Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja még annyi én vettem 10 éve 0km-esen!
Sziasztok!

SOS-ben kellene kp ezért eladnám 2002 hayabusám!szerintem ár alatt 800.000 ért. Minden gyári! jöhetne a babla szöveg, hogy szervizelt garázsban tartott, de ez így van 10 éves 40pár ezer kilóméterrel, csak rá kell ülni és mehetsz, nem kell rákölteni!2014.04.25 műszaki!
A többi kép az adatlapon van! két túra dobozzal, túra plexivel, természetesen rendben van minden rajta és a papirjai is!

Kérdezzetek! héten jövőhéten kell a zsé! ezért enyi!

Széles utat!
Nagy durranás:

- Klassz a motorod! Honda?
- Nem, szép.

;)
Nem Honda!
Milyen márkájúak azok a motorok a japán menüvel az oldalukon?
MiaManó?!

+36205AGOAGO
(esetleg a gyengébbek kedvéért... +36205246246)
Motorozni nem kene mar?
Legyünk optimisták és mondjuk, hogy csak tömítést kell cserélni...
Egy telefonszámot kérhetnék valamilyen módon, hogy úgy beszéljük meg?
MiaManó?

Mit értesz hengerfejes alatt?! Mert nem mind1, hogy a hengerfej tömítést kell cserélni "csak", vagy mondjuk elrepedt a hengerfej is...

A motort minden esetben abban az állapotban hangoljuk, ahogy hozod. ha gyári állapotban, akkor úgy, ha átalakítva (kipuff, légszűrő, stb...) akkor meg úgy. A motorok gyári állapotban sem "jók", szóval hatása az lesz....
Szia Ago!
Van egy olyan problémám, hogy valószínűleg hengerfejes lett a Busám (2004)
Az lenne a kérdésem, hogy ennek a javítsa körülbelül mennyiben állna meg nálatok és mikor tudnátok vállalni? A másik kérdésem meg az lenne, hogy ha esetleg már úgy is nálatok lenne a motor, akkor érdemes e úgy berakatni veletek egy FI tunert, hogy gyári kipufogó és légszűrő van a motoron?
Nemrég láttam egy fehér Busás kollégát Vácott, igaz ő tudott haladni, én meg araszoltam, mert Pest felől marha nagy tumultus volt. Aztán egy idő után már nem araszoltam ;)
Hát nem? de!
detto! a lényeg, hogy menjen.
mi a fasnak az a papír? aki Buzás az tudja hogy mi a szitu és nem érdekli hogy mutogassa, én a saját örömre vettem 10 év hayabusát, szerintem te és sok régi buzás is! a többi ......................
Szia! Én ezeket a gumikat használom már évek óta tőbb garnitúrán vagyok túl nekem nagyon bevált, jó tapadás! Csak ajánlani tudom!
Ezt a szitut szívessen meghallgattam volna
Mire elröhögtem volna magam, már rátért a kipufogókra, hogy ezek biztos nem a gyáriak, azért akkorák - na ekkor már majdnem elpityeredtem :)