Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!

Valaki tud nekem segíteni!
Vettem egy navigációt (myguide) és nem tom hogyan tudnám felfogatni normálisan.
Nem tudtok valami felfogatási tippet?elég fixnek kéne lennie mert ez a szélvédős tapaszos nem jó!
Nincs valami oldal ahol lehet venni busához navi tartót.....valami csavaros megoldás lenne a jó.

Köszi a segítséget!

üdv!
Fiverban

Kérdés!Mért nem alszol ott?
Figyelem Alarm!

Tegnapő beszélgettünk a bulin,hogy érdekes lehet Aggtelek,és a motormuzeum(Bodrogkövárallja).
Ugy gondoltam,hogy betehetnénk 2007.05.19-20.(szombat-vasárnap).1)Nap: Indulás reggel 8.00-kor M3 shell kut.Onnan M3-Gyöngyös- Parád(24-es föut Mátra)-Recsk-Sirok-Pétervására(23-as)-Ozd-BánréveRagály-Aggte

lek(idáig Kb.300km)-Miskolc(babinéni it lenne a szállás)Az elsö nap Kb.450Km
2)nap:Miskolc(indulás 8.00-kor,vagy ahogy ébredünk)-Szerencs(37-es)-Bodrogkeresztur(motormuzeum belépö 300Ft/Fö)-Tokaj(38-as)-Rakmaz-Tiszalök.Tiszavasvári(36-os)Pol

gár-Füzesabony(M3)-Jászberény(31-es)-Nagykáta-Bp.
Az
egés
z ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.
Kérek mindenkit,akit érdekel,hogy minél elöbb jelentkezzetek a szállás miatt!

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabica
3)Fiveurban nem alszik ott
4)XXAti
5)XXman+1fö
Sziasztok!

Mindent nagyon köszönök, nagyon jó volt ez a 4 nap!

Szombati túrán már megvolt az alaphangulat, nagyon tetszett a társaság, most találkoztam Veletek elsőre. Képekért is köszönet, nem voltak ilyen burítós képeim :)

Vasárnapi süti-főzi is szuper, köszönet milkának+nének a *5-ös vendéglátásáért! No meg Mr-nek és a többieknek, sokat nevettünk a tűz mellett :)

Hétfőn xxman-nal mi felfedeztük Mátrát, még sose jártam arrafele, csodálatos volt, kicsit hasonlított a Garda tavi tekergéshez :)
Egerben aludtunk, de elötte Lilafüredig elmotoroztunk, amiről nekem az Erdélyi Szlováta jutott eszembe. Szintén gyönyörű!
Este egy kellemes szálláson gyorsan, sokat aludtunk, hogy másnap a 24-es utat visszafele is jó szintidővel tudjuk teljesíteni, hisz kint várt már az egész csapat a H.Ringen.
Szintén itt először köröztem, igaz kicsit trükkösen, nagyon tetszet!

Összesen 1052 km mentem ebben a 4 napban, szerintem ennél jobban nem lehetett volna eltölteni :)
Figyelem!

Pécsi videó feltöltve !

630 Mb !

www.alarmklinika.hu/pecsvideo....

Jó töltögetést!
Lemaradt a kép.
Bocsi.
Jó estéket mindenkinek!

A neten lapozgatva találtam rá e nem egyszerű motorra.
Kawasakiba belerakták a busának a blokját.
Végre rádöbbent a kawasaki, hogy nem tud motort gyártani
Csá!Mi is haza értünk!VideóFel töltve
hali igaz még messze van de irjatok oda engem is,már csak a társaság miatt is szállás szolko gyenki?
Figyelem Alarm!

Tegnapő beszélgettünk a bulin,hogy érdekes lehet Aggtelek,és a motormuzeum(Bodrogkövárallja).
Ugy gondoltam,hogy betehetnénk 2007.05.19-20.(szombat-vasárnap).1)Nap: Indulás reggel 8.00-kor M3 shell kut.Onnan M3-Gyöngyös- Parád(24-es föut Mátra)-Recsk-Sirok-Pétervására(23-as)-Ozd-BánréveRagály-Aggte

2)nap:Miskolc(indulás 8.00-kor,vagy ahogy ébredünk)-Szerencs(37-es)-Bodrogkeresztur(motormuzeum belépö 300Ft/Fö)-Tokaj(38-as)-Rakmaz-Tiszalök.Tiszavasvári(36-os)Pol

Az
egész ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabica
3)Fiveurban nem alszik ott

4)XXAti
Fiverban

Helyes!Ma is jo volt veletek!De tényleg.
Szétfagyva de itthon vagyunk!
Bocsi

az elöbb el basz......Ez a jo!
http://www.kep.tar.hu/milkamu
Itt

http://www.kep.tar.hu/milkamuS...
Remélem mindenki épségben haza ért,ahogy mi!A végén már mindenki ment,matricával,vagy nélkül!
Képek jok lettek,folyamatosan töltöm!
Figyelem Alarm!

Az
egész ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabica
3)Fiverban+1fö

4)XXAti
XXman

Oké,majd nézem!
XXman

Semmi gond,de megcsörgethettél volna!
milka. ja az iwiwen megtaláltalak
szia milka! bocsi hogy nem mentem ki de közbejött egy kis családi kavarás tegnap viszont jót sztrongoltunk voice-val a mátrába és a bükkbe hál istennek nem voltak sokan.azért a képeitekre kiváncsi vagyok
Érted mindent!

Figyelem Alarm!

Az egész ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.

1)Milka+Milkáné
2)Menyus+Gabica
3)Fiverban+1fö
Sziasztok

Remélem mindenki épségben haza ért,ahogy mi!A végén már mindenki ment,matricával,vagy nélkül!
Képek jok lettek,folyamatosan töltöm!
Fiveurban!
ELNÉZÉST!,hogy nem köszöntünk el,de menni kellett!
Kérlek ne haragudj!
12perc múlva nyomod a pályát!Vigyi magadra!
Spog!
Amíg van benzined!
Sziasztok.

Azt szeretném megkérdezni, hogy a ringen meddig van élet? Most van egy kis dolgom, de szívesen kinéznék Én is. Csak azt nem tom meddig mehetek.....
Help Me plz.

Spog.