Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De mellette kiverem a segged ahogy talizunk!
Nem-nem ez a lényeg Fistván......Akkor csak a fék volt a téma,és én a végén elnézést kértem a megbántottaktól,és erre jövőhéten megyek fémfékcsőért!
A lényeg a sok jajgatás volt ami ujjonnan érkezve furcsa volt számomra....Nem optikai dolgokra mondtam amit mondtam,hanem magára a szerkezetre!De a fék tényleg gyenge!
....és eszem ágában sincs elvágni senki torkát sem ,minden vélemény vélemény,és számít,mert gondolom,hogy tapasztalat szülte.
Hello Mr. Hayabusa!

Én nem akarok kekeckedni veled (nem is mernék, mer" még egy mozdulattal elvágnád a torkomat), de nem azt mondtad annak idején, amikor beléptél ebbe a fórumba, hogy a Hayabusa úgy jó, ahogy van, nem kell alakítani rajta semmit, erre meg tuningolod te is(kipufogó, plexi, és most még ez az undertail is)? Hová lett így a világ

Köszönjük Rigli!
És várunk Téged a társaságunkban!
ez beszólás elött le vettem a sisakom és mély köszönet elismerésedért
Ó de kedves vagy!
Minden motorok királya! Tisztelet minden gazdának! Remélem egyszer én is gazdája lehetek egy ilyen csodának. Addig is TISZTELET nektek az utakon!
Hi.
Felületisérült Hayabusa elemek eladók.
Fejidom, első sáevédő, bal oldalidom.
203/164-295
Köszi az infókat! A "Z" jelzés valóban az amit Fistvan írt. Bár a valódi limitált darabok azok, amiket most utoljára fehér-ezüst színben sorszámozva lapkával ellátva dobtak ki. Sajna csak a tengerentúlra.
Az RZ jelölés a limitált szériát jelenti. Fekete színü a váz, egyszínű fényezéssel, évjárattól függően.

Azért ez a Power Commander dolog nem ilyen egyszerű, hogy csak csavargatjuk a gombokat. Nagyon sokféle térkép létezik különböző kipufogó, légszűrő, esetleg tuning vezérműtengely kombinációkhoz, de ha ezeket rátöltöd, még nem biztos, hogy jó lesz, az igazi, ha egy hozzáértő emberke fékpadon állítja be a motort, 250 fordulatonként, asszem 10 féle gázálláshoz lehet beállítani +/- 99 százalékban az üzemanyagellátást, változatosságképpen akár hengerenként is.
nos igen a streetbaátunk meg mondta lényege ez volna,,,csak ezekkel a hazugságokkal szert tudunk tenni némi lóeröre-mikor kell van hozzá kb 300 fajta beállitás cd és ugy álligatod ami neked jó....
hozzá teszem a naftához is hozzá fog nyúlni rendesen de ezért lehet pár féleképen beállitani
kicsit elevenebb lesz a gép töle,csipkerózsika felkel állmából
A power comander az egy olyan számítógép ami az eredeti számítógép elé van bekötve és a számítógépbe befutó adatokat úgy hamisítja hogy az utánna olyan adatokat adjon a motornak hogy több üzemanyagot adjon, tovább engedje forogni ....stb.! Ha úgy tetszik egy hazudozógép!
Csöle, miben külömbözik ez az "RZ" a széria motoroktól.
Szia!

Ez a power commander konkrétan mire jó? A haveromnak van vmi ilyesmi amivel különböző motorbeállításokat tud eszközölni. Ez is ilyesmi? (Quadhoz használja)
Szia!

Ez a power commander konkrétan mire jó? A haveromnak van vmi ilyesmi amivel különböző motorbeállításokat tud eszközölni. Ez is ilyesmi?
Hi!

Nekem megjött az alsó takarás! Csak ahogy nézem ehhez kell még egy kisebb ledes hátsó lámpa,(majd próbánál kiderül) kicsi indexek és persze le kell festeni mondjuk matt feketére. Egyébként 80 dolcsi volt csak és nagyon jó minőségű.

csőváz!
csak szólok mindenkinek hayához most 250-280 dollár a power commander amúgy 350 álltalában
http://search.ebay.com/search/...
...köszönöm....
Engem az érdekelne valójában,hogy hogyan lehetne finomítani a busa popsiján,hogyan lehetne eltüntetni,és megszípíteni a hátsó sárvédő,és rendszámtábla tartó részt....
....ezért kérdezgetek ennyit.....
nincs ki irva sajna de franciálktól jönne,,,fel vettem öket msn re mert az is meg volt adva ha leszenk rájuk kérdek.....
Nem csufi...mennyi píz egy ilyen popó?
még nem mutatta meg...
viszont találtam egy undertailt hayára so so nem vagyok el ragadtatva az indexek el dugott pozijukkal,rendör sem alulról nézi,,,hmm amúgy minden jó lenne mert egyben mindent meg kapsz,,,jobb lenne valami eröseb ledes féklápa dolog...gondolokdom ezt kicsit fel tupirozni ,,,hmmm
http://images.google.com/imgre...
Köccönöm!
Mán fellöttem....várom,hogy mikor dobgya ki a gép!
Bulin be vótam ........ oszt gyütt a füst.....
Mán bánom.......sok diablo corsa maradt az aszfalton..........
pontosan úgy lesz ahogy menyus is mondja,,,
mivel beléptél meg találja adat lapodat és oda csattintja nem ördöngös
remélem a vidi annál inkább amit fel lösz várom
Köccke!
Talán meglessz! ....vaiting...