Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó, én teljesen hófehérre fényeztetném, a gyári színek nem nagyon hatnak meg :)

Ha van valainek esetleg K8-ashoz első-hatsó felnije jólárasítva, lehet hogy érdekelne. Erősen gondolkodom egy krómozáson, a feketéhez büntetne. Ha meg megunom a kombinációt, mehet vissza a piros :)

Bár krómozásra amilyen árakat láttam... és a plusz súlyt is meg lehetne érezni gondolom, úgyhogy ez csak show-elemnek megy el inkább, semmint napi használatra. Kár, hogy más megoldással nem igazán lehet jó tükörfém felületet csinálni.
tessék, bár ez egy átfestett...
Amit a 2000-es évjáratban fehérnek hiszel, az ezüstszürke... És nálunk sem azt, sem a 2006-os limitált modellt nem forgalmazták, ami ez utóbbiból létezik nálunk, az mind jól-rosszul sikerült replika.
"Gyáriban" a 2000-es, és a 2006-os évjáratban volt fehér.
Kell nekem egy elsőgenerációs Hayabusa is. Csak és kizárólag hófehérben. Kár, hogy az unortodox gazdaságpolitikánk miatt erre belátható időn belül nincs esélyem ;)
Nagyon csecse!

Köszi a képet!
Fasza lett!
Sajnos ez van csak holnap készítek egy rövid videót is.
Látszik,a színt te választod!
Engem úgy érdekelne, hogy sötétben látszik a műszerfal világítás is!
Ma láttam a motorja darabjait a Mátrában!
Egy vidit feldobnál róla?
Fajin ;)
Elkészült!
Már akinek van "B" mód !

Mielőbbi gyógyulást a srácnak!

Szegény most írhat a Jézuskának hogy a fa alatt egy busa javítókészlet legyen !
Akkor mielőbbi gyógyulást, relatíve olcsó volt a tanulópénz.

Lehet, hogy én vagyok hurka, de amikor fáradt vagyok, vagy már nem olyan meleg az aszfalt, én nem szégyellem használni a "B" módot. A testi épségem többet ér pár perc arcozásnál.

Azzal az egészséges félsszel kell felülni egy közel kétszáz lovas gépre, hogyha akar, bármikor bedarál. Eddig két vakmerő kollégát volt szerencsém személyesen ismerni, azóta az egyik biceg, a másik meg csavarozva van.
Gyors gyógyulást!
Grey

Törések nélkül,súlyos agyrázkódással megúszta
Gyorsan javulgat
.....ez még nem is sok.....
Tittelett!
Szerintem a mocit nézve megússza! Csak az eleje tünt el,a többi "sértetlen"!.....ismerős a szitu.... ....remélem,hogy kicsúszta!
Nos "neki" nem!
Az a baj hogy figyelmen kívül hadjuk azt a tènyt, hogy màr nincs nyàr és attòl mert sűt a nap attól még nem ùgy fog a gumi, nekem is beszitàlt a 24-esen kéthete, de èn szerencsésen megùsztam, neki nem volt ekkora szerencsèje...
Aham....elsőre csak kamilláztam hogy mégis mi búbánatról hadobálsz, de aztán leesett.....