Tegnapő beszélgettünk a bulin,hogy érdekes lehet Aggtelek,és a motormuzeum(Bodrogkövárallja).
Ugy gondoltam,hogy betehetnénk 2007.05.12-13(szombat-vasárnap).1)Nap: Indulás reggel 8.00-kor M3 shell kut.Onnan M3-Gyöngyös- Parád(24-es föut Mátra)-Recsk-Sirok-Pétervására(23-as)-Ozd-BánréveRagály-Aggte
lek(idáig Kb.300km)-Miskolc(babinéni it lenne a szállás)Az elsö nap Kb.450Km
2)nap:Miskolc(indulás 8.00-kor,vagy ahogy ébredünk)-Szerencs(37-es)-Bodrogkeresztur(motormuzeum belépö 300Ft/Fö)-Tokaj(38-as)-Rakmaz-Tiszalök.Tiszavasvári(36-os)Pol
gár-Füzesabony(M3)-Jászberény(31-es)-Nagykáta-Bp.
Az egész ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.
Kérek mindenkit,akit érdekel,hogy minél elöbb jelentkezzetek a szállás miatt!
Tegnapő beszélgettünk a bulin,hogy érdekes lehet Aggtelek,és a motormuzeum(Bodrogkövárallja).
Ugy gondoltam,hogy betehetnénk 2007.05.12-13(szombat-vasárnap).1)Nap: Indulás reggel 8.00-kor M3 shell kut.Onnan M3-Gyöngyös- Parád(24-es föut Mátra)-Recsk-Sirok-Pétervására(23-as)-Ozd-BánréveRagály-Aggte
lek(idáig Kb.300km)-Miskolc(babinéni it lenne a szállás)Az elsö nap Kb.450Km
2)nap:Miskolc(indulás 8.00-kor,vagy ahogy ébredünk)-Szerencs(37-es)-Bodrogkeresztur(motormuzeum belépö 300Ft/Fö)-Tokaj(38-as)-Rakmaz-Tiszalök.Tiszavasvári(36-os)Pol
gár-Füzesabony(M3)-Jászberény(31-es)-Nagykáta-Bp.
Az egész ugy számolom(de csak becslés)A második nap Kb.420Km.
Kérek mindenkit,akit érdekel,hogy minél elöbb jelentkezzetek a szállás miatt!
És köszönöm,szüleimnek,edzömnek,menedzseremnek,az otp banknak,......
Komolyra forditva,köszönöm mindenkinek,aki megtisztelte a társaságot,és engem jelenlétével.Nagyon jo volt.Képek holnap fent lesznek!
Addig is jo éjt,szép álmokat-rozsás csokokat!
Nagyon jok lettek a képek,de mintha több lenne a hondárol készült foto,mint a Busás!Föleg egy bizonyos Repsolos honda van sokat fényképezve!Hogyis van ez?
Remélem senki nem haragszik meg.