Csak infonak mondom, hogy e-bay-en rendeltem meg a Yoshimura Trs3 bolt-on dobokat és egy tutko rendszámtábla taró variációt nagyon jó áron! Itt a dealerem 180 000-ért ardta volna a kéményeket nekem meglesz 90+ 25 szálítás, szal érdemes, és 7-8 nap alatt megvan!
Köszi igyekszem. Mint látod igyekszem pozitivan felfogni, hogy az idei idény számomra véget ért!
Ugyhogy csak ovatosan mert még a nagyokat sem veszik észre!
Azert joerzes amikor minket, "kisebbeket" is eszrevesznek ^^ Az elso parszaz kilometerem alatt kevesebben intettek, mostmar azert gyakoribb...nemtudom mitol fugg, de jolesik :)
cool köszi a nevét pontositva én mér nem láttam este a betüket csak a halmaz állapotát
fistván ez igy csalás! hol a tückör? nah meg a rendszám tartó bizgentyük ? igy már mindjárt másképp néz ki! a vége a mocinak,,,,
de mostmár pár évig meg tartom a monsterem,megjöttek a corbin dobozok most megy festöhöz jövöhéten,szép motorom piros lesz,,,
45 eu-ban meg eggyeztünk a vámhivatallal tax-ban itt a vége fuss, gurulj el véle
üdv
viktor köszi a jókivánságot
mr haya azt képzeld el amit össze kutyultam recept alapján úgy itatta magát hogy csak lestek az emberek,10 személyre volt az eggyik is meg a másik is úgy el fogyott mint a pinty!
kb 15 en voltunk a 20 fös italra,meg a plusz ami elfekvön volt az asztalon....
ha kell be tüzöm ide a receptet nagyon szinvonalas kis koktél mind kettö nekem nagy sikerem volt vele
ajánlom mindenkinek aki bulban el akarja sütni!
azért nem is csodálkozok rajta hajnalban még elég kótyagos az ember,ne is nagyon firtads
szüli napom után el mentem 1 karikára mert ugye szabad napos voltam,igen ám de még böven délután is alkohol hatása alatt áltam,EZT MÉG SOHA NEM ÉREZETEM MOTORON"paráztam!
50-60 al gördültem a hegyi kanyarokban és kökeményen tág nyitott szemekkel figyeltem midenre,így aztán az eltt belöle hogy le ültem a tengerpartnál és jót ettem,meg bámultam ki a fejeböl!
hátam mögött parkolt a monster az emberek jártak keltek,és oda kiabáltak nice bike man! én meg laza hátra nézös felemelt kézzel thanx man! páran fotózkodás...csak bámultam ki a fejemböl és éreztem hogy a friss levegö nagyon jó,közben el gondolkoztam miket is ittam össze elözö nap este,fejem nem fájt meg a gyomrom sem,,és mikor végig mentem a listán eszembe jutott hogy meg dobbantootuk "absin"vagy hogy a francba kell le irni azt a mérget és be tudtam furcsa létemet ...
szóval aznap próbálkoztam én is meg emelni de gyorsan csak át ment olyan laza gurulós cirkálásba a motorozásom...félelemhez hozzá való italok(2 fajta bólé-tartalma pezsgö,fehér vörös bor,konyak,vodka,narancslikör,aztán rum ala natur magában,teqila shots,vodka narancs,és ugye absin!)
Ockay,és köszke...
Tehát helyes volt az elmélet....
Én csak hajnalban tudok kísérletezni,amikor nincs forgalom,hazafelé már full a közlekedés,meg időm sincs rá sajna,mindig van valami dolgom,és mellette vár Mr.-né!
Ma reggel megvolt térd,és csípő közötti magasság!Nagyon happy vagyok!
De ez fél marékkal több gázt jelentett 4000-ről.
Csak infonak mondom, hogy e-bay-en rendeltem meg a Yoshimura Trs3 bolt-on dobokat és egy tutko rendszámtábla taró variációt nagyon jó áron! Itt a dealerem 180 000-ért ardta volna a kéményeket nekem meglesz 90+ 25 szálítás, szal érdemes, és 7-8 nap alatt megvan!
Jóóóómelegaszfaltot!
"mieza1kerékörület?"
Ma
jd jóodabaszod oszt kidurranike és nézegetsz