Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az enyim....
Mire lett volna két szép sárvédő a motorodon, addigra eladósorba került... (hacsak meg nem vették már nélküle)
Drukkolok!
Úgy is átfestettetem volna, a motor szinére, és felmatricáztam volna Busa jelekkel. De majd egyszer csak össze jön. Amúgy is vennem kellene valami normális sisakot, csak mindíg eltankolom a rávalót.
Igen Ma megyek érte,még nem tom mien lesz!
Ez mán naon karcos
Arai - ez lemaradt
Egy ARAI sisakot, de már eléggé felverték az árát, ahhoz képest, hogy használt, és karcos.
Sajna én is átéreztem ezt, pár éve egy motoros cimbim halt meg ütközésben egy Busával. Eléfordult egy kocsi....
Mit néztél ki magadnak ebay-ről?
Aha.. Akkor már csak meg kellene németül kérdeznem, hogy el tudja e küldeni magyarországra, és hogy mennyiért. Na akkor kerítenem kell valakit, aki tud németül gagyogni...
Részvétem Fistván!
Sajnálom.....
Sajna gyakori mostanában a negatív hír...
Az elmúlt negyed év minden második hetére jutott sajna egy ilyen...
Fogyunk..
Vigyázzon magára mindenki!
Ez valami olyasmit jelent, ha jól tévedek, hogy rendelés előtt vedd fel a kapcsolatot az eladóval a küldéssel kapcsolatban.
Hello Mr! Most egy 1363 köbcentis hengerszett beszerzésén gondolkodom az USA-ból. Nem mintha nem lenne elég az erő, csak kicsit kopott a hengerem (0,02 mm), aztán én nem szeretem, ha valami műszakilag nem tökéletes. Meg ki akarom cserélni a főtengely és hajtókarcsapágyakat is nehogy egyszer felrobbanjon alattam a blokk, de ez majd csak télen lesz esedékes.
Tegnap óta viszont szomorú vagyok, motorbalesetben meghalt egy jóbarátom Romániában a kedvenc útvonalamon, a Meszesen. Addig mig mással történik valami, akit nem ismer az ember, addig csak egy hír az egész, de mikor egy ismerős vagy barát hagy itt az borzasztó érzés. Ezt nektek már nem kell bemutatni.

R.I.P. Edy!
"Nach Ungarn -- Sehen Sie in der Artikelbeschreibung und den Zahlungshinweisen nach oder wenden Sie sich für weitere Informationen an den Verkäufer" - Ez mit jelent? Beregisztráltam az ebay.de-re, és a terméknél ezt írja? Valaki tudja mit jelent?
Ceva Fistván!
Gyól vagyol?
Semmi gond.
Csá Menya!
Sikerült lemásoltatni?
Helló!A sok szabadság miatt elég nehezen ment a projekt De a héten vissza küldöm a cuccost!
Mi a helyzet a sárvédő projekttel Menyus?
Rendben, 10 h körül megcsörgetem.
Már kerestem másik műszerfalat, de sajna 340-est nem tudtam még keríteni. De én végül is megszoktam, eladni meg nem akarom, maradhat így részemről. Már csak az érdekes, hogy nagyjából jól mutatja a sebességet, ha lecserélték a számlapot, nem kellett volna valahogy újra állítani? Vagy a számlap olyan, hogy megfelel az aktuális sebességnek? mindegy, csak filóztam egy kicsit
Csá!Rendeld meg nyugodtan!A blokkon belül van 1 jeladó,innen tudja hányadikban vagy!Gyári csatlakozókkal van szerelve,csak szét húzod és közé dugod,egyszerű mint a fa ék!
Próbáld meg felhívni a hetven/944-nullanégy-15 számot, hátha ott olcsóbban megkapod!
Köszi a gyors válszt, akkor beruházok egyre. (tök jó ez a fórum )