Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mit ér meg neked!?
Nini, ezt a busát én is ismerem! Gyönyörű!
Azt.
A D.I.D-t.

Kérdezd meg pl itt.
Tanácsot kérek.
Honnan rendeljek lánckittet a Suzimhoz? hol a legolcsóbb? DID 530 XRing-re gondoltam. Ti milyen fajtát ajánlotok?
Előre is köszi.
Viktor
Sok boldogságot hozzá!
alig vártam ezt a szint nem látni sokat belölle
szeretem
Gratula!

Szép,de azért nem volt más színben!

Tasi
Biri01 !
Milyen érzés a legjobbat birtokolni?
jo napot az uraknak

gondoltam beköszönök hogy egy 2éves busa uj tujaljonosa lettem immár az 5.ik napja
Most nem azért én is elektromos vagyok,de mondjuk ha nincs zárlat akkor is meg kéne nézni,hogy mennyi áramot vesz fel az önindító,mert ha túlterheli a kis 12AH-s akkumulátort a szorulása miatt akkor a cellákat is károsítja.....
Szia!

Ugyan így jártam 2 hete!
Akksim alig birta megtekerni a mocit.....tekerte de nem indult be!
Vettem bele új akksit 16.000Ft.....és megint nem indult be!
Önindítót vegyed ki és át kell zsírozni!Teljesen más lesz a hangja és szinte vonyítva fog indulni a moci!
Most nem azért,de haverom kawasakija is ezen esett át.....nem tudom miért most jön elő.....
Sziasztok!

Van valakinek ötlete miért tűnhet nekem gyengusznak az önindítás? Új aksi van benne, de én nem is tudom..., fényszóróval már alig bírja szegény elindítani. Másik problem, kint állt a rossz időben, és az aksi nagyon gyengusz lett. Bebikáztuk és mindha nem kapta volna el a benzint vagy én nem értek hozzá... de köszörülni kelett 5mp-ig aztán röfent megint köszörülés röff ezt még 1x és indult. Ezt csak rossz esős szeles időben csinálta amikor egész este kint állt. Napközben bár mikorpöccre indül. Volt már szerelőnél, kimértek rajta mindent, és szerintük semmi baja, se zárlat semmi. Azt mondták hogy kicsi bele az aksi holott ugyan olyant vettem bele amilyen elötte volt.

Ötlet? Köszi
Bár nem tisztem propagálni a céget, de a www.agomotors.hu -n kaphatsz fokozatkijelzőt, ami kiveszi a környezetvédelmi és végsebesség tiltásokat is, ergó az első 3 fokozatban is leadja az összes teljesítményt a motor. 17.400 pénz. Beszerelni nem túl nehéz, ha van egy normális szerszámkészleted.
Mindenki!Emlék túrát szervezünk tavaj elhunyt barátunk tiszteletére!Aki tud jöjjön el ! link
Sziasztok a segítségetek szeretném kérni ,hogy honnan tudok olcsóbban sebbességfokozat kijelzőt venni a busámra és ,hogy én is rátudom- e tenni vagy vigyem szakszervízbe
fiveurban!
megkaptam az aksit köszönöm
holnap beagregálom a gépszörnyetegbe
utban van feléd a lové
köcc mégegyszer

kisföni
pedig esőben a jó mocizni
Ja ertem...akkor nemkerdzetem semmit xD En tegnap voltam motorozni, de ugy nez ki a heten mar nemnagyon tudok menni :( Nemszeressem az esos oszt Addigis maradnak a porontyok az oviban
Akkor addig nézegesd ezt link
A tiédnek is ilyen segge lesz
Illetve speciel én sokat álmodozom arról, hogy mikor lesz már motorom !
Sia!
Ez csak a látszat...sokat mocizunk,és keveset vagyunk otthon a dolgaink miatt....
kukucs, de csendben vagytok :)
Nagyon köszke....
Tel számom az adatlapomon.....06-20/323-0189