Köszi srácok, probléma szerencsére nincsen, csak faterom vett egy Busát, és szeretne egy kezelésit hozzá, biztos ami biztos. :) Ha esetleg nem lenne probléma beszkennelni az egészet, úgy is jó lenne!
Sziasztok!
Keresek 1 általános iskolai osztálytársamat!
Állítólag Hayabusás!
Bogár Attila a neve és 34 éves!
Ha valaki ismeri mondja neki hogy keressen fel!
06-20-5-636-213
Köszi szépen!
Mit szóltok? eladnám a 2002 első tulajos Buzámat ir: 830ezerért! rendben van teljesen! Nem rég volt vele kis gondom, hogy egyenletes gáznál kicsit rángatott,(injektorra gondoltunk) de kiderült, hogy tartalék szinten csinálja csak, koszos volt a tank, kitisztítottuk és már ok!2014.04 műszaki, teljesen gyári! esetleg ha valakit érdekel jelezzetek! Eladás oka, ne nevessetek ki de tanácsot elfogadok! Honda Goldwing vásárlása! 30/8215243
Fasza,szegény.
Balatonlellén van ez a kisvonat,vagy mi a szar.Abból folyik minden,de nem kicsit!
Mindenhol olajos az út tőle.
Úgy betiltanám hogy soha nem menne!
Elmehet a rendőrség is a picsába!Azt fontos nézegetni hogy milyen dobok vannak egy motoron,meg van e eü csomag az autóban.De az ilyen szarokat nem nézik!
hiho!
Tegnap találkoztam egy Hayabusa tulajjal Hatvan előtt a körforgóban elperecelt egy olajfolyáson. Volt ott rendőr is helyszínelt meg fényképezett ha esetleg olvassa az illető írhatna a tapasztalatokról hogy merre halad az ügy gondolom szeretne valamiféle kártérítést.
sziasztok,
ezer eve nem jartam erre, atolvasgatni a forumot sincs sajnos idom, ugyhogy csak bekoszonok es remelem mindenkinel minden rendben van.
nemreg egyik haverom csinalt egy panorama kepet a vasrol meg rolam, annyira jol sikerult, hogy gondoltam belinkelem ide nektek is. az itteni kep egy elonezet rola, a valodi interaktiv panorama a linken erheto el: http://album.reality.hu/panos/...
Az a rozsdás főtengely érdekelne