Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na Csá!
1000 éve nem voltam!

Ha valakit érdekel Vasárnapi indulással Szlovák tura Hétfün vissza jelezze ,szivesen látunk mindenkit!
irjatok ha bövebben erdekel!
sziasztok. akit érdekel az nézze meg. csak ovatosan!null
szia fistvan,no problem van türelem részemröl,de rakjatok egy megjegyzést a nevem mellé,hogy vevö vagyok 1 ezüstre,,,
üdv zo
Köszi nekem rá ér!akkor legalább meg csináljuk a müszer faladat is!
Zmenyus! És mindenki, aki sárvédőt szeretne! A közeljövőben 2-3 hét mulva tudom felvinni a cuccost Budapestre, mert ha minden igaz akkorra lesz készen a fényképezőgépem. Addig egy kis türelmet kérek!
Helló Emberek!
Nagyon szégyellem magam, hogy Hayabusa rajongó avgyok, és még ebbe a fórumba nem látogattam el Most megtettem!
Miujság veletek? Miről szoktatok beszélgetni?
(Fistvánt látásból ismerem, vagyis hallottam róla, meg láttam már itt szalkán is, nagyon jól néz ki az a fekete Busa )
Csao.

Én meg 3 napja, egy szőkét. Piros fekete F4i-vel. Gyönyörü szemekkel!
ohhhh..
Képzeljétel el, hogy ma reggel a Kőbányai úton láttam egy koromfekete Busát, és egy hosszú vörös hajú lány vezette!
menyus,,,sárvédö idom engem is érdekel,ezüst szinben oda ahogy megy a vázhoz tökéletes!
árkalkulációt kérnék üdv zo
Ez a sárvédő dolog, engem is érdekel!
Te Milka!Ez nem 1 XX?
Köszi!Van műanyagos ismerős!Mikor jössz felém?
Vagy be tudom szerezni 126 Euroért...
Zmenyus! Ha van egy műanyagos ismerősöd, aki le tudja másolni, akkor szívesen odaadom.
Én is!
Hát ez kibaszott jól néz ki!Szeretnék egy olyan kis sárvédőt a hátsó kerékre!
Mr.! Pedig március vége óta változatlan állapotban van. 4 napig volt egy normális fotóapparátom, aztán meg megadta magát, azóta meg szervízben van, azért tudtam a motorról ilyen szép képeket készíteni. Mint például ez is:
Fistván!
Gyönyörű lett! ,

Ha erre jársz gurulhatunk eggyet, Én értelmes tempóval közlekedek.
Hello! Próbáld meg a Danger Bikest, de előre szólok, nem lesz olcsó. www.danger.hu
Vagy ha nem ragaszkodsz az utasszállításhoz:
bocs, a másik oldalukon van. tuningbolt.hu
az akciós újság kint van a főoldalukon, azon rajta szokott lenni. Nem tom mi a neve.
Köszi Bear!

De amugy milyen néven fut?meg akarom nézni az oldalon,de nem tom mi a neve pontosan

Köszi!
Szia Fistván!
Nem én akartam,hogy így legyen,hidd el,hogy sajnálom!
Remélem, jól vagy!Ha akarsz elérsz errefelé valahol!