Annyira lovagolnak az ora mutaton hogy nagy sebessegnel all!
akkor szeretnem megjegyezni hogy uzemi homerseklet sem annyi mint amennyit a mutato mutat!
ui:nem szep latvany igy a moci,""egyben szebb"",torekedjunk hogy szebb formajaban elvezzuk a mocinkat
udv
most vettem észre, hogy a tank beömlő nyílása berozsdásodott kissé. Szerintem az lehetett, hogy amikor fényezéshez szét volt szedve, valahogyan (pára?) nedvesség kerülhetett oda, belül nem látok semmit, ergo remélem a benzinhez nem keveredik rozsda :) Mivel kéne leszednem róla, ha csak felületi, leszerelés nélkül?
Nekem holnapra ígérte a szerelőm, hogy készen lesz! Majd rakok fel rövid videót Az egyik srác aki vett az is ígérte hogy rak fel ide videót neki 2008-as a Busa. Remélem senki nem fog csalódni benne.
És megkapom az emileket. Mindegyiket nem értem miért dobja vissza hiszen válaszolok is mindenkinek! Egyenlőre nekem is rendelni kell mert ma elvitték az utolsót is!
akkor szeretnem megjegyezni hogy uzemi homerseklet sem annyi mint amennyit a mutato mutat!
ui:nem szep latvany igy a moci,""egyben szebb"",torekedjunk hogy szebb formajaban elvezzuk a mocinkat
udv