Milka1!
Hiába Te egy úr vagy!
Nem járnál nagyon jól ha a nevemre vennélek, már van rajta két asszony, négy gyerek, így csak az adósságon lehet majd osztozni, de arról én gondoskodom hogy jó nagy legyen!
A multkor Te mondtad, hogy azért jók az azonosítók, mert pl. Zoliból sok van, és többen figyelnek oda ha azt mondod: ZOLI! Mr.-ből Fiveurban-ból Milkából (sorolhatnám még) csak 1 van.
Yamaha napok az Euroringen(örkényring).
Idöpont:szombat,egész nap.Kinézünk?Elméletileg lehet a pályán körözni!Ha nem igy lessz,ne engem szidjatok,énis ugy kaptam az infot!
Vigyázzunk,mert már igyis kezdjük kihuzni a gyufát a Busa forumon!Szerintem még azért vagyunk életbe,mert MR.nem kapcsolta be a masináját.Külömben már reszeltek volna nekünk!
A franc egy meg ezt a sok kacifántos azonositot!Mért nemn lehet mindenki egyszerüen 5-betü.Mondjuk Milka.Ezt egyszerü megjegyezni.És lehetne Milka-1,Milka-2,Milka-3stb.Ezek a mindenféle angolszász irások,nekem gáz!Még Magyarul is csak nehezen,nemhogy ujhéberül!
Maistear!
A prófitól sajna messze,de igyekszik a illető hidd-el!
Talán legközelebbre összejönnek a dolgok pl. beengednek a szervízútra,hogy közelebbről lehessen fotózni.
Ez legalább akkora kiba.... volt,mint,ha nem hagynának bevenni egy kanyart úgy ahogy szeretné az ember!
Lefáradtam,
Megyek aludni.
Jóéccakát a BUSAXX fórumon mindenkinek!