SZIA CSABI! bocsi ha megsértettünk de csak MR-t húztuk a csapágya miatt meg hogy régen irt be szerintem ő ezt nem szivta mellre (lehet hogy ismer)azért lehetne egy kis humorérzéked!
Nem a csapattal van problémám, csak azzal, hogy nem szokásom fikázni a másik motorját.
Ez független attól, hogy XX. RV, vagy akármi más.
Mi az a beszólás, hogy a busát egyfolytába szerelni kell és ezért nincsenek a fórumon?
Úgy látom, hogy nem volt rossz szavam arra, hogy az XX nem tud 360km/h sebességre.
Mivel ma van a szülinapod, ezért nagyon sok boldogságot, és még legalább ennyi motoron eltöltött évet, meg még utána is legalább 20-30-at kívánok Neked. Isten éltessen sokáig! Fekete I.
Köszönöm...
Sajna igen,sokat,és mellette jön a szaki aki nyomja a felújítást.és a hülye stílusom nélkül nem jönne,
ez olyan barátiba megyen,nélkülem nem melózik,a lakás meg darabokban.......falazás vakolás,ablakcsere,csempe,fürdőkád......... ...csak szép lesz?
Várjuk Mr.-nével....és mellette 1000 a melo....
Mr!
Nekem se könnyű,konkrétan valami szutyok lakást kéne vennem úgy,hogy a gyönyörűségesencsodaszép mocim MEGMARADJON!
Nem egyszerű.
Nem panaszkodni akarok,de tény,hogy a szívem megszakadna és öregednék is kb 10évet.
Mert szerintem a motoros mindíg fiatalabb mint valójában.
KÜLÖNBENIS A MOTOR MINDENEK FELETT!
Tisztelet Drága Barátaim!
Dolgaink Mr.-nével lassan,de biztosan araszolnak előre!Így a fürdő,wc project is....
Sok a melo is,mint mindenkinél,és nehéz szinkronizálni a dolgokat.....
De legalább van új számítógép....és még nem csapágyas az erőművem!
Remélem mindannyian jól vagytok?
Ugye nem mondod komolyan,hogy gond " a nem busások jelenléte".Szerintem egy nagyon jo csapat kovácsolodott össze,és a fenét se érdekili,ki milyen vasin lovagol!
Szeretném jelezni, hogy nem azért nem írnak a busások mert szerelnek, hanem ez már nem busa fórum lett, hanem nyilt fórum. Van itt minden tipus A-Z-ig.
Nem a csapattal van problémám, csak azzal, hogy nem szokásom fikázni a másik motorját.
Ez független attól, hogy XX. RV, vagy akármi más.
Mi az a beszólás, hogy a busát egyfolytába szerelni kell és ezért nincsenek a fórumon?
Úgy látom, hogy nem volt rossz szavam arra, hogy az XX nem tud 360km/h sebességre.
Mivel ma van a szülinapod, ezért nagyon sok boldogságot, és még legalább ennyi motoron eltöltött évet, meg még utána is legalább 20-30-at kívánok Neked. Isten éltessen sokáig! Fekete I.
Sajna igen,sokat,és mellette jön a szaki aki nyomja a felújítást.és a hülye stílusom nélkül nem jönne,
ez olyan barátiba megyen,nélkülem nem melózik,a lakás meg darabokban.......falazás vakolás,ablakcsere,csempe,fürdőkád......... ...csak szép lesz?
Várjuk Mr.-nével....és mellette 1000 a melo....
Nekem se könnyű,konkrétan valami szutyok lakást kéne vennem úgy,hogy a gyönyörűségesencsodaszép mocim MEGMARADJON!
Nem egyszerű.
Nem panaszkodni akarok,de tény,hogy a szívem megszakadna és öregednék is kb 10évet.
Mert szerintem a motoros mindíg fiatalabb mint valójában.
KÜLÖNBENIS A MOTOR MINDENEK FELETT!
Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok!
Sajnálom hogy Rosinante még betegeskedik.
Melózol szombaton azért nem jöttök XXman-ékhoz?
A-tól z-ig mind ismerjük egymást,ez egy nyílt fórum...Kérlek ne haragudj meg érte!
Még várnak...... /pénzügyi/
Nem lehet minden gömbölyű.....
Drukkolok a lakás tatar-projektben és szerintem a többiek is.
Mizu a csapágyaiddal,ez ügyben is drukk!
Dolgaink Mr.-nével lassan,de biztosan araszolnak előre!Így a fürdő,wc project is....
Sok a melo is,mint mindenkinél,és nehéz szinkronizálni a dolgokat.....
De legalább van új számítógép....és még nem csapágyas az erőművem!
Remélem mindannyian jól vagytok?
Nyertél,igazad van!Hu de nehéz volt leirnom!De tévedésem,tudd be a koromnak!
Bár lehet itt vidéken más naptárak vannak!
Nem 19,hanem 18 Szombat!Még miattad tettük 9.00-ra az indulást.Emlékezöl!?Olvass csak vissza!
Drága Főszervező úr nemsokára itt a 19.-e! Már alig várom!
Mr!
Fürdőszoba?
Az Euroring,az Euroring mellet van!Komolyan,Örkény.Szokták Örkény ringnek is nevezni.Az autopályáro is láthato!
Ugye nem mondod komolyan,hogy gond " a nem busások jelenléte".Szerintem egy nagyon jo csapat kovácsolodott össze,és a fenét se érdekili,ki milyen vasin lovagol!
Vasárnap lehet valami,legalábbis szo van rola.Ja megha szombaton jo idö van,Euroring.
Szeretném jelezni, hogy nem azért nem írnak a busások mert szerelnek, hanem ez már nem busa fórum lett, hanem nyilt fórum. Van itt minden tipus A-Z-ig.
Terveztek valami gurulást a hvg-re?Esetleg a következők valamelyikére?
Azt igen,de hosszu könyvbe ne kezdjél.