Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

RC51, Fekete663!
Köszönöm a választ! Én is úgy gondolom, hogy a gyári a biztos, azt hiszem hamarosan meg is rendelem a Full-Gas-nál, ott egész korrekt árakat mondtak az alkatrészekre. Már csak azt kellene kitalálnom, hogy hol csináltassam meg, mert attól félek a márkaszervíz tul nagy falat lenne most nekem!
Köszi a választ, de válaszolni a freemailesre nem tudok, mivel hibaüzivel visszadobja. A sima egyszínű világoskék színű mennyi lenne?
Ennyiért "ajándék"!
Helló ! 8.000ft +posta az enyém -hez mit szólnál ?
Hibaüzenettel visszajön az email. Szóval mennyi lenne az annyi?
Már tudjuk!
Mindenből a gyári a tuti, ha nem akarsz szívni vele...
Yohsimura tengely a legjobb ajánlatért eladó! Busa első+hátsó kerék Féktárcsával.
Ha valakit Érdekel nálam lehet jelentkezni! Színváltós, fényerő szabályzós minden fajta busához tudok beszerezni. Érd: j.repelik@freemail.hu címen lehet.
En gyarit vennek. Mondjuk a Vesrah nekem bevalt. Az is jo.
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy K4-es Busához milyen hengerfej tömítést érdemes venni? A gyári Suzukinál nem akarok minőségben lejebb menni, tehát vagy gyári, vagy jobb minőségű tömítés jöhet csak számításba! Persze az is érdekelne, hogy hol érdemes beszerezni.
Továbbá még számításba jöhet (ha már le lesz szedve a hengerfej) a szelepszár szimeringek és a vezérműlánc vezetők cseréje is. Ezeknél oda kell figyelni valamire, vagy jöhet belőlük bármilyen? Mondjuk itt is a gyári minőséget preferálnám!
Előre is köszönöm!
Ez megmaradt, ha esetleg vkit érdekel. 10 Ft...
Atella!

A Kispesti szervíz amről beszéltél az a Jahn ferenc u.-i szervíz ahol gumiznak az udvarban?
Sziasztok! Van már valakinek tapasztalata, hogy milyen az S20-s ?
Hogyan viselkedik Hayabusán? Írjatok véleményt ... köszönettel:Tibi
Helló

Péntek esti motoros kiruccanás Balatonlellén
2012.10.12 péntek!
Menü:gyros,és pizza.800 ft/db.Bor és a szóda biztosított
Szállás egyedi áron 1000ft/fő/éj!Apartmanokban
Jelentkezni nálam lehet.20-770-58-82
Oké holnap megnézem!
Nem láttam még soha
Km-ert érdemes le csekkolni!
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_r_hayabusa-6201
229
Ezt nem tudjuk kié?
Hàt ha személyesen talàlkozunk elmesélem egy bambi mellett mi a baja!