Sziasztok !
Fiveurban,Dodo,Maistear!
Kéccen vannak a videjók!
Jó,ha vasárnap Milkánál adom oda?Sajnos a részemről le kell mondanom a szombati túrát ,
de így helyes fiúk!Mennék nagyon,nagyon be is vagyok sózva,de néznem kell a kettőnk biztonságát,és a pénztárcánkat is......A hátsó kerékagycsapágy projekt,a láncvezető cseréje alsóhangon 30 pénz lesz....,sajna nem dúskálok,kamikaze meg mán nem vagyok Mr.-né-vel a hátam mögött....
De vasárnap ottan leccek,és főzök!....Ha AKARGYÁTOK?
Megyünk mint állat,árkon-bokrom!Nem mint két állat!
Én részemröl,jobban dijaznám,a 67-es utat,mert a másik kirázza a fogunkbol a tömést!És külömben is,Kaposvártol a 66-oson,meg Pécs környékén,lessz hely,és idö kanyarogni!
Szia Milán áruld már el légyszíves, hogy merre találjuk a mekit arra az esetre ha ott csatlakoznánk a többiekhez. Szerintem a szerpentines verzió lesz a jó.
Ide útra több javaslatom van. Ha a 7-es M7 úton jöttök akkor Szántódnál kanyarodjatok balra a nagy lámpás kereszteződésnél, és úgy gyertek Kaposvárra, egyenesen ide hoz. Döcisebb, de kanyargós izgalmas.
Jöhettek még a 67-es úton, az jobb minőségű, de teljesen egyenes. Tamási-Dombóvár utat annyira nem javaslom, teljesen unalmas, sok kis faluval tarkítva.
Milyen beállítottságúak vagytok? (kirándulós-városnézős vagy szerpentinen döntögetős)
Én ugy gondoltam,ezt reggel a kuton(talihelyen)álmodnánk meg.De ha ti Dunaföldvárfelöl jöttök,akkor Tamási lenne az ideális.Vagy Kaposvár Meki parkolo.
Nekem egyébként mindegy,hogy le vagy fel indulok, csak a hétvégén igy beszéltük meg, hogy Laci75,Fiveurban és én Baja felöl megyünk,de ha fel akarnak menni Budaörsre akkor oda megyünk.
Milka1!
Holnapig kérek gondolkodási időt, az csak a gond, hogy nagyon szeretnék veletek menni, de így vissza kell tennem a bélést a ruhámba, majd 11 órakkor gutaütésben kimúlok a melegtől!
Fiveurban,Dodo,Maistear!
Kéccen vannak a videjók!
Jó,ha vasárnap Milkánál adom oda?Sajnos a részemről le kell mondanom a szombati túrát ,
de így helyes fiúk!Mennék nagyon,nagyon be is vagyok sózva,de néznem kell a kettőnk biztonságát,és a pénztárcánkat is......A hátsó kerékagycsapágy projekt,a láncvezető cseréje alsóhangon 30 pénz lesz....,sajna nem dúskálok,kamikaze meg mán nem vagyok Mr.-né-vel a hátam mögött....
De vasárnap ottan leccek,és főzök!....Ha AKARGYÁTOK?