Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha publikus, mik a gondok Mr?
Hú de rég vágyom egy kis lecsóra!
Semmi különleges. Betegeskedem, meg dolgozom ennyi. A szokásos.
Zoohayabusa!
Klassz a videód,milyen sisakod van? Illetve hogy bírja a nagy sebességet?
Szia Cool!
Nem,nem barátom,nem vagyok jól!
Nagyon sok lecsót főzök mostanában!
Nálad?
Mr jól vagy?
Nagyon szívesen Mihail!
De sajna én keveset tudtam segíteni.

Titteletttt!
Sok a gondom-munkám,sajna most nincs magánéletem!
De hiányoztok nagyon!
Az annyiról beszélgethetünk! De te milyen méretekkel rendelkezel? Magasság/súly?
A zenét szeretem, a többit meg ismerem!
üdv mindenkinek
sikerült fellöni az uj videóm"300++Hayabusa" névre hallgat
jó szórakozást
http://www.youtube.com/watch?v...
Az Aprókavics vinnyogó? Ezt még sosem mondták! :)
nem rakta fel a képeket az elöbb
mai termés
Raptor?
boszme
elöször én is furcsállottam az ovált rajta,de most meg már kifejezetten tetszik...
ha csontból felölröl nézed akkor furcsa de ha hátra sétálsz még jól is áll neki a keskeny karcsúsitás,mondjuk ez az én szemszögömböl,jah és van a haveromnak haya neki kerek skorpion dudák vannak rajta,de mivel fekete szinte kissebbnek néz ki
ahogy kifeszitetted a dolgokat kipuff ügyben neked sem lesz hamar dobod ...
Mennyi az annyi?
Már ha szabad ilyet kérdezni.......
zwakker sana nem tudok ugyan ilyen jót és olcsóbban,amiket a suzuki cég is árul Givi,nos azokat én "elálló elefántfüleknek"hivom mikor látom más túra gépeken frászt kapok töle,nah hát ez van a minöséget ki kell csengetni,,,,én is szivesebben adnék kevesebbett érte
Zoohayabusa!

Én szintén dupla ágyúcső párti vagyok, azért is választottam a busát.
Mindenképpen valami kerek dobot szeretnék mert az oválissal láttam már egy busát és nem jött be.
A kerek is csak akkor jó ha legalább olyan méretű mint a gyári, nem akarok két ropit hátra.
És a lényeg....baromi hangos legyen!
De nem olyan vinnyogó mint az Akrapovic, hanem mennydörgő, mint egy ordító medve!
Nálam ezek a szempontok.
Ja és persze 100 alatt kapjam meg (lehetőleg jóval alatta ) és ne kelljen állítgatni semmit csak rárakni és húzni neki.
Szeva zoo!
Köszi a tippet, eszméletlenül jól néz ki, de most nem tudok kiadni ennyit érte, más kategóriást nem ismersz esetleg? Köszi.
boszme
neked mid,van mert a gyors az tág fogalom
volt itteni hayások akik el adnák a 4-1 be való akropovic rendszerüket asszem ,de azt tudom hogy én fanatikusan 2 kéményt akartam meghagyni rajta,olyan csupasz az oldala ha nincs ott,,,
UYB jelentkezz el vagy veszve!
Zoohayabusa!

Minden megoldás érdekelne, ha hallasz valamit kérlek jussak eszedbe.
Valaki felhívott telefonon, hogy kéne neki idom. Most láttam a racsidepo.com oldalon.
boszme
várjál mert végsö soron a scorpion is árul,polirozott acél,stainless steel,rozsda mentes,az jóval olcsóbb árkategória,de nehezebb is,mondjuk nem te cipeled hanem a motorod de még mindig könnyebb mint a gyári,szerintem
még nagyon nyomják itt a micron-t az is olcsóbb árfekvés és jónak mondják
ha türelmesen vársz valaki majd el adja a mocijáról
üdv
Gondolom beírom ebbe a fórumba, hogy van egy eladó alig használt tökéletes állapotban lévő shox arrow bőrruhám ami nekem egy kicsit nagy. A mérete 58-60. Ha valakit érdekel nyugodtan írjon. Megéri megnézni.