"du lemenek mocchoz és megnézem milyen csavar van ott"
az jo lenne ha találnánk megoldást rá és nem kéne a 8db csavart megvennem 4 ezerért...
köszi elöre is ..!
menet rendnél elég sokféle van rozsdamentes
vagy ha olyan kell aminek a nyakrészénél nemtövig van menet hanem kb 5mm hosszon egy nagyobb átmérö van azis megoldhato
veszel sima végigmenetes csavart én meg esztergálok oda olyan kis távtarto féleséget
du lemenek mocchoz és megnézem milyen csavar van ott
Szasztok!
Ha minden jól megy jövő héten boldog motortulajdonos leszek Szeretnék Tőletek tanácsot kérni, mivel semmi motoros cuccom nincs,sem tapasztalatom, milyet és hol vegyek elsősorban BP.-en /sisak, bőrdzseki/, ami elérhető áron, de azért némiképp biztonságot is ad.
Köszi akár magánban is , hogy a többieket ne terheljük
A Piroska utca 2-ben leledzem,AEGON Oktatási Központ,a Hallyday Beach-el szemben....
ez a doboz szett még mindig érvényben van?
nekem mondjuk csak két oldal táska kellene a túrámhoz....
Szeva!
Én a rómain melózok!
és körbe sasol h milyen van
visitok ha van vmi
legalábbis amilyeneket én vásárolok....
az jo lenne ha találnánk megoldást rá és nem kéne a 8db csavart megvennem 4 ezerért...
köszi elöre is ..!
vagy ha olyan kell aminek a nyakrészénél nemtövig van menet hanem kb 5mm hosszon egy nagyobb átmérö van azis megoldhato
veszel sima végigmenetes csavart én meg esztergálok oda olyan kis távtarto féleséget
du lemenek mocchoz és megnézem milyen csavar van ott
http://www.menet-trend.hu/
ha esetleg van valakinek 2-3 db felesleges idom csavarja busához azt szivesen megvenném..
a képen láthato csavarokra lenne szükségem..
Ha minden jól megy jövő héten boldog motortulajdonos leszek Szeretnék Tőletek tanácsot kérni, mivel semmi motoros cuccom nincs,sem tapasztalatom, milyet és hol vegyek elsősorban BP.-en /sisak, bőrdzseki/, ami elérhető áron, de azért némiképp biztonságot is ad.
Köszi akár magánban is , hogy a többieket ne terheljük