Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

autohifituning.hu
egyébként a boombastikban, 6500. Pólus, Lurdy
Hát ha tesztmotor, akkor inkább már a 600RR. :)
Jó reggelt!

Nem hiszem Gószt!De majd összefuthatunk
Most megyünk tesztmotorért a hondának,zsír ha van kedved majd kedden vagy szerdán ki lehet próbálni őket.(1800as chopper meg ilyenek)

Az úgy volt Z3,hogy 125-ös RS apriliám volt,de mindíg kellett költeni rá...300at beleöltem és minden új volt,de hát mindíg jöttek az egyre drágábbak......ezért robogóval jártam....aztán meguntam és vettem egy normálist amibe csak benzint veszek!A telj adó meg olyan mintha alkatrészt vennék......de mégsem......inkább adót fizetek mint alkatrészt veszek.

Este beszéltem a szoboszlói busással........azt mondta,h ő 320al közlekedik
Egyedül mocizom ismét

Üdv mindenkinek!
robogó után vettél busát?
Te Jeep! Nem találkoztunk mi már? Valami rémlik, hogy egyszer lementem a Plaza földalatti parkolójába (ott vadult éppen az unokaöcsém és bandája robogókkal) és akkor láttam ott egy olyan Busa-t mint a tiéd.
Csak gyorsan letipliztem mert ezek az átkozott kölykök telefüstölték az egész helyet, majd megfulladtam. :)
Hi!

Na...semmi ötlet?
Jaja,de ezért nem kell leírni az embert......megint lepolíroztam és elraktam másnapra a kicsit
Nem tudjátok,h rendörségi berregőt hol lehet venni neten?
Vagy kik szerelik fel a rendörautókat ilyenekkel?
Annyira tetszik az a hang......meg a hosszu elnyujtott szirénázás.....
jeep az nem baj ha mocizol bárkivel is nem kell midig száguldozni,én sem szoktam,nekem az ideális sebesség az 120-180 közé tudnám be határolni,nah de ha ki megyek autópályára 220-260 ezt a sebességet szeretem,pláne ha 1 edül vagyok amúgy180-200,
kipróbáltam multkor 200 méteres elöjelzö tábla olyan majdnem satu fék hogy a segge már parádézik,220 as tempóról befordultam 30 al a keresztezödésben,de simán akár ha valaki elédfordul meg is állhatsz
szóval igy tesztelgetem magam és igy biztonságot is ad pl bizonyos helyzetekben tudod hogy mikor még mit tudsz csinálni...
Én voltam szoboszlón
Összeismerkedtem egy másik busással,majd egy talit összelökünk
Jó igaz engem sokan kinevetnek......mert ha csepeg az eső akkor már nem hozom ki....bogár nem éri(inkább 70-el megyek csak ne érje kosz....csak csillog.....jah meg nem száguldozok......de nekem motorozni kell...és nem összetörni....
Most ezért nem lehetek balfax mert féltem.......drága és féltem.......aki meg ezért sérteget az menjen magába mocizni.....
Sajna ez van....de én ugyanugy robogósokkal is szoktam mocizni...most nah.......
De ilyen emberekkel mit elhet csinálni?
Ott voltak most szoboszlón..........mintha semmi nem lenne......szevasz.......hm.....
"na ilyen ez a debrecen"

Na ezt kikérem magamnak! Is. :)

Hát mert miért a divatmajmokkal állsz össze?! :) Vannak azért még jó arcok. Szoboszlón voltál? Én túlórázom még mindig, hiába hívtak a haverok. :(
jeep,otthon mindig is ez ment az ilyen körökben,villogás kinek van jobb faxa stb,ezekböl lett nekem is marhára elegem,mert nem a lényegre figyelnek,jókat gurulni ,bandázni,,,,mert ugye egynek kéne legyen az érdeklödési körnek motorozás,az hogy kinek mi-e van az máskérdés ha végig a túrán ott van melletted és gurutok,,,,
üdv zo
Jó biztosan van ilyen versenyzős típus...de én ilyenkor megmondom neki,hogy vedd be
Lehet lehagy,de neki meg 1 millával kevesebbet ér ennyi.
Itt nem lehet szinte senkivel motorozni mert olyan hülye parasztok......600 a király......addig ugatnak,h vegyél már motort (robogóval jártam) vettem egy busát így már nem tetszik nekik.....bukóval ugyanez.....nekik van a legjobb....veszek egy jobbat...már divatmotoros vagy.....na ilyen ez a debrecen......már gondolkoztam,h lecserélem egy autóra......itt mindenki magával van el......

Ennyi.....

Üdv!
sziasztok,köszi fistván-akkor valószinü maradok annál a verziónál,hogy kitöröm a végélás pöcköt"vagyis le csipem" a 300 as matricára rá creálok 320 at és akkor itt meg állok,,,,,
ha már be lesz löve SH val az óra úgy sem fog baromi nagy értékekeket mutogatni mint pl330 at a 300 helyett!
a végsebessége meg egyébként is gyárilag elö irt 315 ha ennek is lehet hinni!

jeep-nos hogy valakik busások,az még nem jelenti azt hogy faxa gyerekek,mit értek ezen,csak azt hogy multkor összefutottam itt egy fickóval,el kezdtem vele beszélgetni ,és végén odáig fajult hogy a fickó már ilyeneket mondott
"ááá ugyis leverlek mert az ényém idösebb modell és nincs lefolytva,mint a tiéd"
nah itt le ment a függöny elöttem hogy ez mennyire hülye!
kérdem töle:ki akart versenyezni? ha versenyezni akarok ki hivlak rögtön az elején hogy gyorsuljunk eggyett! akkor még nem volt benne a Gipro,de neten láttam kütyüt 90 eu ért hogy ki szedik a tiltást,mondom neki csak ennyi és meg van oldva a problémám,,nah ekkor magába szált az ember hogy mekkora barom volt az elöbb,de ekkor már hagytam ott is a francba mondom ekkora tuskót!
ilyen hülyével nem és égétem magam társaságban,hogy eggyütt bandázzak vele.
szóval attól hogy hyabusája van valakinek,---javul a motoros imige,de a személyisége nem!
üdv mindenkinek
zo
SZiasztok!

Szoboszlói találkozón lesz ma valaki (vagy messze van)?
Ezektöl a debreceni hülyegyerekekböl már elegem van.
Más debreceni Busás nem szokott írni a fórumba?(eddig sajna nem láttam)

Üdv!
Valóban döglőfélben van a fórum. Mi történt, még Mr. Hayabusa is inkább más topikokat látogat. Nélküle tiszta unalom az élet.
Pünkösd előtti szombaton (26-án) Kolozsváron motorostalálkozó, nem akar valaki jönni? Mi kb 13.00-kor indulunk, mert az xx-es barátom addig dolgozik, addig bárhonnan ide lehet érni hozzánk. Szombat este ottalvás valahol(vagy sátorban) vasárnap reggel meg indulás haza, mert nekem este dolgoznom kell. Ha esetleg érdekel valakit, szóljon. Ezek a találkozók talán még nem annyira az üzletről szólnak, mint az itteniek.
Hello! Eredetileg az én órám is 280-as volt. Kb minusz 17%-ot kell beállítani a Speedohealer-en, és akkor mindenütt pontos lesz, viszont ekkor a megtett kilométert mutató LCD kijelző nem fog pontosan mérni, 100 kilométer megtétele után csak 83 kilométer tekeredik bele az órába. Kevesebb kilométert mutat az óra, mint ami valóságosan benne van. Ez csak annyiban rossz, hogy 5000-enként kell cserélni az olajat.
szia fistvan
képzeld a speedohealer mar meg is jott a német fickó,meg irkál nekem olyant hogy youre order is:processing ,,,hát a tejes zacskóm tele van a tökölésével,
találtam 1 másik amcsi oldalt de hát ott meg a mérföld van nagyban bele pingálva,pfffff tiszta fejfájás ezektöl shoppolni,
neked elötte mekkora skálás volt a Kmórád?
ugye ha meg nézed a két órát a 360 as sürübb bejegyzésü,ha most be lövöd valahol az órát hogy azt mutassa amit kell akkor egy másik tartományban fog eltéröt mutatni ha le cserélem a 300 as a 360 ra
vagy erre is van megoldás a SH-nál?
mert ugye van emelkedési sebesség is és be kell lassuljon a nagyobb skálásnal...
Amíg a gyári kipufogó van rajta addig bírja.
Igen xx tükrök vannak rajta, de szerintem ha megrakja és ketten ráülnek az első úton letörik a segédváz,de javítsatok ki ha tévedek a busának nem való ez a koffer.
Sziasztok!

BusaCsabi!Ez kibaszott szép....ha lehet ilyet írni
Milyen tükör van rajta,hogy indexes?olyan blackbirdnek látom......meg a matrica sem kutya........
Adok egy ötöst majd írd be az ellenörzőbe

Üdv!
Jó reggelt.

Nem az enyém, de tudok rá koffer szettet busára ha valakit érdekel.
A tartó konzol 69.000.- ft + dobozok.
szia csabi ez a te géped,szép kis doboz gyüjtemény,mennyi literesek az oldal dobozok?
a festés sem piti szóval korrekt úgy a moci ahogy van
Jó reggelt!
Szeva!
Gratula a masinériához!