okés Mrhaya ha lesz fent rá csapunk,nekem fekete neked ezüst értem ...
idöjárás -nem, itt nonstop esik kisüt a nap ismét,,,igy megy már 6 hete,azt a sok vizet ami nálatok el párolog itt csapódik le de azért itt irben nem akkora probléma mint angliába ott vizár van dekökeményen
mondjuk ilyen pancs ellenére is mociztunk vasárnap át ruccantunk a szárazabb felére az országnak,fellötem a képeket a videoplayer.hu ra
ha szép idö van ,tökéletes motoros idö nem szakad a viz rólam a ruha alatt és pengetni is lehet az utakon http://www.videoplayer.hu/phot...
a balmoldali corbin doboz meg érkezett a másik is útban van, már bejelenkeztem a festöhöz ha meg jön a következö is egyenesen oda viszem,45 eut fizettem vámot érte,de szerintem még 1 x er ennyi lesz a másik dobozra is mert külön lettek feladva nagyságuk miatt!
happy times!
okes mrhaya nem fogom el felejteni! ez van latod mikor van az amit akarnal masra vertem el a penzt mikor szannam ra a zset akkor one dolog wazzeeee
de nem gond utban vannak a corbin dobozaim....
:-)
ezvan
Jobb mint a Castrol v. a Motul?
Shell 15-ös,a Yamaha city-ben,a nyugatinál,
Segítség kéne,mivel eljött a 6 ezres szervízem itt az olajcsere.
Milyen olajat javasoltok, hol jutok hozzá ócsón ?
Előre is köszi
Kezdelek irigyelni Zoo!
Köccke a fotókat,Facca!
Én lassan berohadok a bőrbe,de csupaszon nem motorozom!
"Pénz nem számít!Egyszer élünk!"
idöjárás -nem, itt nonstop esik kisüt a nap ismét,,,igy megy már 6 hete,azt a sok vizet ami nálatok el párolog itt csapódik le de azért itt irben nem akkora probléma mint angliába ott vizár van dekökeményen
mondjuk ilyen pancs ellenére is mociztunk vasárnap át ruccantunk a szárazabb felére az országnak,fellötem a képeket a videoplayer.hu ra
ha szép idö van ,tökéletes motoros idö nem szakad a viz rólam a ruha alatt és pengetni is lehet az utakon
http://www.videoplayer.hu/phot...
üdv
Ha lehet ezüst szín lenne a cél.....
happy times!
Mit gondoltál érte?
Van valakinek használható hátsó féktárcsája elfekvőben?
kösz
de nem gond utban vannak a corbin dobozaim....