Elhiszem, hogy élvezed. Amikor én lecseréltem a gyári dobomat a régi mocin alig és pont ahogy írtad amikor magas fordulatról hirtelen visszaejtem a gázt.....hát az katartikus !
Sajnos viszont az első sorok után már tudom,hogy nem ez lesz az én választottam......180 rugó ?
Nekem ez most sok, 80-100 között keresgélek...tudom elég kilátástalan de addig türelmes vagyok.
Amúgy én Raptoron v. Martinon filózok!
boszme,köszönöm elismerésed,egy ittenni garázs adta,poton 760 euróért ha 245 ben számoljuk a jelenlegi kb árfolyamban akkor húzós"186ezer",a párt felszerelve,mondjuk túl nagy munkája nem volt vele,mert semmit nem kellett állitani az "agyon"
de amit csípek ebben hogy marha könnyü,ugye titánium,cucc,nah meg van benne "E" betü igy mindenkit elküldhetek a füstbe,de azért pluszba még egy becsavarozható toldalékot is adtak hozzá,ami gyári hangra le cibálja a DB-t,""6 pacit adott"""" ami igen érezhetö a 4 ezres tartománytól,és imádom a hangját! valami betyár mély,,,
csináltunk egy vidit csak még a haverom kameráján van majd fel lövöm a videóim közé,bár ahogy vissza hallgattam kamerán nem adja vissza ,mikor le ejtem 4 ezerröl 2 ezerre a fordulatot,úgy érzem remeg a sisak a fejemen a mély hangtól,kicsit féltem hogy meg fog fájdulnia fejem tölle ,de pont ellekezöleg hat rám élvezem!
ma este 1 kor végezetem a munka helyemen,begyujtottam,kökemény diesel mozdonynak éreztem a mély hangját
jut eszembe még van benne egy szükités is hogy ne robbanjon be a csöbe ,mert hogy haza vágná a szivét a gépnek,igy 4-5 között apro puffanás szerü hang van de nem az az igazi robbanás,csak olyan vissza hörgö hangok ,én mondjuk élvezném ha puffogna de ha káros akkor inkább ne!
komolyan mondom igazi muzsika
nah gondolom elég kielégitö voltam,de wazze lehet róla regélni ..
sokáig keresgéltem,interneten hallgattam a hangokat,élöben más motorokon,hónapok óta...sokszor itt ültem a gép elött és haverjaim meg jöttek és ahelyett hogy zene szólt volna a pc-en viper,meg scorpion,,,oldalakon brümmögtem,már kezdetek értem aggódni
nem,motoros hir de most voltam ott pár hete
"I couldn"t believe my eyes when I saw this jet black thing, about 45 feet long, moving fairly fast in the water," said Gordon Holmes, the 55-year-old a lab technician from Shipley, Yorkshire, who took the video Saturday.
Nessie watcher and marine biologist Adrian Shine viewed the video and hoped to properly analyze it in the coming months.
"I see myself as a skeptical interpreter of what happens in the loch, but I do keep an open mind about these things and there is no doubt this is some of the best footage I have seen," said Shine, of the Loch Ness 2000 center in Drumnadrochit, on the shores of the lake. http://news.yahoo.com/s/ap/bri...
most analizálják a hónapban a videót
vagy 1 humbuk vagy tényleg lesz valami...
belefáradtam,a sok keresgélésbe,mindenki csak 4-1 et akart rám sózni,,, és elegem lett, igy hittem a szerelömnek hogy árban is a legjobbat választottuk,nah mag eröben is adott pluszt,netes oldalak is nagyon jó felfilágositást adtak,de a lényeg van 1 ismerösöm és egy régebbi tipus van a mociján,és a hangja nagyon szép,régen hallottam xx en akropovicot nah ahhoz hasonlitanám..
tegnap elmentem próba körre,nagyon meleg lett itt is, és arra nem foghattam hogy mindenhol poros volt az út,mert szinte mindenhol kigyorsitásnál pakolta seggét,,,,
üdv zo
fistvan,nah hála égnek nekem is megoldódott a kipufogó problémám,és nagyon happy vagyok vele azért érezhetö a 6 paci extrában de hang az maga a tökély
adtak hozzá betétet is amivel lehet tompitani ha nagyon pampognának "valakik"
Hali mindenkinek.
Kedves Mr. És Csabi!
Nagyon köszi a segítséget.
Hál"isten megoldódot.
A benzinpumpa biztosítéka ment ki.
Szerszám nélkül szar kicserélni, ezért legyen mindenkinél egy kis készlet, amivel le tudja szerelni a burkolatot.
szeva zwacker
nekem ez az álom dobozom a mocimra,corbin cég gyártja,nagyon is borsos az ára,de hát ez van a leg jobb motorunk van leg jobb doboz is illeti meg a kinézetben,elefánt füleket nem fogok rá rakni,már hónapok óta fáj rá fgam,most még 1 hónap és meg lesz...
de amint látom a cég beujitott a kúp helyére is egy ládikát amit fel lehet csatolni mint 1 üllést,poton 700 dodo az sem piti ,de azért maradok a két oldal doboznál ami darabja 20 lityis ,,,,1500 dodo a pár és szinre fujva jön, http://www.corbin.com/suzuki/h...
a másik variáció pár oldallal visszáb árult valaki dobozokat,csak lapozgass vissza még képek is vannak róla
üdv zo
Az én mocimon is vólt már sok féle fajta, de a legjobb a pilot power! Most már csak azt teszek rá! Pályán utcán tök mindegy neki! Mindenhol jó! Majré csík elöl hátul 0mm!
Ehhez csak annyit, hogy nekem most elöl egy Pilot Road van, hátul pedig egy BT-020-as. És a kettő együtt csodásan működik! :) Teszteltem mindenféle úton (pályán nem).
Szóval én mindkettőre aztatmondom, hogy jó!
hát én nem vagyok egy "leteszem a motort aszfaltig tipus ebböl már kinöttem" inkább turázgatom, nem mondom néha kitekerem a nyakát .. szerintem aki nem az a 200-al mindenhol ember annak teljesen jo.. de mint irtam nem egy pálya gumi. tipikus sport -tura gumi a közepe kemény a szále lágy...vagy hogy is magyarázta ki Busacsabi
szeva,sakto mit takar ez hogy nem egy verseny jó nem is ringen akarnám használni,mennyire érzed magad biztonságban vele,milyen tempókat diktálsz,szoktál szerpentimeken kotorni de rendesen?
nekem konkrétan majd szeptemberben kell egy nagyobb túrámhoz számitásaim szerint 6000 km ,mikor majd azért nem annyira az lesz a lényeg hogy 160 akkal mellék uttakon kotorjak,utasom is lesz úgyhogy nem az lesz a lényeg hogy koptatóig le döntsem magam kanyarokban, de azért biztonságban akarom érezni a helyzetet,most hogy számolgatom kb 400-410 kg lesz a moci,mindennel együtt 2 utas plusz 20-30-kg cucc kb,azért ezt a súlyt tolni végig pályán kell gumi hozzá ami birja, jah és a pálya utazóm 180-220 néha kisseb hegyi utakra rá akarok tévedni de nem racing céljából hanem élvezni a táj adta gyünyöröket,,,,,
üdv zo
Múlthéten megyek a városban ááhhh hayabusa jól van megyünk megyünk …. megelőzöm majd kiérünk a városból miklós tábla végéhez vruumm úgy elment hogy nem is láttam
Na de nem szerénykedem kapott egy kis előnyt
szia fistvan
nem is arra céloztam hogy a moto gp gumikat ösze hasonlitani hanem maga a gumi csapat hogy tud belöni gumit az útra,és ez legyen versenypálya vagy akár hétköznapi út.
"de azért érezhetöen jobban be tudják löni a Bridgestone nél a gumikat a tapadásra,mint a michelin nél"
és ez szerintem el húzta nálam a mércét,
valamit meg muszáj lesz kitalálnom a nagy útra mert hamar oda lesz a gumi pár ezer km autópálya után,nekem sincs nagy kedvem kiserletezni a motoromon mennyivel jobb ha birja az autópályát a gumim aztán meg tényleg valahol valami piszlicsáré dombon meg el dobom a vasat...
Zoo! Hát azért a motoGP gumikat nem kell összehasonlítani a sport túra gumikkal. Ettől még utcai sportgumik terén a Michelin eléggé ott van. Olvass el akármilyen tesztet. Biztos nem rossz a Bridgestone sem, arról nem tudok nyilatkozni, mert azt nem próbáltam még. Én maradok a Michelinnél, mert ez már bevált nekem is, ismerőseimnek is, jónéhány amerikai idiótának is mindenféle hayabusás fórumon. Túrasport gumit viszont semmi pénzért nem tennék fel, legyen az bármilyen gyártmány is. Nem ér annyit az élet, hogy spórolj élettartamban pár ezer kilométert-ha spórolsz 1általán, mert a kemény gumit hamar kipörgeti és mégjobban kopik, így jártam a sima Diabloval-, miközben egyszer elcsúszol egy szerpentinen, és leamortizálod magad, meg a motort is.
cool13! Próbáltam a Diablo Corsat is, nem mondom, hogy rossz gumi, de a Michelinnel könnyebb gyorsabban menni, hamarabb lemegy róla a majrécsík is és én úgy tapasztaltam, hogy a Pilot Power kevésbé hajlamos fékezéskor felállítani a motort, de mégegyszer hangsúlyozom, hogy a Corsa jó guma, nekem 7000 km-t bírt ki a motoron.
sziasztok,szerintem a két cég nagyon versenyez egymással,mert ha bele gondolunk hónapokkal ezelött ki jött a bt021 amit úgy reklámoztak hogy highway nagyon jó,és a kanyarokban is biztonságot ad,ez azt bizonyitja hogy a közepe keményebb mint a széle,nah most erre jön a pilot2 es versenyzönk amit már eleve kihangsúlyozva sárga zöld kefékkel reklámoznak hogy a gyengébbek is meg értsék,szóval mivel teszetket olvastam még csak,ebböl az következik hogy nagyon egy hullámhosszon utazik a két márka,és egyforma lesz a 2 gumacs élet tartamban,,,
JEEP,neked a bt 014 mondanám,mert ahogy le irtad hogy mennyivel közlekedsz az mindenhol puha,de még igy is el lehet vele túrázni 6-8 ezret...
Fistvan a gyári gumiból úgy csikartam ki 8000 et hogy a kopás jelzö is el kopott kicsit, de igy hétköznapi kis utakra még mindig jó volt...200-300km es kiruccanásokra októberben már kezdett korán sötédeni hamar itthon kellett lenni
más ,jó mi nem használjuk úgy a gumikat mint a moto gp ben,de azért érezhetöen jobban be tudják löni a Bridgestone nél a gumikat a tapadásra,mint a michelin nél,csak "szenvedés" mi megy ott próbálokzan el érni ugyan azt mint "B" nál,és ez nem jó hir! még rossi is tett megjeygzést "jó lesz ha össze kapják magukat,mert igy nem tudnak eredményeket elérni"
Elhiszem, hogy élvezed. Amikor én lecseréltem a gyári dobomat a régi mocin alig és pont ahogy írtad amikor magas fordulatról hirtelen visszaejtem a gázt.....hát az katartikus !
Sajnos viszont az első sorok után már tudom,hogy nem ez lesz az én választottam......180 rugó ?
Nekem ez most sok, 80-100 között keresgélek...tudom elég kilátástalan de addig türelmes vagyok.
Amúgy én Raptoron v. Martinon filózok!