Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elküldtem a barátomnak a címet, kb 1 óra mulva hazaér, és megrendeli a cuccost. Pénz nem kell előre, mert lehet, hogy megtartom én.
Ez csak vicc volt. Amint van valami, jelentkezem. Küldj már egy Iwiw-es üzenetet a telefonszámoddal, hogy tudjak szólni!
Fistván!
Kell!Kérlek rendeljétek meg nekem.Ha kell elküldöm előre a zsozseszt Neked,hogy lásd..én is bízom Benned!
Előre is köccke!
15 Euro a postaköltség. Azt látod-e, hogy a hátsó lámpáról le kell vágni a fényvisszaverő prizmát?
Ennek tükrében döntsél, hogy kell-e?
Ha nagyon komolyan érdekel, megrendeltetem a németországban lakó barátommal, és miután megérkezik oda hozzá, 1 héten belül kezedben lehet a cucc. Benned bízom annyira, hogy utána ki is fizeted, amibe nekem került. Másban sajna nem, még anyuban sem!
Szia Fistván!
Tele vagyok melóval sajna....
Köszönöm a linket! ....és nagyon is érdekel.....hogy juthatok ehhez a portékához hozzá?
Sajna csak a franciát beccélem....a magyart meg töröm.....
Mr. Hayabusa! Mi van veled mostanában? Nagyon eltüntél!

De nem ezért jelentkezem. Nézd meg ezt, talán érdekel:
http://cgi.ebay.de/Heckunterve...
Sziasztok motorosok ! Ha valakit érdekel lenne eladó egy HAYABUSÁM 1999-es évjáratú Kék-ezüst 23000km-rel szervízkönyves gyönyörű állapotban elérhetőségem 06305034477
köccc
hétfön elég ha dobsz egy smst ha megy a biznyicc és válaszsmsben küldöm cimem
köszike

amugy szeged meg hmvhely között huzattam annakidelyén amikor bringához menten küllöthuzni:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kisfőnök

Az a baj hogy messze lakunk egymástól, mert nekem van nagyon olcsón akksim!
sziasztok!
kinek van a mocijában olyan aksi ami mnem yuasa márkáju?
mert idáig már 3 aksit megnéztem adatok stimmeltek csak épp 2cm el magasabbak voltak és az ülést már nem tudtam betenni

help ha vkinek van ötlete
és nem 30rugo
yuasa zselés csak ezt találtam eddig ami stimmelne
Szia Tasi!

Igen, új és e-bay szerzemény.

New YOSHIMURA Dual TRS Stainless Exhaust Mufflers for Suzuki GSX1300R GSX-R 1300 Hayabusa
(már mindegyikben benne van au eu normás tompító, amit persze egy csavar oldásával ki lehet venni és akkor cool.)

500 dollár volt + 102 a szállítás (1 hét alatt ittvolt!) +áfa + pici vám szal kb 140 000 Ft. Mondjuk szerencsém volt mert lehetett licitálni rá Ha cégként veszed akkor nincs ÁFa.

Na csőváz!
Szereti, ha elkenik a száját...
Már csak azt nem értem hogy lehet az hogy akkor fogyasztott kevesebbet amikor jobban lett hajtva...

Köszi a válaszokat , további szép napot, és jó hétvégét!
Örülök, hogy megoldódott a problémád. Viszonylag egyszerű volt.
Basszus az tényleg km/l
Csak úgy sprinteltem lefele a garázsba, hát akkor az meg fantasztikus
fogyasztás mérönél át lehet váltani nem a liter/100km kijelzésre hanem ahogy mán emlitették itt az egy literböl megtehetö km re
Biztos nem így van, de véletlenül nem az 1 literrel megtehető kilométereket mutatja az a számláló?
Esetleg érdemes lenne egy pillangószelep szinkront nézetni. Szerintem Busacsabi az Amargonál tudna ebben segíteni.
Még mielött valaki belekötne a 15l az átlagfogysztás... nem 50 km alatt, mert azért az tényleg durva lenne
Ma pl 50 km-es útra kiírt nekem 15 litert, na jó de ez tényleg Ghostrider volt meg szerintem az lehet a bibi hogy 4 ezer alatt nem járatom ugyan is itt tetszik a leg jobban az Akrapovic hangja
meg ugye előzéseket 2-esben jó hosszan elnyújtva... nem lessz ennek jó vége
8000 km-van benne csak nincs valami gubanc
Nekem 160-180 közt hajtva, kicsi szerpentinnel megtoldva kijön 8-8,5 literből. Pedig meg van babrálva a hengerfej is, meg Power Commander+ kipufogó is van. Csak szerpentinen 2-3 nyélgáz+fék üzemmódban fogyaszt kb 10-11 litert 100 kilométeren. Vagy valami probléma van, vagy kicsit elmebeteg módjára hajkurászod.
Sziasztok! Nemrég vettem egy Hayát használtan... ti hogy csináljátok hogy 7 litert fogyasszon? Nekem ez lehetetlennek tűnik ugyan is 10 alá nem sikerült mennem még vele
Persze csak ha nem tul drága!
Nekem 2 db kellene előre!
Nekem is kéne 4 előre és talán 1 hátra
Kérünk fotókat az elkészült sárvédőkről!