Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZooHayabusa!

Ezért nem bízok én az ilyenekben!90 Euro meg nem kevés......jobb lenne kimenni érte
De akkor meg benzin fogyik,de legalább tuti biztos!
(igaz 6 hónap után multkor lenyomtam 300km-t és majd be....tam.......qrv....nehéz ez a motor)
Sok boldog szülinapot Fiveurban, xxman sajnálom a szombatot,de majd legközelebb látom jó kis társaság lesz megint.
HALI MINDENKINEK! szeretnénk az osztrák túrát megbeszélni (egyeztetni)mindenkivel.ezért gondoltuk hogy találkozni kéne valahol.Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy meghivjak mindenkit abból az alkalomból hogy sikeresen teljesitettem a 4 x-et. rendezünk egy jó kis kertipartit remélem a szombat du-tán jó mindenkinek.budapest 17.ker.cimet megbeszéljük mindenkinek segitek idetalálni. kaja pia lessz hányásigakiket biztos várok:MILKA+NEJE+GYEREK....MENYUSÉK....MR+NEJE...MILÁN+NEJE..

.DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBA
N.
..
.B
US
ATI....XXATI...ha valakit kihagytam szoljatok. lehet jönni kocsival v motorral minden elfér.program:csocso XX vs BUSA csapat. stb.az időpont képlékeny ami mindenkinek jó csak időbe ki kell találni,hogy úgy készüljek.(reagáljatok)

1)XXMan+sok fö
2)Milka+Milkáné
3)Maistear+1fő
4)Menya+Gabica
5)Voice+

Kati
6)Mr+MRné
7)Atrhur+2fö
Nekem is kb 2 hete volt szinkron és brutál lett! Hála Csabinak!
xxman én is beállok a sorba, ráadásul egykoruak is vagyunk! Boldog Szülinapot!
Fiveurban

Ha igy folytatd a 48.-at nem éred meg!
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, de vigyázzatok mert volt ma injektorszinkron meg minden!
Milkának üzenem két gyertyapipám nem is volt a helyén lehet hogy eddig 2 hengerrel közlekedtem?
Ja és a légszűrőmben 5000 kilóméter alatt 4 kilógramm bogár gyűlt össze!
Fiveurban!

Boldog születésnapot!
Éljen soká fiveurban!

Ja és sok mocis kilómétert!
XXman!
Boldog szülinapot!
Sok XX-es km-ert kívánok még!
Tomo
Mivel most tudtam meg!

Fiveurban-nak sok boldog szülinapot.05.11.-én lessz 47 éves!
HALI MINDENKINEK! szeretnénk az osztrák túrát megbeszélni (egyeztetni)mindenkivel.ezért gondoltuk hogy találkozni kéne valahol.Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy meghivjak mindenkit abból az alkalomból hogy sikeresen teljesitettem a 4 x-et. rendezünk egy jó kis kertipartit remélem a szombat du-tán jó mindenkinek.budapest 17.ker.cimet megbeszéljük mindenkinek segitek idetalálni. kaja pia lessz hányásigakiket biztos várok:MILKA+NEJE+GYEREK....MENYUSÉK....MR+NEJE...MILÁN+NEJE..

.DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBAN.
..
.B
US
ATI....XXATI...ha valakit kihagytam szoljatok. lehet jönni kocsival v motorral minden elfér.program:csocso XX vs BUSA csapat. stb.az időpont képlékeny ami mindenkinek jó csak időbe ki kell találni,hogy úgy készüljek.(reagáljatok)

1)XXMan+sok fö
2)Milka+Milkáné
3)Maistear+1fő
4)Menya+Gabica
5)Voice+
Kati
6)Mr+MRné?
7)Scorpio+?

.DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBAN...
.B
US

1)XXMan+sok fö
2)Milka+Milkáné
3)Maistear+1fő
Szia XXMAN!

Boldog születésnapot kivánunk !
hu
jo sokáig ééééééééééééééééééé

4x az mán 2 xx
XXMan

És Milka segit.
fiveurban. ja bocs 10.-én
sziasztok! köszi a jókivánságokat. sajnos szombaton du. dodoék busatiékkal mennek szlovákiába de a többieknek lehet hogy jó választ várok még....fiveurban...menyusék...mr...artour...maistear...től vagy felhivnák mindenkit ha tudnám a számokat.milka segits!
XXman!
Gratulálok a 4x-hez és egyben irígy is vagyok rád, hogy ilyen szemtelenül fiatal vagy!
Pontosan melyik nap töltöd be?
jeep most rendeltem ennél a német fickónál kilóméter lapokat de nem lehet nála paypal-ozni,kértem töle i-ban számot azon tudok neki pénzt küldeni,amúgy ne tudom hogy akarja,kaptam valami cimet meg kódot de arra hogy küldjek pénzt ,,pasz,,,,,
de biztos nem sumák a faxi ha kell postán el küldöm neki a 90 eut,regisztrált boritékban....
Köszi ZooHayabusa!

Meglesem:
jeep
használj
www.paypal.com
-t szinte mindent igy veszek,no para!
szia fistván
már meg is rendeltem öket,mind 2 kütyüt
ha el akadok a szerelésnél tiltóig jelzek de már olyan jól le irtad hogy nem lesz gond,memorizáltam a dolgot,max majd a kalibrálásnál szólok hogy mit merre kacsolgassak?
köszi idáig is
üdv
Szia xxman! Gratulálok a 4 x-hez, és köszönöm a meghívást, de most hétvégén megyünk dodoval raftingolni. Nagyon szivesen mennék a bulira, ha megoldható máskor. De csak miattam ne tegyétek át, ha a többieknek ez a hétvége a jó! Akkor majd jól megnézem a képeket amit a bulin csináltok! És hajrá busások! Mutasátok meg, hogy csocsóban is jobbak vagyunk! Mégegyszer ! BLDOG SZÜLINAPOT!
Gratula xxman,de a mirészünkről és Busati részéről se jó a mostani hétvége, megyünk Szlovákiába.