Nem alkatrész kell csak a kiegészítőket néztem....felvarrható busa jel,fék-kuplung kiegy.tart busa emblémával......stb........az egyedi dolgokat szeretem.
Sajna nekem a hétvége teljesen kilőve,ráadásul a többit sem tudom mert ..................
Minden esetre nagyon köszönöm az invitálást!
Amennyiben változás lesz,abban a minutumban jelzem.
Mégegyszer isten éltessen!
HALI MINDENKINEK! szeretnénk az osztrák túrát megbeszélni (egyeztetni)mindenkivel.ezért gondoltuk hogy találkozni kéne valahol.Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy meghivjak mindenkit abból az alkalomból hogy sikeresen teljesitettem a 4 x-et. rendezünk egy jó kis kertipartit remélem a szombat du-tán jó mindenkinek.budapest 17.ker.cimet megbeszéljük mindenkinek segitek idetalálni. kaja pia lessz hányásigakiket biztos várok:MILKA+NEJE+GYEREK....MENYUSÉK....MR+NEJE...MILÁN+NEJE..
.DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBAN....B
US
ATI....XXATI...ha valakit kihagytam szoljatok. lehet jönni kocsival v motorral minden elfér.program:csocso XX vs BUSA csapat. stb.az időpont képlékeny ami mindenkinek jó csak időbe ki kell találni,hogy úgy készüljek.(reagáljatok)
Zoohayabusa! A hayabusa-service.de oldalon lévő számlapokat használom én is. Ezek illuminátorosak. Van egy vezérlőegység hozzájuk, ezzel lehet szabályozni, hogy kékes vagy zöldes legyen a számlapok színe, és a fényerő is állítható. El kell távolítani a műszerfal tetejét, a kis pöcköt a 300-as jelzésnél, és egyszerűen rá lehet ragasztani az eredeti számlapra anélkül, hogy a mutatókat le kellene venni. A kittben van 2001 előtti modellhez való, ez 360-ig kalibrált, és van a későbbi modellekhez való is, ez a 320-as. Én a 360-ast építettem be egy speedohealer elektronikával egyetemben(ezt ugyanaz a cég csinálja, mit a GIPro fokozatkijelzőt), így pontosra be lehet lőni az órát. Öröm látni a leesett állakat, mikor valaki megnézi, hogy "mennyit megy öcsém?"
HALI MINDENKINEK! szeretnénk az osztrák túrát megbeszélni (egyeztetni)mindenkivel.ezért gondoltuk hogy találkozni kéne valahol.Itt ragadnám meg az alkalmat,hogy meghivjak mindenkit abból az alkalomból hogy sikeresen teljesitettem a 4 x-et. rendezünk egy jó kis kertipartit remélem a szombat du-tán jó mindenkinek.budapest 17.ker.cimet megbeszéljük mindenkinek segitek idetalálni. kaja pia lessz hányásig akiket biztos várok:MILKA+NEJE+GYEREK....MENYUSÉK....MR+NEJE...MILÁN+NEJE..
.DODO+NEJE...SKORPIO...ARTHOUR...MAISTEAR....FIBEURBAN....BUS
ATI....XXATI...ha valakit kihagytam szoljatok. lehet jönni kocsival v motorral minden elfér.program:csocso XX vs BUSA csapat. stb. az időpont képlékeny ami mindenkinek jó csak időbe ki kell találni,hogy úgy készüljek.(reagáljatok)
fiver
köszi,mert most nézegettem ezen a német oldalon,korábbiakból visszakeresve,és ott vannak olyan lapok ahol 320 van bele pingálva ,akkor kis laza mutatvánnyal el tüntetem és pöröghet tovább az óra,,,
jah kérdés: simán megy tovább igy hogy ki van csipve?
azokta a kábeleket hova kell bekötni ami az ábrán látható hogy a számlap világitson? http://www.hayabusa-service.de...
Na szevasztok Drágáim!
Bocsánat az eltünésért,de nagyon sok meló volt...../Orbán Viki,Járay,esküvők,stb....
Mellette lecseréltük végre a számítógépet egy zsír újra/voltak gondok a nettel is,és mellette megy ezerrel a fűrdőszoba+wc felújítása,kivagyok mint a disznó....De örömmel olvasom drága barátaim,hogy ti sem unatkoztok!
Remélem,hogy mindenki jól van?
A segítségeteket szeretném kérni.
A következő alkatrészekre lenne szükségem Hayabusához (a lehető legkedvezőbb árakon
- jobbos-balos tükör
- jobb első index (fehér)
- jobbos lábtatókonzol
- balos kipuffogó tartó
+ bármilyen bontott alkatrészlelőhely címe + szépen dolgozó műanyagos + gyári álapotba visszafényező fényező + kipufogó horpadást eltüntető mester
Azért ilyen autóval sem szeretnék az utakon találkozni
Biztos bivaj erős