Amikor eladtam teljes felújítást kapott, főtengely, szelepek, karbisor.
Október végén megyek csak haza. Nem hiszem, hogy ott akkor még szezon lenne, de a bambi jöhet!
Akitől Ti megvettétek, az már az utána következő tulaj. Monoron lakott.
Nincs számom, de hazatelózok tesómnak, majd Ő elmegy a szerelőhöz és kér egy elérhetőséget hozzá.
A sógorod elborult vele?! Mert a képen el van törve az oldalidom.
Ha a váz sérült, akkor a polírozásában tudok segíteni, mert azt is én csináltam.
amikor összeraktam a blokkot negyedszerre (rossz helyre raktam a váltó tolótengelyen a csapágygolyót 3 x), a motor úgy duruzsolt, hogy az Alicanteban vásárolt zsír új sójom elszégyelhette magát!
Az egyetlen dolog, amire vigyázni kell vele: olaj, olaj, olaj. Ha nem kap rendesen véletlenül egyszer is olajat a főtengely felmelegszik és megrepedhet. Az enyém az volt. De még hazajöttem a balcsiról az M7-es útom csőgázzal egy gsxr 1000 seggében.
Alsónémedin van egy bontó, de kakasdról is szereztem hozzá cuccokat. Viszont van kispesten egy öreg szaki, aki csakis erre volt, van speckózva. Vannak bontott dolgai. Viszont a "porszívócsöves" változatnak a cuccai nem jók hozzá! Tudom, mert minden speckó méretezéssel lett elkészítve. Senki, mondom senki nem tudta normálisan összehangolni ezt a fenevadat. 2/A úton hontig mentem haverommal, (akinek később eladtam, mert megfertőztem) amikor a szemből érkező kamion miatt, visszább kellett húznom az ívet, de így az utasom válla, letépte az ép előzött másik kamion elején oldalra kilógó bizbaszt. A visszapillantóba még láttam (mert nem volt kicsi darab) az FL12 volvo-nak a hűtőrácsa is jött mindenestül. Amikor megérkeztünk a határhoz, a haverom ennyit mondott: vigyél így hazafelé is, majd egy 2 hónap múlva megvette tőlem.
Ilyenem nekem is volt és valóban kemény volt a hangja! Nekem mindig a 125-ös MZ jutott az eszembe mert az csörgött így És persze hidegen be nem akarta venni a sebességet soha! De annó ez volt a menő! De lehet csak az enyém volt csörgős meg a haveroké!
Sràcok ha màr Zxr beszélünk nincs valami titkos tippetek hogy honnan tudnànk blokk alkatrészeket szerezni hozzà egy esetleges felùjìtàshoz!?
Nagyon hàlàsak lennénk!
Helyesbítés. Jönne Ő! Megbántam, hogy ezt az egyet eladtam, mielőtt kijöttem! Szólj a sógorodnak, hogy vigyázzon rá, mert rengeteg munkám volt Vele! (kicsi a világ)
Még megvan a régi tankja is! Azt nem adtam anno hozzá.
Nem az a kérdés, hogy, hogyan lehet megülni, hanem az, hogy hogyan lehet fenntartani!
A válasz: külföldi munkahely, rendes bérezés!
De egyébként, én nem tudok megválni attól, amit egyszer megszereztem. Inkább rohadjon a garázsban, mint továbbadjam. És busa ide, oda, a zxr 750 amerikai ninja, gyilkosabb, mind hangra, mind élményre. Igazi gyilokgép.
Amikor eladtam teljes felújítást kapott, főtengely, szelepek, karbisor.
Október végén megyek csak haza. Nem hiszem, hogy ott akkor még szezon lenne, de a bambi jöhet!