Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok !
Fiveurban,Dodo,Maistear!
Kéccen vannak a videjók!
Jó,ha vasárnap Milkánál adom oda?Sajnos a részemről le kell mondanom a szombati túrát ,
de így helyes fiúk!Mennék nagyon,nagyon be is vagyok sózva,de néznem kell a kettőnk biztonságát,és a pénztárcánkat is......A hátsó kerékagycsapágy projekt,a láncvezető cseréje alsóhangon 30 pénz lesz....,sajna nem dúskálok,kamikaze meg mán nem vagyok Mr.-né-vel a hátam mögött....
De vasárnap ottan leccek,és főzök!....Ha AKARGYÁTOK?
Szia Voice! Én úgy gondolom,városban nézelődős,szerpentinen döntögetős.
Dodo

Aztat jo öreg Milka tudja.Ha mégse telefon.Tudod XXI.század.
Szia Voice

Megyünk mint állat,árkon-bokrom!Nem mint két állat!

Én részemröl,jobban dijaznám,a 67-es utat,mert a másik kirázza a fogunkbol a tömést!És külömben is,Kaposvártol a 66-oson,meg Pécs környékén,lessz hely,és idö kanyarogni!
Szia Milán áruld már el légyszíves, hogy merre találjuk a mekit arra az esetre ha ott csatlakoznánk a többiekhez. Szerintem a szerpentines verzió lesz a jó.
Sziasztok!

Milán volnék, kis kaposvári XX-es!

Nagyon örülök, hogy ilyen társaság jön felénk :)

Ide útra több javaslatom van. Ha a 7-es M7 úton jöttök akkor Szántódnál kanyarodjatok balra a nagy lámpás kereszteződésnél, és úgy gyertek Kaposvárra, egyenesen ide hoz. Döcisebb, de kanyargós izgalmas.

Jöhettek még a 67-es úton, az jobb minőségű, de teljesen egyenes. Tamási-Dombóvár utat annyira nem javaslom, teljesen unalmas, sok kis faluval tarkítva.

Milyen beállítottságúak vagytok? (kirándulós-városnézős vagy szerpentinen döntögetős)
Nektek is jó éjt.
Dodo

Ez egy nyerö helyszinnek tünik!
Majd holnap folytatjuk!Jo éjszakát mindenkinek!
Oké Laci rendben, majd még megdumáljuk.
Szia Dodo.
Deeeeeeeeeeeee! Gabival beszéljétek meg és Én hozzátok alakalmazkodom! Laci 75
Siófókon a pálya és a 65 kereszteződés Tesco ha odamegyünk akkor ott kéne találkozni.
Gábor

Még azis jo,hogyha Siofokon talizunk,és akkor még mindig mehetünk a 65-ösön,és a 67-esen is!
Gábor

Én ugy gondoltam,ezt reggel a kuton(talihelyen)álmodnánk meg.De ha ti Dunaföldvárfelöl jöttök,akkor Tamási lenne az ideális.Vagy Kaposvár Meki parkolo.
Drága Milkapapa!
Légyszi írd le nekem merre mentek Kaposvárra, hogy kitudjuk kalkulálni mi a legrövidebb út hozzátok!
Dodo

A M7-esen.Siofokig és 65-ösön tamási-dombovár-kaposvár.Vagy M7 balatonlelle-67-esen kaposvár.
Semmi gond.

Persze megértelek.
Busati

Én személyszerint 66-os utat,csak Amcsiba ismerek.Mehetünk,a 65-ösön,és a 67-esen.De ugyis Milkabácsi megy elöl(32.5KM/O-val),azt jöttök utánna,szépen liba sorban!
Az lenne a legjobb, kérdés hol jön a banda a 6-oson vagy a 7-esen.
Dodó!
Ma beszéltem Laci75- tel, még egyeztetünk, akár Dunaföldvár felől is támadhatunk!
Most nézem Laci 75 nincs is felírva, nem jön?
Ciacctok!
Köszönöm a segítségeket!
Ahogy tudok valamit jelentkezek!
Sajna lépnem kell,3-kor már melózok....
Sziasztok!
Nekem egyébként mindegy,hogy le vagy fel indulok, csak a hétvégén igy beszéltük meg, hogy Laci75,Fiveurban és én Baja felöl megyünk,de ha fel akarnak menni Budaörsre akkor oda megyünk.
Milka1!
Holnapig kérek gondolkodási időt, az csak a gond, hogy nagyon szeretnék veletek menni, de így vissza kell tennem a bélést a ruhámba, majd 11 órakkor gutaütésben kimúlok a melegtől!
Szombaton hozom a testőrömet!
Fiverban

Aha értem már mi a gond!És megértelek titeket,söt mintha ezt már beszéltük volna Kecskeméten.Akkor álmodjátok meg nektek hogy jo.