Kössz Uraim a segítséget!azt mondja a szerelő hogy tankon kívüli,99-2002-ig ilyenek az utána jövök már tankon belüliek mindegy most hozatunk egy újat felét fizeti a volt tulaj a másikat én azt kész.
Szia! AC- púmba ügyben jó áron, minden típushoz ! Kocsi -motor, van neki bió üzem anyaghoz is AC pumpa... Házhoz szállítva! Akár este 8-kor is hívható, rugalmas a srác. Garanciával, számlával, 12-ezer Ft, körül, új. Posta úton is akár. 0620-406-2189
Sziasztok! AC- púmba ügyben jó áron, minden típushoz ! Kocsi -motor, van neki bió üzem anyaghoz is AC pumpa... Házhoz szállítva! Akár este 8-kor is hívható, rugalmas a srác. Garanciával, számlával, 12-ezer Ft, körül, új. 0620-406-2189
Talán ez volt, amit vettem, de nem vagyok benne biztos.
Nagyon segítőkészek voltak, vidd a régit, és akkor nem nyúlhatsz mellé. (nekem csak a második lett jó)
JBV138D3
Beépítés helye : tankon belüli
Bemenet-külső átmérő : 11mm
Ház átmérő : 38mm
Teljes hossz : 110-113
Ház hossz : 66-69
Kimeneti átmérő : 8mm
Elektromos csatlakozás : stekker
Szállítási mennyiség :
Ár :10200 FT
Ha csak az pumpa része ment tönkre akkor nem kell az egész külső AC-t cserélni, a házban egy hagyományos autó AC van!
Valamilyen Mitsubishi, de pontos típust nem tudok.
Ja és az egész nem volt 15000 Ft! (talán még 10000 sem, de már nem emlékszem pontosan)
Szét lehet szedni, és csak magát az AC motort ki lehet cserélni.
Én is ezt csináltam, és jól működött.
Csepelen van egy cég, akik csak AC pumpával foglalkoznak, nekem kiszedett pumán nyomást is tudnak mérni.
Én is szedtem már szét,talán mitsubishi pumpa van benne de mintára tuti ad az ember.
Ha Csepel messze van akkor itt vannak nálunk a XIII ker ben a Dévényi u-ban (KOCSI 2 kft) Mindenféle ac van polcon.
AC pumpa
Talán ez volt, amit vettem, de nem vagyok benne biztos.
Nagyon segítőkészek voltak, vidd a régit, és akkor nem nyúlhatsz mellé. (nekem csak a második lett jó)
JBV138D3
Beépítés helye : tankon belüli
Bemenet-külső átmérő : 11mm
Ház átmérő : 38mm
Teljes hossz : 110-113
Ház hossz : 66-69
Kimeneti átmérő : 8mm
Elektromos csatlakozás : stekker
Szállítási mennyiség :
Ár :10200 FT
Valamilyen Mitsubishi, de pontos típust nem tudok.
Ja és az egész nem volt 15000 Ft! (talán még 10000 sem, de már nem emlékszem pontosan)
Szét lehet szedni, és csak magát az AC motort ki lehet cserélni.
Én is ezt csináltam, és jól működött.
Csepelen van egy cég, akik csak AC pumpával foglalkoznak, nekem kiszedett pumán nyomást is tudnak mérni.
Lett egy középen kicsit MELEG szinű műszerfalam, át kéne szerkeszteni normálisra.....
most egy kobászzsíros a kiszemelt
nemsokára megyek rózsaszín műszerfalért
nem a tulajnak hanem a Kövér Csabinak van busmanja k8..ő a szervizvezető
én is csak ajánlani tudom őket
üdv