Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZIA CSABI! bocsi ha megsértettünk de csak MR-t húztuk a csapágya miatt meg hogy régen irt be szerintem ő ezt nem szivta mellre (lehet hogy ismer)azért lehetne egy kis humorérzéked!
Milka1.

Nem a csapattal van problémám, csak azzal, hogy nem szokásom fikázni a másik motorját.
Ez független attól, hogy XX. RV, vagy akármi más.
Mi az a beszólás, hogy a busát egyfolytába szerelni kell és ezért nincsenek a fórumon?
Úgy látom, hogy nem volt rossz szavam arra, hogy az XX nem tud 360km/h sebességre.
Kedves Fiveurban! Gabi!

Mivel ma van a szülinapod, ezért nagyon sok boldogságot, és még legalább ennyi motoron eltöltött évet, meg még utána is legalább 20-30-at kívánok Neked. Isten éltessen sokáig! Fekete I.
Köszönöm...
Sajna igen,sokat,és mellette jön a szaki aki nyomja a felújítást.és a hülye stílusom nélkül nem jönne,
ez olyan barátiba megyen,nélkülem nem melózik,a lakás meg darabokban.......falazás vakolás,ablakcsere,csempe,fürdőkád......... ...csak szép lesz?
Várjuk Mr.-nével....és mellette 1000 a melo....
Mr!
Nekem se könnyű,konkrétan valami szutyok lakást kéne vennem úgy,hogy a gyönyörűségesencsodaszép mocim MEGMARADJON!
Nem egyszerű.
Nem panaszkodni akarok,de tény,hogy a szívem megszakadna és öregednék is kb 10évet.
Mert szerintem a motoros mindíg fiatalabb mint valójában.
KÜLÖNBENIS A MOTOR MINDENEK FELETT!
Szia Mr!

Örülök, hogy alakulnak a dolgaitok!
Sajnálom hogy Rosinante még betegeskedik.
Melózol szombaton azért nem jöttök XXman-ékhoz?
Szia Csabi!
A-tól z-ig mind ismerjük egymást,ez egy nyílt fórum...Kérlek ne haragudj meg érte!
Köszönöm Ati!
Még várnak...... /pénzügyi/
Nem lehet minden gömbölyű.....
Szia Mr!
Drukkolok a lakás tatar-projektben és szerintem a többiek is.
Mizu a csapágyaiddal,ez ügyben is drukk!
Tisztelet Drága Barátaim!
Dolgaink Mr.-nével lassan,de biztosan araszolnak előre!Így a fürdő,wc project is....
Sok a melo is,mint mindenkinél,és nehéz szinkronizálni a dolgokat.....
De legalább van új számítógép....és még nem csapágyas az erőművem!
Remélem mindannyian jól vagytok?
Ez jól esett,híztam 10 kilót pedig semmi szükségem rá!
Fiveurban

Nyertél,igazad van!Hu de nehéz volt leirnom!De tévedésem,tudd be a koromnak!
Bocsi Milka1, de szerintem 19 szombat!
Bár lehet itt vidéken más naptárak vannak!
Fiveurban

Nem 19,hanem 18 Szombat!Még miattad tettük 9.00-ra az indulást.Emlékezöl!?Olvass csak vissza!
és ha szombaton mennétek voice is jönne meg lehet hogy én is az asszony úgyis készülődik délutánra,akkor mikor talizunk?és hol?
Szeretettel üdvözlök minden MOTOROZNI szerető egyént!
Drága Főszervező úr nemsokára itt a 19.-e! Már alig várom!
Mr!
Fürdőszoba?
XXMan

Az Euroring,az Euroring mellet van!Komolyan,Örkény.Szokták Örkény ringnek is nevezni.Az autopályáro is láthato!
Busacsabi

Ugye nem mondod komolyan,hogy gond " a nem busások jelenléte".Szerintem egy nagyon jo csapat kovácsolodott össze,és a fenét se érdekili,ki milyen vasin lovagol!
hali milka. holvan az az eu ring? azzé vigyázá szombaton más is van
Hayabusa 69

Vasárnap lehet valami,legalábbis szo van rola.Ja megha szombaton jo idö van,Euroring.
jó va na! hadd maradjunk lécci...lécci...lécci
Jó napokat!

Szeretném jelezni, hogy nem azért nem írnak a busások mert szerelnek, hanem ez már nem busa fórum lett, hanem nyilt fórum. Van itt minden tipus A-Z-ig.
Szevasztok busások,XX-esek!
Terveztek valami gurulást a hvg-re?Esetleg a következők valamelyikére?
húúú vazeg erre nem gondoltam ne má!
Fiveurban

Azt igen,de hosszu könyvbe ne kezdjél.