Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Éppen erről vitáztam egy 1200-es banditossal a multkor Azt mondja: "brutális erő" 98 LE 102 Nm,de azt mondja már 3750-nél nyomatékcsúvson van,irtam neki a busának /első szér./3500-10000-ig van min. 120 Nm-re max 7500-nál 145 Nm,a csávó egyből elhallgatott
Esetleg így én is elfogadnám:
gyerekek, nekem egyszerűen csak tetszik, olyan bumfordian szépséges. Mint én! ;)
Alul sincs!
Ez a "picéből tol" meg "áááá milyen nyomatékos" maszlagot még sokan beszívják....
Nekem az egyik ismerősöm most ült át sor 4 1000-ről V2 1000-re azóta csak azt hallom ujra kell tanulni motorozni meg hogy felül nincs benne erő mondtam neki mit vártál,Neked is hiányozna az 50 LE meg a 30 Nm
Azért írtam!
Utcán szinte használhatatlanok ezek a V2-es sport gépek! - szerintem -
Mondja ezt az, aki VTR 1000 SP1-gyel küldte :) Apám egy jó állapotú ma, meg még inkább egy SP2 big bore kittel aranyáraban van...
A busa után traktor feelinged lesz...
Egyre jobban bele vagyok szerelmesedve ebbe is. Jövőre még a Busa kap pár dolgot, aztán a listán a következő ő lesz :)
Hát én sem vagyok egy kimondott óriás, de páran azért elvesznek a Busán, úgy látom ;)
Ez is olyan, mint a nem "E" jelzésű sportdob. Ha van ismerősöd aki vizsgáztatja, semmi gáz. Közlekedésfelügyeletnél hétszentség, hogy az első az lenne, megnézik, van-e rendszámtábla-világításod. Ha nincs, szemledíj, aztán mehetsz vissza, ha megcsináltad :)
hali. szerintem nem kell vele foglalkozni. már énis visszavágtam teljesen. látsszon rendesen a rendszám az a lényeg. Egyébként Mo-n élünk. Vannak nagyon szigorú vizsgabázisok és olyanok is ahol még míndíg minden jm. átmegy (csak "papírokkal") üdv.
Egy fényvisszaverő prizmát mindenképpen raknék fel...
Igazad van amin nincs arra nem is kell....De amin volt ha szigorú a hatóság arra kell!Bár én is visszavágtam teljesen
A legujabb gépeken nincs is sárvédő csak rendszámtarto.
Szerintem biztos nem kell visszarakni,ha a rendszám jól láthato nem foglalkoznak a sárvédőhosszával,nem a régi rendszerben élünk!
jo hogy ilyen temak vannak mert pont majusban vizsgazik a gepem
kivancsi vagyok a velemenykere hogy vissza kell tennem a gyari sarvedot vagy eleg a rendzsam tabla ami rajta van
rakok fel kepet ahogy kinez
ok most nem kell azt hinni menozesbol raktam fel a fustolost de nem talalok jobbat amin pont latszik hogy van fel csavarozva,
Tiger 800.
Majd kitalálok valamit
...de jöhetek szemből is!
Áá nem kőő.
Tőled meg nem félek mert úgy sem érsz utól
...akkor itt az ideje betolni egy 1200Gs Adventure-be!
Amúgy vigyázz az utakon mert újra (kocsi) volán mögött vagyok és (már csak 1db) bot van nálam és nem félek használni!
Szép az a Triumph!;) Melyik típus?
Nálunk reggel fagy utána meg locs-pocs volt.Ma már száraz az aszfalt,de -5 fok van meg fuj a szél,még nem motorozunk.