörös magyar bajnok) ment a ZZR1400 (Ivanics) tesztmotorjával és talán tudott vele 9.8-at.
Édes fiam, ha ekkora lóbaszó vagy, ez kell neked ;)

(Amúgy a hatszázason hogyan férsz el? Én 184 vagyok és 102 kiló, de nyáron amikor ránézem egy CBR600RR-re, aszittem elsőre, hogy 1:2-es modell:)))

http://youtu.be/6LOCBWf5oaY
A 10 alatti időhöz egy nagyon tuti rajt kell...
Hali ! Meg tudná nekem valaki mondani aki volt idén gyorsuláson ,hogy az új szeria ZZR-ek miket mentek ? Én ahol voltam Nem láttam ZZR-t ... A busa alapban 10 alatt is tud, ha jól gondolom .
Busacsabi
Ha hozzám szólt a kérdés, akkor egy CBR 600-asom van, jelenleg is. :)
Igen, ott készült, a realban.
193 centi vagyok. Nem vehetek 1000est, mert széttzsibbadok rajta, úgy néznék ki vele mint majom a köszörűkövön.... Azokat alacsonyabb embereknek tervezték. Ezért kancsintgatok erre a típusra. Köszi az infót. :)
EBC HH és javul a fékhatás...és kiméletes a tárcsához
Ha e kettő közül kell választani, akkor a szinterest. a Platinum nagyon gyenge fékhatást nyújt, bár ha nem gyári, hanem szürkeöntvény tárcsát használsz (Brembo, ABM,PFM, Braketech Axis Iron esetleg Beringer Aeronal) akkor jó lehet a Platinum is, minden más esetben felejtős!
Kis tanácsot kérnék, hogy Ferodo fékbetétet milyet tennétek a búzába előre?

Sinter-t, vagy Platinum-ot?
(FDB873ST v FDB873P)

Sima utcai használatra lenne, nem versenyre.

Árban nem látok számot tevő tevő különbséget, 200ft kb.

Tesztet meg nem találtam sehol, hogy melyiknek milyen fékhatást tudna produkálni, csak az anyagösszetétel írták le...

Valakinek van némi tapasztalata e téren ilyen márkával?

Köszönöm előre is!
Szia, milyen motorod volt előtte?
Szia!

Nézegettem a képeidet, és lenne egy kérdésem:
a kép amin a cross mocid a szállítókalodában van az nem a real udvarán készült győrben?
Gregorio#46;
A következőt olvastam róla valahol:
Sírkövesek álma,anyák rémálma.
De a viccet félretéve, ajánlom figyelmedbe a következő teszteket: teszt1 ill. teszt2
A fogyasztással kapcsolatos infót meg tudom erősíteni.
+ 6-8 ezrenként gumicsere. Plusz van még egy rossz tulajdonsága: a kresz által előírt sebesség határokat lehetetlen betartani vele. Egy hatszázasról átülve ( 187 cm magas vagyok) szerintem sokkal kényelmesebb, a motor teljesítményéről meg ó dákat lehetne zengeni...
Ha nem menőcsávózól vele, akkor örök barátság lesz. Ha elfelejted, hogy ő az erősebb...na akkor korai temetés. Amúgy tényleg semmi különös, 8000-től kicsit laposodik a teljesítménygörbe... hehehe :)
Ugyan, te vagy a mentor... ave! ;)
Hali!

Igazábol csak egyformát tudunk írni mindannyian, ha megbízható helyről veszed, csak a kötelező szervízek vannak, meg a kb 6,5 literes fogyasztás.
Sziasztok. Először is kellemes ünnepeket mindannyiótoknak!
Azért írok, mert szeretnék kicsit kérdezősködni a második generációs Hayabusáról. Egy ideje foglalkoztat az a tudat hogy nagyobb motorra váltok. Lehet, hogy már jövőre, akár tavasszal. Meglátjuk.
Szeretném ha 2008tól futó hayabusa tulajdonosok írnának motorjaikról, elfogultság nélkül. Tapasztalatok vélemények tanácsok javaslatok költségek, egyszóóval MINDEN jöhet. Szívesen fogadom.
Köszönöm mindenkinek a köszöntést, jólesik a szeretetetek!
Istvánok...
boldog névnapot és finom házipálinkát,
Istvánok
Istvánok