boszme
elöször én is furcsállottam az ovált rajta,de most meg már kifejezetten tetszik...
ha csontból felölröl nézed akkor furcsa de ha hátra sétálsz még jól is áll neki a keskeny karcsúsitás,mondjuk ez az én szemszögömböl,jah és van a haveromnak haya neki kerek skorpion dudák vannak rajta,de mivel fekete szinte kissebbnek néz ki
ahogy kifeszitetted a dolgokat kipuff ügyben neked sem lesz hamar dobod ...
zwakker sana nem tudok ugyan ilyen jót és olcsóbban,amiket a suzuki cég is árul Givi,nos azokat én "elálló elefántfüleknek"hivom mikor látom más túra gépeken frászt kapok töle,nah hát ez van a minöséget ki kell csengetni,,,,én is szivesebben adnék kevesebbett érte
Én szintén dupla ágyúcső párti vagyok, azért is választottam a busát.
Mindenképpen valami kerek dobot szeretnék mert az oválissal láttam már egy busát és nem jött be.
A kerek is csak akkor jó ha legalább olyan méretű mint a gyári, nem akarok két ropit hátra.
És a lényeg....baromi hangos legyen!
De nem olyan vinnyogó mint az Akrapovic, hanem mennydörgő, mint egy ordító medve!
Nálam ezek a szempontok.
Ja és persze 100 alatt kapjam meg (lehetőleg jóval alatta ) és ne kelljen állítgatni semmit csak rárakni és húzni neki.
boszme
neked mid,van mert a gyors az tág fogalom
volt itteni hayások akik el adnák a 4-1 be való akropovic rendszerüket asszem ,de azt tudom hogy én fanatikusan 2 kéményt akartam meghagyni rajta,olyan csupasz az oldala ha nincs ott,,,
boszme
várjál mert végsö soron a scorpion is árul,polirozott acél,stainless steel,rozsda mentes,az jóval olcsóbb árkategória,de nehezebb is,mondjuk nem te cipeled hanem a motorod de még mindig könnyebb mint a gyári,szerintem
még nagyon nyomják itt a micron-t az is olcsóbb árfekvés és jónak mondják
ha türelmesen vársz valaki majd el adja a mocijáról
üdv
Gondolom beírom ebbe a fórumba, hogy van egy eladó alig használt tökéletes állapotban lévő shox arrow bőrruhám ami nekem egy kicsit nagy. A mérete 58-60. Ha valakit érdekel nyugodtan írjon. Megéri megnézni.
Semmi különleges. Betegeskedem, meg dolgozom ennyi. A szokásos.
Klassz a videód,milyen sisakod van? Illetve hogy bírja a nagy sebességet?
Nem,nem barátom,nem vagyok jól!
Nagyon sok lecsót főzök mostanában!
Nálad?
De sajna én keveset tudtam segíteni.
Titteletttt!
Sok a gondom-munkám,sajna most nincs magánéletem!
De hiányoztok nagyon!
sikerült fellöni az uj videóm"300++Hayabusa" névre hallgat
jó szórakozást
http://www.youtube.com/watch?v...
elöször én is furcsállottam az ovált rajta,de most meg már kifejezetten tetszik...
ha csontból felölröl nézed akkor furcsa de ha hátra sétálsz még jól is áll neki a keskeny karcsúsitás,mondjuk ez az én szemszögömböl,jah és van a haveromnak haya neki kerek skorpion dudák vannak rajta,de mivel fekete szinte kissebbnek néz ki
ahogy kifeszitetted a dolgokat kipuff ügyben neked sem lesz hamar dobod ...
Már ha szabad ilyet kérdezni.......
Én szintén dupla ágyúcső párti vagyok, azért is választottam a busát.
Mindenképpen valami kerek dobot szeretnék mert az oválissal láttam már egy busát és nem jött be.
A kerek is csak akkor jó ha legalább olyan méretű mint a gyári, nem akarok két ropit hátra.
És a lényeg....baromi hangos legyen!
De nem olyan vinnyogó mint az Akrapovic, hanem mennydörgő, mint egy ordító medve!
Nálam ezek a szempontok.
Ja és persze 100 alatt kapjam meg (lehetőleg jóval alatta ) és ne kelljen állítgatni semmit csak rárakni és húzni neki.
Köszi a tippet, eszméletlenül jól néz ki, de most nem tudok kiadni ennyit érte, más kategóriást nem ismersz esetleg? Köszi.
neked mid,van mert a gyors az tág fogalom
volt itteni hayások akik el adnák a 4-1 be való akropovic rendszerüket asszem ,de azt tudom hogy én fanatikusan 2 kéményt akartam meghagyni rajta,olyan csupasz az oldala ha nincs ott,,,
Minden megoldás érdekelne, ha hallasz valamit kérlek jussak eszedbe.
várjál mert végsö soron a scorpion is árul,polirozott acél,stainless steel,rozsda mentes,az jóval olcsóbb árkategória,de nehezebb is,mondjuk nem te cipeled hanem a motorod de még mindig könnyebb mint a gyári,szerintem
még nagyon nyomják itt a micron-t az is olcsóbb árfekvés és jónak mondják
ha türelmesen vársz valaki majd el adja a mocijáról
üdv