erre is van okossága a Healtech-nek, de a te esetedben azért lesz érdekes a helyzet, mert valószínű, hogy a számlapot kicserélték km/órásra, így a sebesség kijelzése nem lesz pontos. Speedohealer a készülék neve, befolyásolni lehet vele a sebességmérő jeladóból kijövő jelet, így a megtett távolságot számláló műszer pontos lesz, csak ekkor meg a sebességet fogja 1,6-el osztani, így kevesebbet fog az órád mutatni. Próbálj egy másik műszerfalat szerezni, vagy ne foglalkozz vele.
Hello! Nagyon egyszerű a beszerelése. A bal oldali idom alatt van egy csati, azt széthúzod, beilleszted, adsz neki egy tápot(a leírásban fix tápra kell kötni, de én a helyzetjelző izzóra kötöttem, hogy álló helyzetben ne fogyassza az akkumulátort) és kész. A működési elve: a motor sebességfokozat jelző szenzorára van kötve, ami az ECU-nak jelzi, hogy hanyasban van a váltó. Mellékesen még a végsebesség tiltást és a környezetvédelmi ill. zajszintnormák betartását is meg lehet vele szüntetni, van rajta ilyen lehetőség is. Nekem is van, nagyon jól működik.
Még egy dolog... Szerintetek át lehet valahogy állítani a műszerfalon a napi számlálót mérföldről km/h-ra? Én úgy vettem a drágát, hogy a sebesség mérő km/h-ban van, de a napi számláló mérföldben, és a fogyasztás mérő is mérföld/gallon-ban számol. Lehet, hogy valami buherált műszerfalam van, 2-ből csináltak egyet... Fogalmam sincs, de azért megkérdezem. Ja, és az összes megtett út is mérföldben van. De legalább egyedi
Sziasztok!
Szeretnék egy ilyet: GIPRO sebesség fokozat kijelző, de nem igazán tudom elképzelni a beszerelését. Van valakinek tapasztalat erről?
Nemes egyszerűséggel, csak össze kell dugni valami kábellel, vagy a váltóhoz is fel kell szerelni valamit. Nem írnak róla semmit, csak hogy 15 perc alatt beszerelhető. Így nem nagyon merem megrendelni.
Egyáltalán ez honnan tudja, hogy hanyasban vagyok, mi alapján kapja a jelet, és honnan. Bocs a primitívességemért, és lehet is, hogy volt már szó róla a fórumban, de én nem találtam. Ha van kedve valakinek, felvilágosíthatna.
Köszi.
kaptam pár képet ami igen látványos,és a pilótának is kép vagy ingább gépben kell lennie?
minden esetre túl sok hibázási lehetöséget nem lehet tenni....
ne is üljél csopperre "traktor" nem motor ,csak annak van álcázva,, nen nekünk valóó azt meg hadjuk másoknak...
van ezzel is sztorim megyek nyomom a tempómat és rá vertem 1 re tiszta ideg lett pedig köszöntem neki stb.. aztán kicsit a forgalom miatt be volt ragadva rá jöttem ez lehetett a baja,valahogy a szélesre nyitott lábai miatt nem fért el úgy mint én,,gördülünk tovább látom életre kelt a fickó és jön tepert piszkosul a kanyarokba utánnam ,nézem fele sem tréfa, ekkor a túrázosból átmenetm pik pak sehol sem volt
nem tudom mit képzelt "hogy haza vág egy busát"
Zoo!
Nem vagyok vallásos, de Isten szóljon belőled, hogy a végeredmény jobb lesz!
A másik fele, hogy nem tudom még, hogy visszaülhetek e. Az majd szeptemberben derül ki. (terhelhető lesz e a lábam + hajlik e a térdem) Ugyhogy a motor egy dolog....
Végülis chopperre már ülhetnék nyujtott lábbal Csak hülyén néznék ki speed sisakban rajta
igen biztositó de még mindig jobb minha szinte megint a nulláról kéne elö kapani egy mocit,perce mejd lesz roncs érték meg öreg már duma stb,,de a végeredméyn kicst jobb lesz,
sajna vissza csinálni nem lehet.nekem az elsö autóm járt így és fele fele biztositó tehát úszott a szép fiat croma-ám ,át érzem teljesen mi a feeling,,,,
gomba esések és esések,tény kevesebb baja lesz ha csak el döl aztán kissebb csúszásál,ha át fordul lehet gomba nálkül is meg tette volna,passz lényeg maximálisan ógy sem védheti be az ember csak valahogy tuti csökkented a kárt vele és ez már nagy szó....
Én is nagyon sajnálom ez volt az első szerelmem (meglátni megszeretni alapon) és imádtam-om még most is, igy is! A biztosító fizet mindennek ellenére mert volt a kocsin biztosítás, de ebből még nem tudok másikat venni. De nem adom fel a reményt!
A bukó gomba megosztja a nézeteket van aki dicséri mert megmentette az idomot van aki szidja mert megdobta a motort és összetört mindkét oldala. De ne próbáld ki egyik csoportot se!
jah igy vagyok én is mindennel
kerekezés:meg emelem gördülök de semmi extrém ,mondjuk ez is nagy szó hogy akkor emelem meg mikor én akarom nem mikor kigyorsitásnál ö úgy gondolja :)
az új haya nagyon szép! ez tény és való pléne igy ebben a szinekben...
vizsont a jelenlegi motoromért nagyon sokat vártam,rengetget állmodtam vele már hónapokkal elötte gyorsulta , kanyarogtam döntögettem miközben leg mélyebben aludtam...
igy aztán a monsterem hetente le van mosva ápolva akár miylen idö leht miest kicsit szárazabb az út rögtön balzsamozva van,,,minig polir ott ékeskedik a ház elött mint egy gyémánt a szememben mikor reggelente meg látom, már néha motoros kollégák kérdik használod te ezt?
pedig minden nap azzal járok élmény vele be gurulni még a leg nagyobb dugóban is,esöben akár!
Csöle!
Ne haragudj....de én az enyémet imádom....
Én ezt láttam meg,és ebbe habarodtam bele.....
Nagyon szép,nagyon jó az új busa,de az enyém nekem a legszebb....
Ez csak egy őszinte,egyenes,saját vélemény volt,Tőlem...
nagyon kár érte,remélem te is meg a géped egy másik ,"karmában" talpra áll!
már csak annyi legyen hogy biztositója fizessen vagy be lehessen hajtani a zsét rá! amint látom no jogsi meg ittas banzáj nem 1 x erü hmmmm...
a legjobbakat
egykerekezéshez meg annyi hogy valahogy manapság nem akaródzik menni!
csak meg emelem és kicsit fent marad de annyi,,,
fel raktam ma a bukó gombákat,,,bele nyugodtam hogy kell rá mert nem tetszik hogy ott van!
van mire akasztani a hátizsákom mikor meg állok és nyihelödzök valamiért
Szeretnék egy ilyet: GIPRO sebesség fokozat kijelző, de nem igazán tudom elképzelni a beszerelését. Van valakinek tapasztalat erről?
Nemes egyszerűséggel, csak össze kell dugni valami kábellel, vagy a váltóhoz is fel kell szerelni valamit. Nem írnak róla semmit, csak hogy 15 perc alatt beszerelhető. Így nem nagyon merem megrendelni.
Egyáltalán ez honnan tudja, hogy hanyasban vagyok, mi alapján kapja a jelet, és honnan. Bocs a primitívességemért, és lehet is, hogy volt már szó róla a fórumban, de én nem találtam. Ha van kedve valakinek, felvilágosíthatna.
Köszi.
minden esetre túl sok hibázási lehetöséget nem lehet tenni....
van ezzel is sztorim megyek nyomom a tempómat és rá vertem 1 re tiszta ideg lett pedig köszöntem neki stb.. aztán kicsit a forgalom miatt be volt ragadva rá jöttem ez lehetett a baja,valahogy a szélesre nyitott lábai miatt nem fért el úgy mint én,,gördülünk tovább látom életre kelt a fickó és jön tepert piszkosul a kanyarokba utánnam ,nézem fele sem tréfa, ekkor a túrázosból átmenetm pik pak sehol sem volt
nem tudom mit képzelt "hogy haza vág egy busát"
Nem vagyok vallásos, de Isten szóljon belőled, hogy a végeredmény jobb lesz!
A másik fele, hogy nem tudom még, hogy visszaülhetek e. Az majd szeptemberben derül ki. (terhelhető lesz e a lábam + hajlik e a térdem) Ugyhogy a motor egy dolog....
Végülis chopperre már ülhetnék nyujtott lábbal Csak hülyén néznék ki speed sisakban rajta
Igggennn Zoo!
A szívemből szóltál!
sajna vissza csinálni nem lehet.nekem az elsö autóm járt így és fele fele biztositó tehát úszott a szép fiat croma-ám ,át érzem teljesen mi a feeling,,,,
gomba esések és esések,tény kevesebb baja lesz ha csak el döl aztán kissebb csúszásál,ha át fordul lehet gomba nálkül is meg tette volna,passz lényeg maximálisan ógy sem védheti be az ember csak valahogy tuti csökkented a kárt vele és ez már nagy szó....
A bukó gomba megosztja a nézeteket van aki dicséri mert megmentette az idomot van aki szidja mert megdobta a motort és összetört mindkét oldala. De ne próbáld ki egyik csoportot se!
kerekezés:meg emelem gördülök de semmi extrém ,mondjuk ez is nagy szó hogy akkor emelem meg mikor én akarom nem mikor kigyorsitásnál ö úgy gondolja :)
az új haya nagyon szép! ez tény és való pléne igy ebben a szinekben...
vizsont a jelenlegi motoromért nagyon sokat vártam,rengetget állmodtam vele már hónapokkal elötte gyorsulta , kanyarogtam döntögettem miközben leg mélyebben aludtam...
igy aztán a monsterem hetente le van mosva ápolva akár miylen idö leht miest kicsit szárazabb az út rögtön balzsamozva van,,,minig polir ott ékeskedik a ház elött mint egy gyémánt a szememben mikor reggelente meg látom, már néha motoros kollégák kérdik használod te ezt?
pedig minden nap azzal járok élmény vele be gurulni még a leg nagyobb dugóban is,esöben akár!
Ne haragudj....de én az enyémet imádom....
Én ezt láttam meg,és ebbe habarodtam bele.....
Nagyon szép,nagyon jó az új busa,de az enyém nekem a legszebb....
Ez csak egy őszinte,egyenes,saját vélemény volt,Tőlem...
Mostan nekem sem megyen a nózi emelgetés sajna...
már csak annyi legyen hogy biztositója fizessen vagy be lehessen hajtani a zsét rá! amint látom no jogsi meg ittas banzáj nem 1 x erü hmmmm...
a legjobbakat
egykerekezéshez meg annyi hogy valahogy manapság nem akaródzik menni!
csak meg emelem és kicsit fent marad de annyi,,,
fel raktam ma a bukó gombákat,,,bele nyugodtam hogy kell rá mert nem tetszik hogy ott van!
van mire akasztani a hátizsákom mikor meg állok és nyihelödzök valamiért