Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek olcsón?
Egészségedre...
Itt a Weboldaluk is: www.patentdepo.hu
Én is náluk vásároltam és ugyan úgy néznek ki mint a gyáriak.
Érdemes többet venni...
1000Köszönet :)
Bocsánat, most nézem, hogy már elköltöztek!
Ez az új cím: 1162. Bp., Timur u. 67. Tel: 06-20/9 412-687 Nyitva: H-CS: 10-17-ig, P:10-14-ig
Budapest Csömöri út nem tudom hány szám, de az interneten megtalálod őket Patentdepó néven. Minden patent van ami a Busához kell...
Szia!

Nekem gumipogácsákkal van megemelve, kb 2 cm lehet, és nem panaszkodom, semmivel sem rosszabb mint a 600-as zzr ami sport-túra kategória.
Azt nem tom hogy milyen az eredeti kormány magassággal mert én így emelt kormánnyal vettem! De ha előre csúszom az ülésen egészen a tankig akkor egész jól fel lehet egyenesedni és olyankor nincs súly a karjaimon! Szal biztosan komfortosabb túrázni így mint nélküle!
Barcelonától voltunk 50km-re Északnak!
Most akkor neked nincs busád vagy kinn nincs?
Ne kumancs mert láttalak a nulláson tempózni még valamikor nem tudom mikor...
Teszek egy próbát
Van, elfér minden és elég hosszú minden.
Utána nem lesz csukló bántalom.
a csövek és bowdenek bőven elbirják...a plexit láthatod most is a jelenlegi kormány állásnál elférne e ha 2 cm vel magasabb...
....Nála nem lehet tudni!
Ilyen patentot szeretnék 2őt, és 4db csavar takarót, ha tudja valami hol lehet kapni, vagy esetleg van valakinek szóljon legyen szíves. Köszönöm előre is!
Valaki tudja hol lehet első indexbúrát venni, fehér színben 2003-as modellhez?
Gyanús, hogy a szélvédőből vágni kell...
Nem tudom hogy kell e alakítani, de ezen a képen talán jobban látszik

link
Biztosan sokat tesz, nekem anno volt csőkormányom, nagyon kényelmes volt (mondjuk az jóval magasabb lehetett, mint 2 cm, az emlékeim szerint). Kérdés, hogy nem kell-e hosszabbítani a fék és kuplungcsöveket, és vágni a szélvédőből?
Fekete, kék, sárga, átlátszó

takaró
Tapasztalata van valakinek arról, hogy mennyit számíthat 2cm kormány kiemelés?

link
Vagy még nemrég szenderedett el...
Ago ilyenkor még alszik!
Bocsi, de nem találom az oldalon
Morgen!
Isten éltessen Lacy!
Boldog szülinapot Gáspár Lacy!