Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XX-Ati

Nálam is felkerült egy-két kép.Valami paparazzi volt!
A megszólítás kiválló! Köszönöm.
Szia Ati!

Nem tudom, biztosan, de nagyon profi volt az illető .
Köszi Ati! Amikor először néztem a képeket még nem volt feltöltve.
Mondtam magamban, ilyen nincs! Életemben 1X ill. először vagyok a Ringen és akkor sem fotóz le senki.
No de később volt öröm mikor megláttam a képeket .
Előreláthatólag nincs akadálya.
Ha valami közbejön, szokásomhoz híven hívlak.
Előre is köszönöm.
Szia Maistear!
Remélem jól írtan a megszólítást!
A személyes adataidhoz felkerült egy új kép,ki volt az a profi aki a fotót készítette?
Maistear

Szombat?9.00-kor nálam?
Milka!

Köszönöm! Igazán megtisztelő , hogy sikerült leirnod.
Jó altassuk.
Remek ötlet mintha a számból vetted volna ki a szót .
Mikor gondoltad 7 vége? (Remélem nem kell mennem dolgozni.)
Maistear

Nézzenek oda SIKERÜLT leirnom!
Hétvégét még nem látom,de ráadásul esöt mond!Még altassuk egy kicsit a témát!Viszont vehetnénk tank táskát!Nem gondolod?
Szia Milka!

Azt én is észrevettem hogy nagyon el van veszve. Remélem a csapágyal bibelődik.
Ha nem megy neki szóljon és segitek .
Nem érdekes Milka, neked elnézem. Veled mizu? Valami túra kilátásban 7végére?
Vagy nem találja az önindító gombot.
Fél,hogy csapágyas lessz!
Már megint elirtam a neved.Bocsi.Még pár év,és megtanulom!
Maestear

Mister elvan veszve!Napok ota semmi hir!Amiota megvan az uj számittogépe,be se kapcsolja,nehogy kopjon vagy tönkre menjen!
Mister!

Mi a helyzet a csapágyaddal? Csendesen gurul már a vas?
Szia Zoli24!
Szerintem az életed és esetleg az utasod élete a legfontosabb!
Azonfelül a lelkiismeret,ha mégis eltanyázol.
De ha újat teszel bele akkor elmondhatod,hogy mindent megtettél az ügy érdekében.
Azonfelül pedig lehet,hogy utánna többet nem kell buherálni.
Szóval csatlakozom az előttem szólókhoz.
Minden jót!
Zoli24

Csakis ujjat!
Ki tudja miért lett kivéve!Gondold el,cammogsz ugy kettöszözharminc körül,oszt megáll a fötengej.Szerinted milyen esélyed lenne a tulélésre?Az ilyen nagytelljesitményü vasaknál,sajnos nem lehet sporolni(legalábbis kevés helyen).
Szia!

Mint ahogy Milka barátom is irta nem kis teljesítményű és fordulatszámú gépről van szó ezért szerintem ujjat vegyél!
Sziasztok!
Úgy néz ki van főtengelyem!
Szerintetek vegyek használtat?
Vagy inkább az új?
Zoli24

Helyes,a fötengely köszörülést énis kihagynám.Az jo kamionnál,meg olyan "nem pörgös,türéssel rendelkezö" jármüveknél.De motornál kizárnám!Ugyis kivannak hegyezve,ebböl nincs mit elvenni!
De együtt érzünk veled!
Szia Fistvan!

Sajnos cserélni kellene a főtengelyt.
Már megnézettem 1000helyen.
Valaki azt mondta köszörültessem meg!
De azt inkább kizárom.
ha valaki tud power commander-t nem horror áron, légyszi szóljon a 06-20-546-0822-es telefonszámon.
hali mindenki.
sajnos mostanában nem tudok netezni (hál isten sok a dolgom), de mocizni mindig van egy kis időm, ha az időjárás is úgy akarja. Ajánlom mindenkinek, hogy ha csak tehetitek, ne csak magyarországon motorozzatok, mostanában kezdtem szlovákiába és ausztriába járkálni, fényévekre van tőlünk a vezetési morál, nem utolsó sorban (túlnyomórészt) az utak is jobbak a kitűnő magyar útnak nevezett képződményektől.
mindenkinek azt kívánom, hogy mindig egyben érjetek haza.
sziasztok busások! futás a suzukihoz megjött az új busa
hali voice! megjött a gumi köszönöm szépen ezzel már letudom járni a hátsót aztán veszek két contit.hál istennek javul az idő ugyhogy hajrá.majd beszélünk csövi
ÁÁÁÁÁÁÁ

Nekem kicsit soknak tűnik ez az olajfogyasztás!

Régi hóndámban volt 164.000 (cbr 1000f) ott előfordult, hogyha jól megküldtem magas fordulaton akkor 1000Km 1-1,5 elfogyott. Ha nem forgatam akkor 1-5 dl fogyott csak el.
Füstje nem volt csak szaga, akik jöttek mögöttem érezték kicsit. Szelepszárszimeringeket kellett volna cserélni.

Biztos 30.000 van a motorodban? Én ilyen úton indulnék el, ha nem újjonan vetted, vagy valami gyűrűtörés, vagy szimering kiszakadás, esetleg olajfolyás van.

Vagy nem elég olajat töltöttek bele, az még megeshet!
De ha olyan kevés olajjal jártál, szerintem a váltó is sérülhetett. Sőt hengerek, szelepek!

De ez szerintem elég normálatlan dolog, 60000km-es motorok sem esznek olajat! Legalábbis ismerőseim motorjai VFR, XX semmit. Nem irígyellek