Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja belinkeltem 3 szor. Na ugye megnézted most már rögtön áttértél az új haya témára. 1valaki
Várom a hozzászólásokat
személy szerint engem ez a videó még jobban megerösitett hogy nagyon jó dolgot kaptam a pénzemért, az a 2 tized nem sok pláne akkor ha a busát is fel furod """1400 re akkor joccokát"""",de nincs szándékomban a tartósságból áldozni ,,csak hogy meg legyen az eggyenlöség,
az eggyenlöség most teljesedik be 2008 ban vége a viszájnak nyilt sisakossá válik a verseny ugyanaz cm3 1400 2 motor,utánna már csak pilótákon múlik ki az ügyesebb mert itt a 2 tized is csúnya bukásba mehet át ha a pilóta nem a megfelelöen kezeli az eröt!
még nem hasonlitotoam össze a 2 motor erejét mert túlságosan nem is az érdkel hogy 2 lóerövel a cég többet ir rá a papirra ,ami kb annyit számit komputeren hogy több naftát fecskendeztetnek be az égetö térbe,és ez csak 1 a sok közül amivel meg oldják azt ,hogy hogyan bosszanthatják egymást verseny szellem fent maradjon....
a végére még annyit ha igazán helybe akarsz hagyni 1000 mocival gyere az útra mert azt jobban meg tudod dönteni kanyarokban amúgy csak nyomolvasónak a hátam mögé ..de ezt sem versenyböl teszem hanem mint minden mocis imádom "döntögetni" ennyire 1 xerü
Itt senki sem alszik?
Te komolyan belinkelted 3X ugyan azt? Egyébként még meg sem jelent motorról bajos lenne bármit is kijelenteni. Lehet, hogy az új Busa még a "régit" sem nyomja le!
köszi ati a kivánságot

busacsabi igen az a cél 12 óra állva komoly teljesitmény emelem sapkám elötted
nagyon tetszett a kawások mutatványa is ,de a legutolsó hallomásom arról szólt hogy a több másodporcekig el tölt a motor igy torny magasban,, el megy a kenés! ami nem túl jó hir...mindenesetre meg akarom tanulni legalább úgy kezelni a motorom...
Ezeket betűzd le:
T.I.SZ.T.E.L.E.T.
T.O.L.E.R.A.N.C.I.A.
B.A.R.Á.T.S.Á.G.

Ne ringasd magad abba a hitbe, hogy azért néznek le, mert "kisebb" vagy. Max. azért, mert suttyó vagy, de ezen semmilyen motor nem segít... Én is "kisebb" vagyok, és meg sem fordul a fejemben, hogy lenéznek a "Busások" vagy bárki más, mert tudom, hogy szóljak az E.M.B.E.R.T.Á.R.S.A.K.-hoz!
Figyelj öreg! Nőljél már fel! Azért beszélnek veled így mert felbaszod mindenkinek az agyát az idióta kérdéseiddel. Az enyimét is pedig nekem nincs Busám.
Nesze itta ZX-12R lenyomja a ZZR-t.
Itt meg a Busa nyomja le. Egyébként szerintem a legjobb motor a ZX-12R. Még sem jövök ide hablatyolni, hogy így a Ninja meg úgy a Ninja.
Na figyeljetek nagyképű vén faszok! Hogy a kurva isten faszába beszéltek? Azt hiszitek mert busával rohangáltok nektek mindent szabad? Szeretitek lenézni a kisebbett mi? Persze megértem mert régen csak babettákkal meg az ETZ-kkel tudtatok nagyképűsködni. Én azért írtam ebbe a fórumba hogy megkérdezzem a véleményeteket hogy szerintetek majd veri-e az új busa a zzr1400 est. Nem pedig azt hogy a régi széria a 175 LE-vel. Mert az mindenki tudja hogy nem. Pont azért gyártották a japánok a zzr-t hogy valami verje a busát. Ezt is tudja mindenki. (ja bocs az ilyen öreg beképzelt állatok nem) De ha ti így, akkor én is.
-Fistvan! Mi az hogy pöcsköszörűmmel? Hol volt neked 18 évesen ilyen pöcsköszörűd? He? R1-essel kezdtél vagy mi? Beképzelt bunkó gecik. Hú de kibaszottul felkurták az agyam a nagyarcú bácsik. SZ.Á.N.A.L.O.M …
Szeva urak!
Aug 17-20 Kunmadaras extrém hvg.Tudtok valami csapatról,aki 1-2 napot lent tőltene?
Esetleg az oldalt,ahol bővebb infóra lelnék a programmal kapcsolatban?!
Helló Skacok! Hagyjátok már ezt a kis pöcst! Amig vissza irogattok neki, addig tuti itt eszi a fene! Zoohayának pedig BOLDOG SZÜLINAPOT!
1. ki nem szarja le, ha 2 tized másodpercel hamarabb teljesíti az 1/4 mérföldet?
2. ha kicsit hozzápiszkálok a Busához, kb 1/4 annyi pénzből, mint a két motor ára közti differencia, jóval gyorsabb lesz.
3. a környezetemben előfordul véletlenül egy ZZR 1400, hát még nem tudott otthagyni sem 0-ról gyorsításkor, sem nyomatékból.
4. és ha gyorsabb, akkor mi van? Boldogabb leszel te a kis pöcsköszörűddel? Vagy éjszakánként a ZZR-re vered ki? Láttál te már 1általán Hayabusát menet közben, vagy egyszer megalázott valaki egy ilyennel, és azóta ez a borzasztó bizonyítási vágy? S Z Á N A L O M...
Oliver!
Hol van a ZZR1400 fórum nem találom?
Gószt!
Egyelek meg ,hogy milyen jópofa vagy!
Jobb ötlet?
Takonypóc!
Menjéé mán innen a faszba!
Ez amirő beszélsz a három teszt első része.Azt is írd bele,hogy a másik kettőtt a Haya nyerte!
Ne legyé mán bumerángos paraszt!
Tünjé innen el!Senki sem kíváncsi az ostobaságaidra!
Mi Hayások tudjuk,hogy mit tud a Haya!
Nem kell hozzá kibic! ,Amugy pont a Hayatopicba tévedtél...
Lovagold meg a saját mocidat,és légy rá büszke,hogy van valamid!
Ha irogatni akarsz,akkó meg keresd meg a kategóriádat,vagy légy illedelmes a házigazdákkal!
Kívánom neked a legjobbakat!
Üdvözlettel:-Mr.Hayabusa
Na Mr. Hayabusa!
Tudom hogy amit most írok fájni fog, de jobb ha tőlem tudod meg mint mástól.
A zzr1400 veri a hayát. Ezt tesztek bizonyították. Na én legalább mondok neked adatokat.
GSX-R 1300 1/4 mérföld - 9,85 mp alatt 149,8 mp/h
ZZR1400 1/4 mérföld - 9,65 mp alatt 153,2 mp/h
Akkor csatlakoztass egy fülhallgatót és tedd be a sisakba.
Aztán majd mondja: "most forduljon jobbra.....most forduljon balra........namost forduljon vissza mert túlment.......á, programozza újra az egész útvonalat!" :)
Komoly a videó Zoo,meg a kép is Csabi!
Köszönjük!
Szeretnék segítséget kérni,mert már 2 hónapja küszködök,hogy hogyan tudom feltenni a vasra a nagigációs kütyüt.....
A tanktáskában szar,mert nem is lehet rendesen látni a napsütés miatt...
Kár, hogy olyan sűrűn voltak a fekvőzsaruk. :)
Jól nyomod! Még stuntrider lehetsz a végén
feltöltöttem a "wheeli"gyors tanfolyamon végzett felvételeket!
hogy is kezdtem és 2 óra múlva hol tartottam
http://www.videoplayer.hu/vide...
vagy is 22 perce oda van....
üdv mindenkinek
köszönöm a jókivánságokat
gyurika még nem késtél le semmit mert konkrétan ma van a szülinapom
az ülléshuzatot a motorshow-n vettem kb 110 eu volt csak sajna nincs meg a muki cime angliában magán ember produkálta,viper névre halgat néztem google ben is de semmi,,,szóval legközelebb megint csak jövöre motor shown találkozok vele ha kijön a standjával...
üdv tesok:-)
zoo boldogat :-)))

kérdés
szerintetek hogy adjak tul a megmaradt blokk cuccaimon?
itt porosodik már miota