Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

No a Hayabusa fórum megdeglett!
Üdv Urak!

Hátha érdekel valakit:

ELADÓ egy vadi új Givi E21-es oldaldoboz pár. 26eFt/pár.

Üdv: Hamvasat 06 20 3509027
2003.03.
Busacsabi!
Évjárat?
Jó reggelt mindenkinek!

Tudom, hogy ez motoros fórum és előre is elnézést kérek de szeretnék megkérni mindenkit, hogy ha tud segítsen eladni a kocsimat.
Opel Omega kombi, 2.2 Elagance, friss vizsga, szervízkönyv, Magyarországi, Téli- nyári gummancsok( új mind a 2 garnitúra).
Ára 2.850.000.- forint

Nagyon köszönöm mindenkinek a segítségét előre is.
http://www.1tail.com/sa/cart/d...

Erre a linkre gondoltam elébb...
Mindjárt kérnék is tanácsot, ötletet a gyári hátsó index és rendszámtartó cseréjére valami formásabbra. tudom hogy amcsiból lehet rendelni komplett cuccot, de ha jól láttam azzal megszünik az utasszállítás lehetősége...köszi előre is!
http://www.1tail.com/sa/p/Suzu...(05)_ABS_Undertail_w_bu
ilt_in_LED_brake_signal_lights_-_Red.htm

csáo
Sziasztok!

Már régóta olvasgatom a fórumotokat! Az elmúlt héten bevezényeltem egy BUSÁT magamnak én is, már alig várom hogy ráülhessek. (Még nincs rendszámozva) Szóval remélem, hogy valamikor személyesen is találkozhatok veletek! Addig is Have Fun!

Várunk benneteket,csak dobjatok egy sms-t ha biztos jöttök,nehogy elkerüljük egymást.
Milka. a cd-ket ne felejsd el
Mr.

Látom megelöztél!
XXMan

De elértem.Dániában van,és éppen turja a havat.
Milka. scopiot nem sikerült elérni?
vigyázá mit mondasz
XXMAN

Remélem tényleg tetszeni fog mindenkinek!
Amugy csak déltöl lehet menni?Reggel hat?
állj,állj,állj, a reggel hatot vissza vonom!Elfelejtettem hogy kivel beszélek!
APÁÁÁMMM!DEKIRÁLY ÖTLET!szerintem mindenkinek tetszeni fog dodoéknak majd jól leesik az álla. ARTHUR! örülok hogy jössz ne hozz semmit csak magad a cim 17 ker ERDŐ U 74. lehet jönni akár déltől is kaja pia van.
Mindenkinek!

Bár meglepinek indult,de sajnos kitudodott(meg kellett kérdezzem a cimet).Mármint az,hogy Vasárnap meglátogatnánk Dodot,Busatit,és Birit Szlovákiában.Budapestöl 253 km-re lesznek.Ugy gondoltam,találka:M3 shellkut 9.00-kor.Oda érkezás 12.00 +- 1 másodperc.
Kérdéssel fordulnék ama nagytekintetü,és mélységesen tisztelt társasághoz,hogy érdekel é valakit a dolog?
szöveg

Most akkor mivan a holnapi kertiparybullival?

Kinél
hol

mikor
mit eszünk
mitvigyünk
kimithoz
Amíg Diablo Corsa volt a motoron addig azt hittem az is van olyan jó, mint az előző Pilot Power. Most, hogy megint PP van rajta, rájöttem, hogy ez mennyivel jobb mégis.
Az lett volna a kérdés, hogy nálatok milyen gumi jött be?
sziasztok!

Nekem most gyári bridgestone van a mocin, de nem vagyok túlzottam megelégedve vele. Nálatok szövegszövegjött be? Kösz előre is.
Oh már látom szent a béke!
Busacabi

Telljesen igazad van,XXMan nem álltalánosan akarta intézni a beirástt,"csak" Mr.-nek,De sajnos félreérthetö volt.Mr.-meg tudja miért kapta ezt az irást.Persze hogy nem rosszabb a Busa,Söt.Mindegyiknek megvan elönye-hátránya.És XXMan-nak se állt szándékában megharagittani a Busásokt,ebbe biztos vagyok.Söt abban is,hogy legközelebb sokkal jobbanfog figyelni!És mégegyszer én kérek elnézést a nevében,ha ez valakit(Mr-en kivül) bántott!
spongyát rá. Csak szarul esett egy kicsit.
Lépjünk tul és én is elnézést kérek.