Na jólvan. Ezt a ki gyorsabb vitát ledugózom. ÉÉÉn, 37 Kg vagyok, abból 19 kiló a fejem. (az IQ-m miatt..tod az 900) 1,5 sec alatt vagyok 200-on, 2 sec alatt 100-on. Mivel az ebben a dimenzióban az a kihívás már, hogy minél lassabban gyorsuljál. Értitek? Na erről ennyit. Megabrutálextrafull a gépem. Finoman szólva...
Hmmm. Nem tudom pontosan mire gondolsz? Emelő, vagy GPS szett. Ha a GPS szett, kifejtenéd egy kicsit bővebben mire gondolsz, és mit tartalmaz? Egy MIO digiwaker-em van. Mindenféle térképprogival MIOMAP, IGI 2006 full, stb...Ha esetleg kell szóljatok PM-ben, mármint a térkép, progival együtt.
Gondolom, itt a fórumon van köztetek olyan, akinek van első emelője. Szeretnék én is barkácsolni egyet (olyat, ami a nyaknál a fejidom alá megy be, nem pedig a teleszkópok alján) ehez szeretnék valami fotót, meg méreteket, hogy össze tudjam hozni. Ha valakinek van kedve tájékoztatni, azt megköszönném! remélem nem túl nagy kérés?! Sajna az én csapatomban nincsen senkinek, és így még nem sikarült csinálnom, de hátha itt...
Szerintem a pumpának max 5A-kell. Még valami bluetoth-os fülhallgató félét is be kellene szerezni, hogy ne lógjon ki madzag a sisakból (jó dolog, ha hanggal is navigál). Nem is olyan egyszerű ez, mint amilyennek először gondoltam. De olyat, ami a siak alá befér (kicsi), nemigen van, de akkor marad a headsett. Na mindegy, kíváncsi vagyok, hogy fog ez a végén kinézni. Tiszta kábel lesz az egész motor :)
ezen én is gondolkodtam csak a gps igy cinkes igy meg egyböl ott van a kormánynál
beázási lehetöség ott 0 mert oda még a gözborotvával sem sikerült be locsolni! pedig hetente mosom,nem viccér van oda rakva a biztositák tábla sem, de azért szerezz be egy enyhén vizálló csatlakozót aminek van dugó ha nem használod,vagy dugszold be házilag,,és tekerd körbe valami jó szigetelövel ennyi...álltalában 10-13 ig vannak de ezt ha nem kisiparosan csinálod meg kapod,,attól függ menyi kell a matrac pumpának? rajta van a motoron minden terméken,,gps nek1-2 amperos,
azt találtam ki hogy na fúrjak meg semmit,mint ahogy a távirányítóm is a müszerfalhoz"elöl bal oldalt az air intake box csö meg a takaró lemez közé van csak úgy be tömve a vége bármikor ki tudom kézzel venni"nem zörög nem kotyog,oda fogom el vinnni a szivargyujtó ajzatomat is mert lesz nekem is GPS,egyébbként kökeményen aksiról nyúlom az áramot igy lesz áram akkor is mikor áll a gépezet,és fel ososntatom a kábelt a tank alatt bal oldalt az air boxhoz ahol a biztositkok vannak,ez a tervem...
Bocs, hogy megzavarom a versenyt?! Csak egy kérdés: Szeretnék valahova a mociba beszerelni szivargyújtó aljzatot, egyrészt a GPS-nek, másrészt a matracfújó pumpának. Van valakinek ilyesmi beszerelve? Segítsetek légyszi, hogy hova érdemes beszerelni, és hogyan. (közvetlenül az aksira, az ülés alá? Esetleg más ötlet?
akkor játszunk -nem vagyok semmi jónak el rontója
250(gyári adatként)-72 kg max (ruhásstól beöltözve) amúgy 65kg ezzel elég ütösen ott vagyok jó a verseny súlyom-176Le gyári+6Le kipuff +Gipro
Na utólag ez már nekem is sok volt, elnézést érte! Én tisztelek, szeretek mindenkit, örülök, hogy HOZZÁTOK tartozhatok. További kellemes estét! Én lelépek, mert holnap is munka van. Csőváz!
Megkérdezzem?
Ceva!
Szerintem ülés alá!
Én is a Gps-t akarom már 2 hónapja feltenni,csak nem tudom,hogy mire,és hogyan?
beázási lehetöség ott 0 mert oda még a gözborotvával sem sikerült be locsolni! pedig hetente mosom,nem viccér van oda rakva a biztositák tábla sem, de azért szerezz be egy enyhén vizálló csatlakozót aminek van dugó ha nem használod,vagy dugszold be házilag,,és tekerd körbe valami jó szigetelövel ennyi...álltalában 10-13 ig vannak de ezt ha nem kisiparosan csinálod meg kapod,,attól függ menyi kell a matrac pumpának? rajta van a motoron minden terméken,,gps nek1-2 amperos,
67kg vagyok,a moci gyári,kis piszkával+leovinci sportdob....Nálad?
250(gyári adatként)-72 kg max (ruhásstól beöltözve) amúgy 65kg ezzel elég ütösen ott vagyok jó a verseny súlyom-176Le gyári+6Le kipuff +Gipro
240 kg+110(pucéron, felszereléssel biztos van 118 is)+187 paci keréken(kb 208 főtengelyen)
Ha megállt majd akkó uólérem!
Mán gyakorlatozok régóta!
Gyó pihit! Menek én is....