igen adni kell neki egy darabig a naftát hogy elemelje az elejét,és mikor úgy gondolod hogy ez elég vissza veszed,szinte fullra és majd megint meg kell találni azt a fordulatot ahol pörögne a gép és ott már appróbbakat rángat rá az egyén és igy éred el hogy fent maradjon az eleje...
biztonságból mindig a lábad a hátsó féken legyen,mert ha túl húznád még onnan is vissza lehet bólintani a súlyt elöre,kuplungal ezt nem tudod el érni olyankormár hiába húzod be , meg kell csinálni mihamarabb a 12 órás szimulátort és utánna nics kisérletezés hogy még ez az még húzhatom neki aztán pottty,,,
de még egyenlöre fogalmam sincs hol lehetne ezt meg valósitani,,,,de rajta vagyok
Szia Mr.
Nagyon jó volt csak mivel sokfelé jártunk rengeteget kellett utaznunk és hát erdélyben az utazás kétszer anyyi időbe telik mint nálunk. Na nem az utak minősége miatt hanem egyenes, emelkedőmentes útszakasz ritkán van max 500m és már jön is a kanyar. Az utak különbek mint nálunk a pályák. Motoros paradicsom! laci75
Ceva Zoo!
Ma nemakarta,vagy én voltam félős,vagy nemtom...
Inkább arról szól az egykerekezés,hogy eltaláld azt a gázfröccs adagot ami elég,és nem is kevés,hogy felemelje a nóziját.......én csak gondolom,hogy ez a lényeg?
A többi már a gyakorlás dolga,hogy ki milyen ügyes,meddig bírja egykerón tartani....
Én még nagyon,nagyon az elején sem vagyok,csak kóstolgatom........Köszi az itinert!
Mán egy icipicit megtudom emelni a nóziját,most ezt gyakorlom....Nekem ez is nagy lépés már,mert tudatosan nem tudtam ezt még elérni...
nos sajna nem azokat a cd et csúnyán el küldte valamerre a posta mert ide nem ért
ugyhogy megszeretnélek kérni hogy ird meg légyszi öket és elküldenéd,szépen köszönöm elöre is
kérdés hová küldted ide irbe ,vagy a magyar cimemre?
Nem hallottad azt a mondást még, hogy: Amit szabad Jupiternek nem szabad a kisökörnek!
+ 1 csak neked! A jópofaság és a pofátlanság között külömbség van! Tudod nem mindegy hogy az okosgyerek hülyéskedik, vagy a hülyegyerek okoskodik!
Ezek csak mondások nem a személyed ellen szólnak tehát ne vedd magadra, csak gondolkodj el rajtuk!
Szerintem ne firtasd ezt a dolgot, és kérj elnézést hamár "Hayabusa rajongó" vagy! Bár ezt furcsán mutatod ki! Sokmindenkit bántottál meg az irogatásaiddal. Csak csatlakozni tudok Milkához, és Mr. hez is, hogy több tisztelettel kellene beszélned, mert emberekkel beszélsz!
Nem a motor számít hanem az aki rajta van!
Szia Fistvan.
Igen két hete voltunk Erdélyben Szovátán egy szállodában laktunk, de bebarangoltuk a környéket.
Szovátától a Békás szorosig sőt még egy kicsit tovább is, egy víztározót is megnéztünk de sajnos nem tudom a pontos nevét de kolosszális vol még hajók is járak rajta. Nekem is nagyon tetszett csak a motort sajnáltam, hogy othon maradt, de jövőre azzal megyünk. Most a családdal votam kint. laci 75
biztonságból mindig a lábad a hátsó féken legyen,mert ha túl húznád még onnan is vissza lehet bólintani a súlyt elöre,kuplungal ezt nem tudod el érni olyankormár hiába húzod be , meg kell csinálni mihamarabb a 12 órás szimulátort és utánna nics kisérletezés hogy még ez az még húzhatom neki aztán pottty,,,
de még egyenlöre fogalmam sincs hol lehetne ezt meg valósitani,,,,de rajta vagyok