HALI MINDENKINEK! szeretnénk az osztrák túrát megbeszélni (egyeztetni)mindenkivel.ezért gondoltuk hogy találkozni kéne valahol.Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy meghivjak mindenkit abból az alkalomból hogy sikeresen teljesitettem a 4 x-et. rendezünk egy jó kis kertipartit remélem a szombat du-tán jó mindenkinek.budapest 17.ker.cimet megbeszéljük mindenkinek segitek idetalálni. kaja pia lessz hányásigakiket biztos várok:MILKA+NEJE+GYEREK....MENYUSÉK....MR+NEJE...MILÁN+NEJE..
DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBA
N.
.
.B
USATI....XXATI...ha valakit kihagytam szoljatok. lehet jönni kocsival v motorral minden elfér.program:csocso XX vs BUSA csapat. stb.az időpont képlékeny ami mindenkinek jó csak időbe ki kell találni,hogy úgy készüljek.(reagáljatok)
Mr nem tüntem el minden nap elolvasom a fórumot, pár emberkével összefutottam, még motorozás közben is! Csak veled nem sikerült még! Csak tudod én sajna vagy nem ezt nem tudom, más időpontban üzemelek mint sok ember, közületek is. Ezért esett meg hogy én egy héttel előtte voltam Pécsett mint ti! Szal az időbeosztásom nagyon hektikus!
Sziasztok!
Köszönöm,és elnézést,,,de nem megy most....
XX-man+Fiveurban!
NAGYON SOK BOLDOG-OLDOS SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK NEKTEK!
Mr.+Mr.-né!
Remélem,hogy csocsózhatok még nálad Zoli?
HALI MINDENKINEK! szeretnénk az osztrák túrát megbeszélni (egyeztetni)mindenkivel.ezért gondoltuk hogy találkozni kéne valahol.Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy meghivjak mindenkit abból az alkalomból hogy sikeresen teljesitettem a 4 x-et. rendezünk egy jó kis kertipartit remélem a szombat du-tán jó mindenkinek.budapest 17.ker.cimet megbeszéljük mindenkinek segitek idetalálni. kaja pia lessz hányásigakiket biztos várok:MILKA+NEJE+GYEREK....MENYUSÉK....MR+NEJE...MILÁN+NEJE..
DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBA
N.
..B
USATI....XXATI...ha valakit kihagytam szoljatok. lehet jönni kocsival v motorral minden elfér.program:csocso XX vs BUSA csapat. stb.az időpont képlékeny ami mindenkinek jó csak időbe ki kell találni,hogy úgy készüljek.(reagáljatok)
1)XXMan+sok fö
2)Milka+Milkáné
3)Maistear+1fő
4)Menya+Gabica
5)Voice+
Kati
7)Atrhur+2fö
igen jeep irben vagyok,nézd ha kedvesd szottyan erre gurulni vagy akár nyaralni repülövel ide pöccenni is van hely hol legyél .
ugy hivom ezt a helyet hogy kis amerika,noha nem idöjárásban jeleskedik de nem is olyan veszélyes mint anglia,de minden van,az élet szinvonal sokkal jobb az tény, vannak kütyük amik jóval olcsóbbak mint magyarban de ne is képzeld hogy annyira olcsóbb lenne,mondjuk azt hogy amit meg veszel árban azt itt extrásabb kivitelben árulják mert a fapados dolgokat nem is árusitják nagyon nincs is rá emiatt kereslet
az életem nekem is rövid ezért nem élek magyarban,néha nagyot lesek hogy a francba tudjátok fent tartani ezeket a nagy dögöket magyarban!
de az tény hogy itt sokkal lazában veszek meg doolgokat hozzá,nem stresszelem magam miatta hogy mikor szerviz meg a leg jobb gumikat pattintják rá,azért én is el megyek 1 pár emberkéhez ki adja olcsóbban a gumikat hozzá már ebböl is meg van a bejáratott emberem,meg nézem ki kezébe adom mindig a mocimat!
másik tapasztalat: nekem is tavaly nyár óta ez az elsö hayabusám,meg volt a tanulópénz is bürölés terén de mostmár tudom meddig lehet dönteni az is tény!
azt mondom esés nélkül nem vagy jó motoros,ahogy olvasod a lapokat mindenki puffant már nem is kicsiket néha, de az a szép ha fel állsz onnan és mész tovább,,,,
jelzem rossi is vett leckéket Micke Doohan töl még pár éve,mikor a cbr 900 röl át ültem hayabusára azt éreztem ez a dög arra megy amerre ö akar! teljesen más iveket választott,kanyarban kész birkózásokon mentem át,vagyok vagy 70 kg,de ösze nötünk és még folyamatos a dolog,ezeket csak km fogják összeforrsztani,,,nah meg jó beállitások amiket az itteni embereknek köszönhetek akiknek már régóta ilyen gépeik vannak,ez rengeteg segitség!
üdv mindenkinek zo
ZooHaya én is néztem az infodat,te tényleg Ír országban laksz?
Szivesen nyaralnék ott,biztos előrébb van fejlettségben mint Hungary......
Ott elektronikában minden a legujabb technika?gondolom árban is olcsóbb.....
Én még mindíg autódiagnosztikai gépet keresnék,meg motor
Megmondom őszintén,hogy nekem egyedül az a felvarrható matrica tetszett a legjobban....ha valaki rendel akkor vagy 2db-ot rendeljen belőle...7 euró azt hiszem....még ha 10 is akkor sincs gond
Nem kell most csak miattam rendelgetni meg mindekinek az idejéböl elvenni.....ha rendel valaki akkor gondoljon rám..ennyi.
Milyen USB?rá leeht kötni a motort? vagy az ember agyára gondolsz,hogy kitörlöd a rossz emlékeket?
wazze rá néztem a képedre meg adatokra
gyere rá kötünk a laptopomra usb2 es szoftverfrissésen át nyomunk van egy jó szám tech es ismerösöm
aztán el felejted a dolgokat....
én is büröltem már szidtam magamat miatta de ez van! jah és nem 1 x er simóval de azok más kategóriák ,levelek,kavicsok az úton rosz helyen rosz idöben, most is a hayával max 70 el kanyarba,ez van,de fel álltam fel állitottam a bringát is,törött cuccok táskába bele és ferde kormánnyal tovább,nem szabad félni mert 1 x er beléd költözik el múlik a motorozás tényleges élménye,jó akkor én is parázok mikor sok hülye barmol elöttem index nélkül váltunk sávot stb..azért vagy TE a gépen hogy el kerüld a dolgokat amennyire csak lehet ,bár jelzem
mindenki úgy motorzik ahogy tudása és érzése diktálja.
nah most azért fogok el menni én is egy olyan emberkéhez aki versenyzö és ad pár tanácsot
hogy ne a hideg futkározzon a hátamon mikor ez meg az történik hanem ezt meg azt tedd ,mikor ott vagyok!
ahogyan más itteni ismerösök is mondják ,fel pályára és meg tanulod hogyan is kezeld a géped,és magad..
üdv zo
Ha bennem megbízol, és legalább a pénz felét elküldöd nekem, én megrendeltetem a német barátommal a cuccot, aztán meg hazahozzák ide nekem, és tőlem átveheted, csak azt nem akarnám, hogy vki. megrendel egy rahedli cuccot, aztán meg meggondolja magát, és a nyakamon marad a sok minden. Nem vagyok kereskedő, csak megpróbálok segíteni mindenkin, akin tudok.
Gondolom,hogy le lehet vele zavarni több száz kilómétert,de nekem volt már balesete3m 2 is arégi kis motorokkal.....jó a vagányság az benne volt.....és azóta félek mint a dög.
Nem húzom neki,meg mindenhol azért betartom a szabályokat.....még fiatal vagyok és nem akarom se összetörni sem mást.....drága és féltem meg magamat is.(Még ha meg is előznek mert 80al megyek)
szi jeep
ne parázz, a regisztrált boritéktól sem,,,
németben lakik a muki mire oda ki benzinezel,tudom buli is egyben,amilyen gyagya vagyok tuti ki motoroznék szabad napjaimon
nos ha sokat ki hagysz a széllel kell küzdened jobbára,szerintem mikor már gurul a gép már nem nehéz ,csak ne kelljen kavicsos helyen szüken forgolódni vele akkor rám is a frász jön,multkor skóciában este husvét elö estéjén mentünk jól el tévedtünk,a 400km helyett a 800 as utvonalra tévedtünk ,ez az átka hogy nagyon megy ez a gép,be nézel 1 táblát és rögtön le zavartam 150 km úgy hogy kajakra rosz irányba mentünk nah és abból kihámozni 1 uj útvonalat?
és a poén igy volt ki táblázva "glasgó" rövidebnek,, azt hittem le fejezek valakit mérgemben, mert igy nem is néztem el a körforgóban a táblát tartottam magam glasgó hoz pfffff ,este kb 180 al le is fotóztak utánna pályán,plusz 140 el rá vertem 1 rendörre,mert azok meg tötymörögtek vagy 100-al pályán,vannak vidik majd meg vágom hogyan mociztunk este,el tévedés hatalmas térkép nyitogatás de voltaképp még most is röhögünk rajta
üdv zo
Én már látom neked csunya halálod lessz!De legalábbis lerajzolnak!