Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.rumble-store.com/

Próbáljátok meg ezen a címen! Bár nekem nem tetszik, dehát izlések és pofonok...
igen de az nem tetszett,,,ez sem annyira
nekünk erre fáj a szemünk
de sajna még nincs a neten 1 x er láttam azóta sincs,,,
Hehe...hiába daloltam már többször...amit én rendeltem az sokkal óccsóóbb vót...
szállítással kb 100 dodó... mert ez vmi új akciós történet, normálban 180-200 $ lenne...
Helló!

Veled találkoztam budán, illetve te törted nekem a szénatérig az utat! Na beköszönök így is! Jó a féklámpád! Asszem nem is csoda,h csak annyit láttam belőled mikor elrajtoltunk!
mr haya jelentkezett,msn en ez a dolog...
http://www.freestreetdesign.co...
az utolso a képsorozton,,,
nem fesetetten :159eu
festetten:239 eu
ha 2 en rendelünk el engedi a szállitás felét,meg kapuk kristálytiszta lencséket!
azért húzós ára van,,,hmmm
Ezt inkább ide kéne rkálni nem? http://sportmotor.hu/motoros_f...
Egy ember meghalt, ketten súlyos sérülést szenvedtek abban a motoros balesetben, ami hétfőn délelőtt történt a kunmadarasi repülőtéren szervezett hétvégi rendezvényen - tájékoztatta az MTI-t a helyi katasztrófavédelem.

A többnapos motoros és autós gyorsulási verseny zárórendezvényén eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két motor, és az egyik jármű kigyulladt. Az egyik motor vezetője a helyszínen életét vesztette, utasa és a másik motoros pedig súlyos sérüléseket szenvedett - mondta el Szabó János, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katsztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese. Hozzátette, hogy a baleset a rendezvény helyszínén, de nem futam közben történt.

Vigyázzatok egymásra, és magatokra!
Mindenképp elviszem szervízbe ,nem akarok valahol ottragadni..
Kiváncsi leszek majd mit mondanak ott.
szeva
nos igen volt ugyan ilyen probléma barátomnak-benzinpumpa döglödik!
sürgüsen nézesd meg mert 1 xer csak ot maradsz valahol és akkor majd drágább buli lesz,jah és közben még rá kell dugni a szerviz csatira is mert ez is olyan mint 1 bmw szereti ha néha rá dugják számitógépre
haveromnak szét rozsdásodott valami rugók a benzinpumpában és el tömitette az inyektorokat!
hmmm nem jó hir....
valószinü sokat álltam még valahol 1xer mire el adták,,,,,
üdv zo
Nem hiszem hogy mechanikai hiba lenne ,mert ha elindul ,akkor tökéletesen megy, és ritkán jön elő.
Kontakt hiba is lehet de várom a többiek hozzászólását is.
de jo akkor ma szerviz napot tartunk
nekem is van egy kis gondom, laza volt a lánc ezért meghuztuk(szerintem nagyon is) ezért néha recsegett, patogott.na mondom semmi baj visszalazit..de most megint hallom indulásnál recseg v pattog.. mi az isten lehet ez ? lánc lánckerék?
Szia!

Nem akarok okoskodni mert ilyen hibám még nem volt.......
De így elméletben nem lehet az,hogy a benzinpumpa kicsit megszorult vagy a kommutátor szeletek közt rövidzár van?Megnő az áramfelvétel talán?
Mert tapasztalatból tudom,hogy a wv-autónál ha elvágod a benzinpumpa tápkábelét és nem érzékel terhelést akkor check engine.....
Most a busánál nem tudom,hogy a benzinpumpát a motorvezérlő vezérli ki?zerintem igen.
A 3 lehetőség az meg a hibakód olvasás...hátsó ülés mögötti csati!(szerintem ez a legegyszerübb és célszerű ezzel kezdeni)
De menyus még ennél is részletesebben el tudja neked mondani.....de szerintem ezek az első lépések.....

Remélem más is hozzá tud szólni....kiváncsi lennék én is az ilyen hibák eredetére!
Hello!
Lenne egy kérdésem mi okozza ezt amit leírok:
Eddig ilyet soha nem tapasztaltam, most pedig 3x jött elő ez a probléma.
Persze a legrosszabb helyen és időben.Brnoba való indulás hajnalán és Brnoban kétszer.
A hiba:
Reggeli inditáskor,a benzinpumpa nem indult el és FI villogott, a kijelzőn pedig szintén az FI felirat jelent meg.Néhányszori próbálkozás után elkapta, és semmi gondja nem volt ,egész úton kifelé,edzés végén is tökéletesen indult, a hiba másnap reggel megint előjött ,amikor a pályára indultunk volna a versenyt nézni.sokadszori gyujtáslevétel után megint elindult.Kiértünk, minden rendben, verseny után megint rendesen indult,visszaértünk a szállóba,átöltözés,indítanám megint nem indul.néhányszori próbálgatás után ismét sikerült,így szerencsésen hazaértem vele.
Ha valaki tapasztalt ilyet vagy tudja mitől van ez a hiba, akkor várnám a válaszát.
Ma reggel simán indult megint.
jó lett a videó, na hajrá Debrecenbe
hali emberek nagyon áll a vízzzz itten,,,,,
ma már gördültem én is egy kört kellett a gyógyulásomhoz
most töltöm fel a vasárnapi drift verseny high light-ját mi is történt ott 10 percen-érdekes volt
jó szórakozást hozzá -
http://www.videoplayer.hu/memb...
tegnap egy Böcsi srác törte össze magát a Mátrában, Z1000 k.o., totálkár. A gyerek túlélte, egy kicsit össze kellett varni pár helyen, de már otthon van. átsodródott egy jobbos kanyarban a másik sávba, ahol éppen egy túrsta busz jött, annyi mákja volt, hogy az oldalát kapta el...ez van, egy kicsit rossz, amikor ilyet lát az ember...
Csöle, látom beindúltál. arra az útra kíváncsi lennék, amit mondtál. Kicsit messze van innen, de az lényegtelen. A láncom szar egy kicsit, de ezt a kirándulást még biztos szeretné...De, azért az emelőről az info kellene
haligali,kicst szervizre szorultam meg operáltak 7 napot itthon se motor se rohangálás,,itt ücsi gép elött
Menyus nyaralodik!
Csöle!
Jól vagy?
Viktor ne emelgess...gyorsulj inkább vazee....
vééégre ott leérhet a térdetek baze.
Egyébként komolyra fodítva a szót! -Ha jót akartok mocizni talizni kéne 1x itt nálam Mosonmagyaróváron. Kviszem a csapatott az osztrák hegyekbe. Az út überfull. Tiszta.No kátyú, nó bunkók, vannak hegyek, szerpentinek,hoszú kigyorsítók tisztaság, biztonság minőség. Szal tényleg nagyon állat. És még nem beszéltem a "bugris szlovákokról"
Manyus? vagy...gyanus...vagy menyus?
Amennyiben, nem lesz vmi jó kis busa fórum találkozó, abban az esetben mindenkit 1enként megkeresek és iszonyúan legyorsulok. Az meg gigakaka lesz nem? főleg ezt a döntögetős gumikiller gyereket ott a képena" hogy hijják? Béla?