Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ide töltöd,és oda kerül!Magától!
Zoo!
Nagyon köszke,az meg is van....de az adatlapomra hogyan?
Nyugi!Nem lesz piszkos,csak a müanyag,de azt sűrün cserélem
igen épp mondani akartam menyus hogy nagyob gusztustalanul le ér a térded" anyukám mindig arra tanitott hogy ne piszkoljam össze a ruhám" noha ö nem motoros
belépsz...felül meg nyomod a vidók és ekkor be jön az amit látsz -a képen,lehet azt a flash et le kell töltened nem emlékszem de majd úgy is vinnyog a géped ha kéri,,aztán itt elég szükös a perc határ,mb is ezért használom a videoplayer.hu képeket is albumokat mindent fellöhetsz,,,
de kissebb vidik ide is nagyon jók..
örültem hogy segithettem
üdv zo
Hogy tudok az adatlapra videót felrakni?
Köne egy kis segítség fiúk!
Cső Menya!
Dehogy!Te használod csak igazán!
Az én kezem nem olyan vad még!
De lassan...........
Akkor én nagyon béna vagyok 4-5000,és huss a gumi

Ha ügyes vagy,akkor elmész 11-et is egy gumival
Nekem mostan,hála valakinek....... Corsa Diablo van fennt,és naon gyó!
Elöl a másik hála,racetech,és super a párosítás!
Csak a buta emberek halnak meg a Sólymon!
Ha szereted,akkor Ő is szeret!
köszi a dicséreteket noha nem azért haya-tok vele,hanem mert bitang jó érzés
le irom mai napom,ugyan is kórházban voltam,kicsi szervizre szorultam,most 4 napot itthon leszek..
szóval,,reggel 8:30 sürgösségi osztály, beérkezek recepció,közlöm szeretnék randit a dokival,szinte még jó reggelt se mondanak és közlik vizit díj 60 EU,ehhh drága randi de ez van,le ülök én 3.embereke nem nagy forgalom hirtelen hétfön,röpke 20 perc be hiv a növér,el regélem mi a gondom,vissaz ki le ülök,közben jön a jó nép eddigre már 15 en vaygunk,1 óra mólva a váróböl elötérbe be hivnak,itt már érdekesebb a müsor látod az embereket köszálni hétvégi termés 3 mokka,lábtörés,kéz törések zúzódások van fejlemény,egy nénit szinte elöttem "mütöttek" meg egy barikáddal el keritve a folyosón akkorát zakózott otthon a néni hogy lába bordái,plusz akkora mokkája volt hogy a másik bunyós nem szedett össze olyant,szó szerint plasztikázni kell nem piti,,ezt közel 20 percen keresztül nézetem a második fázisú váróban,mikor be hivtak meg vizsgát a doki,majd közölte hogy várnom kell a kollégára aki jobban tudja orvosolni a bajom,mindehez fel tették a kérdést hogy ma akarom vagy visszajöjjek,mivel mondtam hogy betyárul nagy a fájdalmam maradtam,igy vettek tölem vért,ehhez is tudni kell hogy nagyon ragaszkodó szervezetem van és minden csepphez ragaszkodik,úgy reagálok hogy reccs elájulási kényszerem lesz,,mikor le vette a vért a csajszi,kint le ültem 3 perc és fehéredik minden,mivel van életmentö papirom tudom mi iylenkor a teendö,közöltem a mellettem lévö emberrel"just let you know,i loosing my ballance" ezt ö vicesenk találta én nem mert ebben a pillanatban már feküdtem le a földre hogy ne koppanjon a fejem majd landolásnál,ekkor már komolyan fehér volt aszinem is és hivták a növérkéket vissza,nah be kisértek egy fekvö agyra fris viz itatás jobban lettem ----és meg indult a maratoni várakozás ez idö tájt 11 óra volt------közölte idöként a doki csaj hogy nemsokára látni fog valaki ekkor már délután 2 volt---közben emberek jönnek mennek lábukban 1 szeg,sövény nyiró gép bele marás,fejbe vágós kiszakadt bör ezek mind épitkezök otthoni munka végzö emberek voltak,nöket sem haygnám ki legalább 5 en amortizálták le kezüket vállukat,---5 óra be kérdek hogy nem rég azt mondták hogy látni fog valaki de nem mutatkozott meg! ej ha maga már itt van reggel óta adjanak neki ételt---beef strogonoff menü tállalva--ezzel sikerült el csititaniuk,és mondták hogy a doki útban van,,ej ha hirtelen de nagy lett mondom magamban ez az ország!hogy ilyen sokáig tart ide érni,6 kor meg érkezett a doki,meg vizsgált fel irt sok gyógyszert ami kell is,ki irt 4 napra,majd kaptam egy visszavágó idöpontot 1 hónap mulva---
azt még hozzá teszem sokan vártak még este is mikor én el jöttem volt aki 8 at ott nézelödött,de mivel én jobban voltam mint öke kicsit túlóráztam!
remélem nem untattalak gyenge kis napom történetével
nézd otthon magyarban nagyon nyomják ezt a M pilot power2,de még nagyon új és nincs ki forva mennyit bir el a hayán,itt 15 fokok vannak ha fel raknék olyan gumikat mint otthon nyomnak megint takarnék eggyet tuti igy ,én meg elégszem Bridgestone bt 014 itt ez nagyon jó de tuti othon hamar oda lenne,itt is 8 at megyek csak el vele,következö szettem a pilot power lesz tuti!
aztán meg áldozatok?
nézd szerintem ki hogy pilótáskodik, mert nem muszáj haya-tani ezt pont én mondom uyge ironikus
Milyen gumit ajánlanál rá és kb. mennyi zseton?
OK!

Köszi szépen az info!
Hát igen, elég sok áldozatott szedett már a Nagy Sólyom, de én nem szeretnék közéjük tartozni!

Üdv, Flaci
Ceva Flaci!
Nyugodt szívvel! Csak bírj vele,és tiszteld!
Ticctelett!
Zoo!Osztom a véleményedet,hogy furán fogy a visszajelzőn az anyag,félig szép lassan,oszt gyí!
Az enyím 7.8-at abrakol mostan .......
Vigyázz a sötétben! Jó a vidi!
Nekem a következőképpen működik a műszer: Ha jól megzavarom, de azért nem elmebeteg módon, akkor kb 110 kilométer után van a féltank jelzésen, majd vagy 80 kilométer mulva felvillan a tartalék lámpa, ha még ezután megyek vagy 50 kilométert jó gyorsan, akkor sem tudok 17-18 liternél többet tankolni, ugyhogy a tartalék jó sokáig kitart. Mondjuk volt már olyan, hogy Tiszavasváriban tankoltam, viszonylag lassan eljutottam Polgárig, aztán már az M3-ason a miskolci leágazásnál meg felvillant a tartalékjelző. Hogy ez miért történt, azóta sem tudom .
Az enyém sem adja 8 alatt!Pályán(ring)a 11-et is be nyeli
tapsikoljatok csak a tietek is igy zabálna ,meg tuti teszi is mikor meg zavarjátok
félre a viccel,szerintem tuti nincs normálsian be osztva a mérö müszer,mert ha jól meg tankolod sokáig meg ssem moccan a fullról,aztán igy szemmel láthatóan el kezd ürülni...
azt vettem észre hogy mikor meg moccan fullról lefelé nah akkor közelit a tank feléhez kb ugyan annyit el mész mig fel villan a sárga de ehhez tényleg úgy igaziból meg kell tankolnni hogy játszol a végén lötty ülepszik lötty.....és majdnem még 1 liter bele megy...
10 perc alatt közel fél tank KIRÁLY
én meg azt benned hogy úgy oda figyelsz a részletekre
rendesen kopott a nafta szemmel láthatóan percröl percre esik és a poén 2 percel késöbb fel is villant csak az nem fért már fel 10 perc az engedett videó
Nekem az üzemanyagszint mérő mozgása tetszik a legjobban. Szép lett a műszerfal. Én biztos nem mernék éjszaka így repeszteni, én már megöregedtem.
köcce a dicséretet
jah vannak azért kell mindenkivel vigyázni,,,,
minden autó el akar ütni minden autó elém akar vágni,mindenki ki akarja nyitni az ajtót rám,elég stersszes élet de szerintem igy kell gondolkozni...mert igy tanultam másoktól is és nagyon igaz
Király! Látom arrafele is vannak autósok akik későn kapcsolnak de hol nincsenek
Mégy 1X
fellöttem a vidit
http://www.videoplayer.hu/vide...
gurultam egy lazát,nem eröszakosan csak 6 ik nyomaték
mindenben csatlakozom elözö hozzá szóláshoz gyári láncomba 25 raktam bele,gumikat sokkal hamarabb le dobálom 8 nál többet nem bir el eggyik sem,túrásabb gumit nem rakok fel,nagy a súly és csuszika lesz...
kisseb piszlicsáré cserék voltak idö során,de nem túl éltbe vágó,a váz is 2003 után inkább hajlik mostmár mint törik,,,
mikor annnó rá ültem az 1000 k6 ra és utánna erre rögtön tudtam mit vegyek,kidolgozás kényelem,kezelhetöségben kicsit lomhább,de a szél sem piszkál az úton annyira mint öket
kicsit gumiban zsebbe kell nyúlni ennél a paripánál de léynegében minden ugyan az...