Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hey milka1!
Én nem is mondtam volna semmit Mr. hayabusról. Nézd már meg hogy ő beszélt velem? " takonypóc huzzál innen a faszba" így! Neki szabad? És ilyenkor ha visszapofázok igaz kicsit csunyábban de kurvára fel tudnak idegesíteni az ilyen nagyképű barbár állatok. Egyszerűen elképesztő hogy mindig én vagyok a hibás. Amikor nem is én kezdtem. Amúgy azt is halkan megsúgum hogy hayabusa rajongó is vagyok és várom hogy az új majd elverje a zzr picsáját.
Laci! Jól látom, hogy Parajdon készült a kép? Nekem nagy kedvencem a környék, főleg, mióta az utakat is rendberakták.
Zo.
Ne már 2 hónapja. Ha még mindíg szükséged lenne rá íratok újat és küldöm! laci 75
szeva laci elöször is örülök hogy semmi baj nem lett!
sajna sok tirpák van bosszantják öket hogy mi csak úgy cikázhatunk,pedig ök is nyugodtan át üllhenének ilyen vasakra a nagy dzsippek helyett ! meg 1.4 benzin nem tudok elözni mert fika az "engine" a kocsimban...
a lemez még nem érkezett meg,mikor adtad fel?
tiszteletem pityubusa
sajnos amint látod nem sokat tudunk tenni ellene mert körül vesznek utakon mindenfelé,max kicsit tarjuk a távolságot , és ekkor jön az hogy beképzeltek vagyunk,érzi az ember azt hogy kikkel gördüljön az úton nagyokat
multkor össze hozott a sors pár motorossal komolyan mondom,mondtam a barátomnak ha ök jönnek és északnak mennek én délnek még véletlenül se találkozzunk,,,
Oliver

Attol hogy trágárságokat irsz,nem oldodik meg semmi!És mivel pont egy olyan embert néztél ki magadnak,akit a motoros társadalom,szeret,és elismer,igy nem egy embert bosszantottál fel.Mister személyes jobarátomnak tartom,igy engem is mélyen érint,ha valaki igy,és ilyeneket ir rola!Azt meg gondolhattad volna,hogy egy ilyen topicba(Busa topic),milyen véleményt fog kiválltani az irásod!Én se kérdezem meg öket ,hogy melyik a jobb az XX,vagy a Busa.És bármennyire is bosszantonak találod a válaszát,legalább tiszteld a korát(Apád lehetne),és ne irj ilyeneket!A korodat nem akarom firtatni,mert mindenki átesett ezen az idöszakon.Én is voltam forrofejü,de nem vezet sehova,csak bocsánatot kell kérnem a végén!
És még egyszer hangsulyozom,nem csak a Mistert bántod,ha ilyeneket irsz,hanem sok embert!És az nem jo,nem egésséges!
További jo motorozást,és széles utat!
Üdv Urak.
Zó gratula a karikához nekem még meg sem fordult a fejemben, hogy megpróbáljam de te megingattál ebben a gondolatban. A hétvégén Baján is nyilván felbőg egy SÓLYOM. A lemezt megkaptad?
Mr. veletek mi van? A cella alakul? Csapágyak még a régiek? Régen beszéltünk már!
A hétvégén motoroztam én is és képzeljétek az M9-es útón cimbimmel / K5 Gixxer 1000 / kergettük egymást és 280-nál rááltam a felezőre mert elöttem ment egy autó pár száz méterre.
Szemből úgyszintén jött egy de az M9 autóút így elég széles , mikor melléjük értem az én sávomban lévő baromarcú behúzódott a felezőre és a két autó között kb. 1m lehetet.
Már láttam magam az aszfalton kiterülve, nagyon beszartam! Nagyon rossz érzés volt. Vigyázzatok magatokra! laci 75
mrhaya látom függöséget is okozott a megfertözés mostmár fordulj közelebbi orvososdhoz ezem már gyógyszerész nem segit,ugyan ebben a motoros csizmában vagyok én is
bexarás mikor a nagy monstrum el emeli magát, annó volt 900 rr állandó jelleggel emelte magát ,de ezzel csak firkálgattam az útra vonalakat sokáig,nem hibába arra tervezték hogy rajta maradjon az úton!
jövö tavasszal mikor haza nézek kerekezünk eggyütt....remélem nem szálsz le róla addig,(és nem a kerekezésre értem) mert nekem nincs szándékomban eladni
üdv zo
Sziasztok!
A gond ott kezdődik hogy HIGULUNK!
Régen imádtam citadellára járni de ott is eldurvultak a dolgok.
De azért reménykedjünk hogy a kivételek tényleg erősitik a szabályt.
Mert ha nem, olyanok leszünk mint az autosok
most néztem meg a képeid szilvi... nem merész álom csak akarni kell,és tenni érte ,,,,többit meg ,meg oldja az idö....szerintem itt sokunknak nem így lett hayáya
"jajj van 3 millám mire baxam el hmm ááá 1 hayabusára" reccs és mint a mesében 1 varázs ütésre ki guritotta...
üdv zo
személy szerint sosem szoktam álltalánositani...
vannak felvualkodott 600 ok is az úton köszönök neki nem ám hogy int! reccs egy nagy gáz fröccs azt képzelve hiába van nagy dögöm meg tanit kerékbe törni,aztán nagyot néz mikor körbe motorozom ahogy nagy motoros lévén le vágja a kis ívet a kanyarba aztán külsö iven meg nagy kövérrel rá verek nem 1 x er volt rá példa ugyan is a suttyó nem tudja az én mocim pont ott jó
Szóval így a "vita"hevében.Senki sem akarja megnézni a "nagy" vasak versenyét Kunmadarason?

Aszem olivér csak tanulhatna Tőled, és kiderült hogy olika mennyire gyerek még!
RSszilvi! ,
Tisztelet,és köszönet a korrekt,és helyénvaló szavakért! ,
Sziasztok illetve az idősebbeknek tiszteletem!
Előzetesként annyit, hogy tudom semmi keresnivalóm itt (egy Aprilia RS 50-esem van), de néha ide is benézek és beleolvasok a beszélgetésekbe, és úgy éreztem most hozzá kell szólnom.
"Kedves" oliver...
Ha 19 év alatt nem is de azért gondoltam hátha a motoros éveid alatt tanultál tiszteletet, ha nem is a nálad idősebbekkel szemben (az se ártana pedig) de legalább a többi motorossal szemben... nem tudom mire véljem ezt a megnyílvánulást, úgy érzed több a lóerő a segged alatt ha ilyeneket írsz?: "Na figyeljetek nagyképű vén faszok!" "öreg beképzelt állatok" "Beképzelt bunkó gecik." Az úton a sisak alatt valóban senki nem tudja, hogy ki vagy és a legtöbben köszönnek is ha jól sejtem, de mint mindenki gondolom te is szeretnéd, hogy egy-egy motoros találkozon is elismerjenek, ezt pedig nem lehet tiszteletlenséggel kivívni, és nem csak az itt jelenlévőkre gondolok... részemről mindenki megkapja a tiszteletet a 30 éve ugyanazon a simsonon ülő bácsikától kezdve a robogóson át a Hayabusásokig... és igen köszönnek, elismernek a nagyok is hiába vagyok kicsi... Egyébként nem tudom, hogy a motorodat anyuciék tolták alád vagy te dolgoztál meg érte de amennyiben az elöző akkor sztem jobb ha nagyokat hallgatsz ha az utóbbi akkor elnézésedet kérem, hogy újgazdag pattogó mitugrásznak néztelek.

Elnézést ha untattam valakit de nem szeretném ha egy valaki miatt lenéznék a jövő nemzedékét!
Tisztelettel: Pálföldi Szilvia

Töttike....egen!
Lassan megyek haza,és megen megcibálom nekije!
Meg ne próbáld!
Ne egy Takonypóc határoljon be minket!
, , , , , ,
nincs mit a segitség..
nézd a stabilitás rajtad múlik mennyire egyenes pozicióban ülsz vagy állsz majd rajta mikor rá cibálsz,de ez gondolom nem probléma ha már nem 2 km ültél rajta,lényeg nem szabad töle félni,mert valahogy az bennünk van,mikor kell korrigálni a balanszot,ez olyan mint amikor bele mész egy kanyarba tudod mennyit kell dönteni, sok gyakorlás és el kell érni azt a pontot mikor már nem kell akkorákat rá cibálni hogy fent maradjon az eleje,,szerintem is bitang jóó az érzés mikor a hatalmas súly erö meg lódul,azért ez nem egy 600 as bringa mindenki tudja
Sziasztok!

Látom zajlik az élet mióta nem néztem be
Van itt minden trágárság
Én mikor még robogóztam eléggé felnéztem a nagymocisokra (meg sosem lesz ilyenem szöveg.....)
Majd csodálkozik a kis 250-es ha neki nem köszönnek....hm.....
(Igaz nekem sem köszönt sosem hayabusás ,eléggé szarul esett )
Felemelem a kezem! Nincsenek további érveim. Megsemmisülten közlöm, hogy elcserélném a motorom ez ZXR 250-esre + egy A0-s méretű ZZR1400 poszterre.

ISTENT NE SZIDD, MERT MEG FOG VERNI!
Takonypóc!
Az utolsó üzimben normalis voltam Veled!
Nem értesz a szép szóból?
Megértem,hogy fiatal vagy,és forró fejű!
Én is voltam.....
A 20.életévemet afrikában töltöttem be a Francia Idegenlégióban,sokat tapasztalt embernek tartom magam,és sokan ismernek,és szeretnek......Én még a robogósnak is integetek,mert Ő is közénk tartozik!És Te?
Vésd jól a fiatal kobakodba!
Ne keress ellenségeket,mert kicsi a világ!
Sokkal több tisztelettel!
Sokan közülünk már rég motoron ültek,amikor te még csak lötyögtél az Apukád.......
Minket nem érdekel a témád!
Lehet,hogy egyszer pont én segíthetnék Neked,vagy valamelyikünk?Ne légy OSTOBA!
és.........TISZTELETTEL más topicban!
Zoo!
És köszönöm!Nagy érzés!
Ceva Zoo!
Megvan az egykeró!
Ahogy írtad 4000-nél rácibálok egyet!
Emelgeti a nózit!Beszarós,lábremegtetős!
Még sokat kell tanulnom,hogy menjen,de a földről való felemelkedés mán megvan!
Stabilban marad?
Na még egy valaki. Végre az új busáról beszél. Ezt kérdeztem már hetek óta
nem álmatlanságban szenvedek,,éjjel nappal motoroznék