A győri Reál-Motor suzuki kereskedésben egyik haverom szerint van egy 2001-es busa 8400Km-el! Tip-top állapotban olyan 1,5 milláért. Szerintem hívd fel őket:
Busacsabi köszi szépen a segítséget még felhívok pár bontót hogy nem-e tudnak csak búrát mert nekem az is elég és ha nem lesz akkor megveszem tőled a hátsó koplett lámpát!2-3 napon belül szolok hogy mi van!ok?
kéresem lenne!nem tud valaki egy eladó hátsó lámpa búrát nekem jó a piros is!véletlen nekitoltam a mocit az ajtónak és összetört búra!segitségeteket előre is köszi
Sziasztok! Még új vagyok, a segítségeteket szeretném kérni, ha valaki tud eladó HAYABUSÁT 1.6M-2.0M között 15.000e km alatt, az segítsen hogy én is a táborhoz tartozhassak.
boodler
jah igen plusz azt már meg sem emlitettem hogy ki kéne nekik postázni a müszerfalam és majd ök megcsinálják majd vissza küldik,waze szerinted tudok én annyit motor nélkül élni amcsiba oda vissza,müszerfal repkedtetés ? normálisak
sakto köszönöm neked is az elismerést
fistvan köszi a linket,már kérdeztem is töle hogy lehetséges e 2006 os maximum 320 as óra amit fel raktam majd el küldöm neki is ha tud olyant kreálni, mert neki a 340 es van ami a régebbi model és nem eggyezik a skálázás megyek majd 270 el és majd 320 akat fog nekem mutogatni sac per köbö
remélem tudja orvosolni a dolgot a fickó ...
multkor láttam az eggyik ismerösömön egy póló és feliratot
bazi nagy Km óra a mutató 290-en van következö volt rá irva mint a képemen
bitang jól néz ki
Mihail!
Vasárnap megyünk 9 kor indulunk az M1-M7 közös bevezetőszakaszán lévő Agip kútról indulunk! Milka szervezi így néz ki a túrafelhívás! Mai nap voltam egy csodálatos utvonalon,Mor és pápa között.Hibátlan szerpentin,cspodálatos tályak,fenyvesek.Jövö héten 2007.06.10.én(vasárnap),ki kéne probállni.Várom a véleményeket!Indulás mondjuk 9.00-kor a szokott helyröl!Valamilyen benzinkut,mindenkire ráhagyom,hogy milyennek nevezi!De Budaörsön van!
Szoval akik jönnek!
1)Milka+Milkáné
2)XXMan+Moni
3)Fiveurban
4)Dodo+1
fö
5)XX Adamh
Fura.
Én azt hittem - és az oldalon (ezen, "ordering process" fejezet alatt) is arra következtetek, hogy a saját műszerfalat kell lepostázni nekik, és azt berhelik meg.
boodler köszi
épp ök irtak vissza de nem változtatnak mérföldröl km orára mekem nem kell nagyban mérföld km es gyerek vagyok 10 es számrendszerben nevelkedtem
de ha látsz még valahol mást várom köszi
üdv
fistván képzeld próbálgatom elérni ezt a német mukit a kmóra lapok ügyében mert semmi!
azért van 1 -2 ember aki nem veszi komolyan azt a doolgot amit csinál,most eggyenlöre befagytam olyan lapok ügyben ,,amcsiból sem akarják küldeni,ot meg mérföldes lapokat akarnak csak rám sózni,,
ha van valami ötleted honnan lehet beszerezni ilyeneket akkor szólsz ugye? köszi
ui:kifejezetten csak a 320 as óra érdekel ,persze a többivel ami jár,csak majd azt szeretném bele rakni..
üdv zo
fiver
most nézem a képeid,és pont látom hogy te is 10 ezer meg talán 1 kicsike és hogy nincs akadó az órádban tovább sétált,
ha nézed nálam a videót úgy érzetem hogy még mindig olyan tempóban sétált volna feljebb a fordulat mint ahogy meg indult 11 ig csak el fogyott az út !
azon gondolkodtam hogy legközelebb veszek bele V power naftát és azzal hátha kicsit élénkebb lesz,csak úgy próba gyanánt,meg jut eszemben pont most kell az olajat is le cserélni,pont esedékes,csomó apró kis ez az annyit számit...
meg satyi,jóval kissebbet választottam had szoritsa a fejem persze nem extrémen csak úgy normális kereteken belül 54 es a fejem és én az xs et választottam az x heylett ez 52 re való
amint látod 280 simán kitoltam a fejem a szélbe de legyen izom ami meg tartja amúgy okés
fiver--szia melyikre gondolsz?
az OGK -ra szines vagy az AXO ra-ezüst ?
mind 2 nagyon jó,az Ogk verseny sisak az elözö gazdija is az volt angliában,úgy vettem használtan pár karc van a satyin,még jobb is töle az önérzetem,dobálhatom stb,a plexire igényes vagyok annak karc menetesnek kell lennie,az vadi uj volt amit rá raktak,gombnyomásra le lehet pattintani a plexit belülröl tisztitásra..
ogk ritkán használom csak túrára-maszkal ha anélkül akkor már lötyög,jó hir lehet mosni a belselyét és vissza rugózik..másik jó dolog benne a kiképzés,mivel sürün hasalok a motoromon a tankon ha elöre nézel fent a sisak peremét direkt magasabb ra van vágva tehát jól ki látsz,ha viszon túºrázol vele jobban süt a szemedbe a nap! valamit valamiért-de a napot egyébként imádom ugyhogy nekem tök mind 1
az axo turásabb sisak,csendesebb,annak is mosható a belsö része- kivehetö,ezt hétköznapokban használom ide oda,,,másoknak is akár oda adni!
fontos a saját sisakomat "SOHA senki nem veheti fel" még próbára sem!-mikor tépek és kicsit is remeg a fejemen a satyi oda a látásom és ez már nem játék,pont az axo val jártam igy és azóta 1x erüen csak puff szen és sérthetetlen a másik sisakom
Ok Gyurika.
Hívj ha kell. 06-30-331-83-13